Nisam clan ni jednog ug tako da me ne zanimasolinas je napisao/la:I mene zanima,zanimljivo pitanje...MejdanTz je napisao/la:Vjeruj mi da nema. Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova. Treba samo proco gradom lad je lijep i suncan dan prije gostovanja i pitat svakog momka hocel ici na utakmicu. Od njih 100, 80 bi ti reklo da mu je draze gledat bundesligu ili seriu A nego nase njive. Bacate drvlje i kamenje po grupi, a pola je neupuceno u desavanja u istoj. Takodjer niko ne spominje zasto UG crveno cni ili UG prijatelji fk sloboda nikad nisu organizovali ni jedno gostovanje, a i oni su ug kao i Fukare.solinas je napisao/la: Pa ima momaka koji zele ici ali nedaju novac njima nece da budu clanovi....
Znas li ti zasto.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije istina... karta na Tusnju je 10 km bez obzira na koga se odnosi....To sto vi nama poduplavate karate je klubu na cast....I nije istina da ste samo bi platiliamar009 je napisao/la:jerane mi smo kartu na tusnju placali po 10 km...samo smo mi platili jer je tada bila neka inspekcija tako da se i vi nadajte istoj cijeni...dobro nam dosli...intercontinental je napisao/la:15 KM prevoz + 5 KM ulaz i + ide se sa kombijima,nema buseva, s tim da kako se ja sjećam da navijači DK nisu plaćali ulaznice na Tušnju te da bi po pravili i mi trebali tamo imati slobodan ulaz sad da li neko iz organizacije se želi ugraditi ilii to nije ispoštovano od strane DK(u što čisto sumnjam jer Mušiji ne treba tih 500-600 KM kolko bi uzeo eventualno)
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 24 feb 2017, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nema mrze kada neko kaze nisi upucen u desavanja u klubu, nisi upucen u desavanja u grupi. Pratis Slobodu 24/7 i neke stvari nikada ne saznas vec samo jedna uska elita. Eto tako se prica 5 godina nisi u ovo nisi u ono, pa uvijek ta neka desavanja preko kojih se pravda sve, a nikada niko nije izasao da kaze eto to se desava i to, to treba popraviti i to vec samo neka pravdanja. Ne mozes vjecno stvari stavljati pod tepih i kriti od 95% ljudi koji prate Slobodu.
A i sto se tice kluba, kada kaze neko nisi brate upucen u to sto je Azmir radio, kada pitas sta je radio? Ma nije za javnost, da ti ne pricam.
A i sto se tice kluba, kada kaze neko nisi brate upucen u to sto je Azmir radio, kada pitas sta je radio? Ma nije za javnost, da ti ne pricam.
Stanje u klubu ima pravo znati svaki navijac tog kluba, stanje u navijackoj grupi imaju pravo znati samo clanovi iste i to se ne iznoai u javnost. Sve grupe su u ku*cu, a vi opleli po nama ko da se samo mi raspadamo. Koji vam je vise ba, imate udruzenje i sve sto vas zanima za svako gostovanje mozete pitati i bice vam receno.tuzlak1987 je napisao/la:Meni nema mrze kada neko kaze nisi upucen u desavanja u klubu, nisi upucen u desavanja u grupi. Pratis Slobodu 24/7 i neke stvari nikada ne saznas vec samo jedna uska elita. Eto tako se prica 5 godina nisi u ovo nisi u ono, pa uvijek ta neka desavanja preko kojih se pravda sve, a nikada niko nije izasao da kaze eto to se desava i to, to treba popraviti i to vec samo neka pravdanja. Ne mozes vjecno stvari stavljati pod tepih i kriti od 95% ljudi koji prate Slobodu.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
Mislim da je Jakupovic zasluzio da se sazna ime i njegove zene definitivno.
Opet se brisu postovi ili mi se cini.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
MejdanTz je napisao/la:Vjeruj mi da nema. Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova. Treba samo proco gradom lad je lijep i suncan dan prije gostovanja i pitat svakog momka hocel ici na utakmicu. Od njih 100, 80 bi ti reklo da mu je draze gledat bundesligu ili seriu A nego nase njive. Bacate drvlje i kamenje po grupi, a pola je neupuceno u desavanja u istoj. Takodjer niko ne spominje zasto UG crveno cni ili UG prijatelji fk sloboda nikad nisu organizovali ni jedno gostovanje, a i oni su ug kao i Fukare.solinas je napisao/la: Pa ima momaka koji zele ici ali nedaju novac njima nece da budu clanovi....
"Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova."
