PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Taman da vidimo Jagodića da li je jak toliko na djelima kao na priči. 
SRETAN BROJ - 1725
Ne, nego ćemo ih do penzije trpiti, nema veze ako stagnirajuHigh je napisao/la:Duljević nije najbolji igrač lige, ali je bolji i od Trbosjeka Beganovića i od Memije, i to skupa. Nevjerovatno je samo kako vi odmalehna talambasate o ljubavi i filozofiji, a igrače, one iz vaše škole ili strance, posmatrate isključivo kroz novac, tj. njihove transfere. Prodaja vlastite djece!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Nemoj napaceni pitarcicu da ti kazem taj omjer cimirot i nasih 15 transfera poklopi se kad je.prica o prodaji DJECE kluba. I to su uzeli kamatari. Iste dobili ni 800 hiljada...zna se ko je bio menadjer iz Bg. Kome to ne ovisi stanje kluba od evrope? Vidim vi je niste izborili zato vam je pipa zavrnuta od VLASNIKA. A to da nemate veze oci vam ispadaju ljubomore duse. Ubi vas nas napredak i igracki i stadiona a i kluba. Rijetki su koji ne bi volili da sad izgori istok.RichmanBiH je napisao/la:I dalje glupi manijak ne konta da mi nemamo veze sa pricom o stadionu. Sta kazu odbili 2 mil KM a egzistencija im ovisi o izlasku u evropu hahahaha. Risto djogo je vas otac.
Mi prodali cimirota u vrijednosti svih tranafera u historiji melje hahahaa. Glupi manijaci.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Kazem ti ja glup te **** napravio a ti uporan da to potvrdis. Dautbasic, zukic uhapseni ko je slijedeci? Ide miske kamatar.
UPRAVA NAPOLJE!
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Rijetki su koji ne bi volili da sad izgori istok.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Strogo preko granice!Virtu4l je napisao/la:Ne, nego ćemo ih do penzije trpiti, nema veze ako stagnirajuHigh je napisao/la:Duljević nije najbolji igrač lige, ali je bolji i od Trbosjeka Beganovića i od Memije, i to skupa. Nevjerovatno je samo kako vi odmalehna talambasate o ljubavi i filozofiji, a igrače, one iz vaše škole ili strance, posmatrate isključivo kroz novac, tj. njihove transfere. Prodaja vlastite djece!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?Neandertalac je napisao/la:Istog sam mišljenja. Tek sada hebem Križmanu mrtve. I ko ga je pustio nek mi se qurca napuši!LjoZee je napisao/la:Ne zna covjek je li ovo greska ili pametna odluka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Neandertalac
- Kontakt:
Uh, pa ti si kvalitetno ograničen. Šta. Si. Htio. Da. Kažeš?High je napisao/la:Duljević nije najbolji igrač lige, ali je bolji i od Trbosjeka Beganovića i od Memije, i to skupa. Nevjerovatno je samo kako vi odmalehna talambasate o ljubavi i filozofiji, a igrače, one iz vaše škole ili strance, posmatrate isključivo kroz novac, tj. njihove transfere. Prodaja vlastite djece!Neandertalac je napisao/la:Memija. 300.000 km.High je napisao/la:Ima li povratnih informacija od Memije?
Duljević. 0.000.000.
![]()
Najveća odbijena ponuda 800.000. Plus isplaćene plate i ostalo. Eh sada, hoće li iko odgovarati što je Tan oštećen za Mill konvertibilnih maraka
Evo polako sam ti napisao
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Poceli su i buncati i izmisljati....jao Zeljo sta im radis...ovaj evo mucaRichmanBiH je napisao/la:Kazem ti ja glup te **** napravio a ti uporan da to potvrdis. Dautbasic, zukic uhapseni ko je slijedeci? Ide miske kamatar.
Željo1921
Ti si izabrao da budeš glup i to dokazuješ svaki dan. To je odabir karaktera, a ne intelekta, ali ostavi to za sebe. Psuje mrtve i bogove po forumu i on nekom nešto pridikuje. Neuki jalijaš.Neandertalac je napisao/la:
Uh, pa ti si kvalitetno ograničen. Šta. Si. Htio. Da. Kažeš?
Sarajevska jalija za svog Želju navija. Pravi si primjer, gledajući tvoje postove o zadrtosti i oportunizmu, fanatika u gluporijama. Civiliziraj se.