Jeftiniju kartu ti je mogao uzeti ko je god htio nikakva evidencija se nije vodila,
umjesto da vode evidenciju ko kupi jeftiniju kartu (i da je kupi samo onaj sa clanskom) da mora ici i u kop
ma jok nista to boli njih briga za izgled kopa tribine bitno je prodati pa kome god
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Tačno, kupovali su ljudi i s članskom i bez samo da se proda što više. Neorganizovanost totalna i plus je udruženje politički zloupotrebljeno za vrijeme izborne kampanje to je također jedan od razloga što je grupa izgubila na kredibilnosti. Imamo nakaradno sklepanu upravu gdje možemo očekivat samo propast ništa dobro sigurno,a vrijeme će pokazat šta će bit na kraju. Bez ozbiljnog kluba nema ni organizovane grupe zna se da nam sve funkcioniše od danas do sutra i tako već 20 i više godina.pompom je napisao/la:MejdanTz je napisao/la:Vjeruj mi da nema. Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova. Treba samo proco gradom lad je lijep i suncan dan prije gostovanja i pitat svakog momka hocel ici na utakmicu. Od njih 100, 80 bi ti reklo da mu je draze gledat bundesligu ili seriu A nego nase njive. Bacate drvlje i kamenje po grupi, a pola je neupuceno u desavanja u istoj. Takodjer niko ne spominje zasto UG crveno cni ili UG prijatelji fk sloboda nikad nisu organizovali ni jedno gostovanje, a i oni su ug kao i Fukare.solinas je napisao/la: Pa ima momaka koji zele ici ali nedaju novac njima nece da budu clanovi....
"Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova."
Jeftiniju kartu ti je mogao uzeti ko je god htio nikakva evidencija se nije vodila,
umjesto da vode evidenciju ko kupi jeftiniju kartu (i da je kupi samo onaj sa clanskom) da mora ici i u kop
ma jok nista to boli njih briga za izgled kopa tribine bitno je prodati pa kome god![]()
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo jedna mala opaska; azurnija je oficijalna stranica "Fukara" od klupske stranice. Unaprijed zahvalan...
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da tamo ne pada i puse kao ovdje veceras i sutra 
Evo ovako...Ja sam platio clanarinu Fukarama .Imam i sezonsku. Nisam bio na sjeveru ni kad je kisa lila u prijateljskoj protiv zvjezde ni protiv Zelje. Pokisao do koze. Clansku karticu Fukare mi donio @staragarda. Placam clanarinu i UG. Od nijih nikad nisam ni karticu dobio. Pitao nekad davno, lika na ulazu za karticu imam priznanicu kaze nemam pojma, daj 12 KM i dobiti ces iskaznicu. Dakle imam sezonsku a kup utakmice redovno placao ulaz , fukarama placao clanarinu eto da pomognem i ako nista dobio clansku kartu. UGu placao clanarinu nisam ni clansku nikad dobio.MejdanTz je napisao/la: Vjeruj mi da nema. Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova. Treba samo proco gradom lad je lijep i suncan dan prije gostovanja i pitat svakog momka hocel ici na utakmicu. Od njih 100, 80 bi ti reklo da mu je draze gledat bundesligu ili seriu A nego nase njive. Bacate drvlje i kamenje po grupi, a pola je neupuceno u desavanja u istoj. Takodjer niko ne spominje zasto UG crveno cni ili UG prijatelji fk sloboda nikad nisu organizovali ni jedno gostovanje, a i oni su ug kao i Fukare.
Dakle da nema ljudi kao @staragarda i kristijan iz UG uglavnom je sve to bez odgovornosti . Logika zasnovana na principu daj ti meni pare jer sam ja to...A sta to?
& $ ?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ko nas prenosi danas ?
Moja TVNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko nas prenosi danas ?
Jedan grad, jedna ljubav!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nazalost,iz zdravstvenih razloga sam spriječen podržati momke danas u kaknju... sretno crveno-crnima i svima koji idu dole
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Docekali smo i taj dan, pocinje prvenstvo
#SamoSloboda!! Samo jako do pobjede, crveno crni 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kad bi se desilo neko cudo, pa da Radnik kiksa
Danas Vlado pisa po Musemicu
Danas Vlado pisa po Musemicu
Koliko nas je otislostaragarda je napisao/la:Nazalost,iz zdravstvenih razloga sam spriječen podržati momke danas u kaknju... sretno crveno-crnima i svima koji idu dole
"Modra boja,na bijelome platnu,
Danas pocinje praznik nogometa u BiH nas pdf nikad prazniji i oskudniji
Sto se tice utakmice danas ocekujem jako tezak teren i da se igra dosta dugim loptama na Krpica nadam se da necemo primiti gol i da cemo uspjeti pobijediti sto bi bio veliki korak ka ligi 6
Sto se tice utakmice danas ocekujem jako tezak teren i da se igra dosta dugim loptama na Krpica nadam se da necemo primiti gol i da cemo uspjeti pobijediti sto bi bio veliki korak ka ligi 6
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
costacurta08
- Kontakt:
Čekamo početak utakmice i tijek dešavanja, onda ćemo se početi javljati zavisno od rezultata i stavova koje smo zastupali tijekom zimske stanke
Ja sam skepitk. I ova utakmica će pokazati u kakvoj smo dubiozi, sreća je samo što dva zadnja na tabeli imaju toliko malo bodova da mi praktično nemamo ni teoretskih šansi da ispadnemo u toj borbi za ostanak.
Široki in, mi out! Jbga al tako je
Ja sam skepitk. I ova utakmica će pokazati u kakvoj smo dubiozi, sreća je samo što dva zadnja na tabeli imaju toliko malo bodova da mi praktično nemamo ni teoretskih šansi da ispadnemo u toj borbi za ostanak.
Široki in, mi out! Jbga al tako je
hoce li biti stream gdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.