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 feb 2017, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako objasniti da ni Ajax od svakog talenta nije napravio Cruyffa 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
neandretalac i njegove pajde virtual, rokoko i hajdezeljozabigol dok misle da pisaju nekoga po temi

I kad im se ostali filozofi prikljuce

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Posljedice su vidljive..FrancescoTotti je napisao/la:neandretalac i njegove pajde virtual, rokoko i hajdezeljozabigol dok misle da pisaju nekoga po temi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Mojne vise Miske to da im radis....Pa kako covjek koji ima milione ne moze da prekuca ovu ligu??? Kako nema dominacije? Sto ne prave stadion...sto nema pojacanja...Sto se Bulji nudi 10.000 a on trazi 20.000 i na ruke 150.000 kad imate milione...Kako vise ne izlazite iz pastete svaki dan sa obecanjima?? Sta ostade od torpeda grb i boja 
Željo1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje su AntiSarajlije 
Jes jaka Sloboda
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Neandertalac
- Kontakt:
Potpuno irelevantno za temu je moj nivo obrazovanje i kulturne osviještenosti. Sa druge strane evidentna je tvoja nemoć da na argumenat odgovoriš adekvatno kako bi i dolikovalo obrazovanom građaninu kakvim se želiš predstaviti a ne isfrustriranom idiotu kakvim se činiš. Priča o "trgovini" djecom i prodaji iste može nastati samo u ograničenom i bolesnom umu pa sam ti se iz tog razloga obratio na jedan poseban način prihvaćajući te takvog kakav jesi bez namjere da te uvrijedim i na površinu izvučem neke od kompleksa koji te nagrizaju, iako sam neke činjenice javno konstatovao.High je napisao/la:Ti si izabrao da budeš glup i to dokazuješ svaki dan. To je odabir karaktera, a ne intelekta, ali ostavi to za sebe. Psuje mrtve i bogove po forumu i on nekom nešto pridikuje. Neuki jalijaš.Neandertalac je napisao/la:
Uh, pa ti si kvalitetno ograničen. Šta. Si. Htio. Da. Kažeš?
Sarajevska jalija za svog Želju navija. Pravi si primjer, gledajući tvoje postove o zadrtosti i oportunizmu, fanatika u gluporijama. Civiliziraj se.
A. Sada. Mi. Reci. Ko. Je. Kriv. Što. Tan. Gubi. Milion. Km. Na. Duljeviću.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa nije nas drzava i sistem gurao i poklonio nam i sagradio stadion logicno,to mi moramo sami nista tu sramota nije,dok se vi tim ponosite i nas nazivate podstanarima divno hahah sami sebe pljujete i kontradiktorni ste ako znate sta to znaci.
Hahahaha mi kad prodamo to uzmu lopovi vi kad prodate ode u prave ruke zato imate onoliki novi dug. Mi imamo pare ne znam sta to potencirate i lazete sami sebe ublehe. Vi ste memiju dzaba dali ja nisam vidio zbanicno koliko ste uzeli,nas junior koji nikad zaigrao nije za prvi tim ce biti prodan vise nego ti vasi plus 20 posto kao i Cimi 20 posto,Dulja mozda produzi a Stevanovic nece sigurno hahaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Nemoj napaceni pitarcicu da ti kazem taj omjer cimirot i nasih 15 transfera poklopi se kad je.prica o prodaji DJECE kluba. I to su uzeli kamatari. Iste dobili ni 800 hiljada...zna se ko je bio menadjer iz Bg. Kome to ne ovisi stanje kluba od evrope? Vidim vi je niste izborili zato vam je pipa zavrnuta od VLASNIKA. A to da nemate veze oci vam ispadaju ljubomore duse. Ubi vas nas napredak i igracki i stadiona a i kluba. Rijetki su koji ne bi volili da sad izgori istok.RichmanBiH je napisao/la:I dalje glupi manijak ne konta da mi nemamo veze sa pricom o stadionu. Sta kazu odbili 2 mil KM a egzistencija im ovisi o izlasku u evropu hahahaha. Risto djogo je vas otac.
Mi prodali cimirota u vrijednosti svih tranafera u historiji melje hahahaa. Glupi manijaci.
Sta se desava sa antiSarajlijama
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Fakti su da ti psuješ mrtve i bogove i da tim od sebe praviš neciviliziranu kurtizanu. Ne spočitavaj drugom ikakve gluposti i idiotluke jer znamo mi ovdje kakav si kicoš. Uplakana udovica si koja i dan i noć piše kakve neoromantičarske postove o patetici i ljubavi prema klubu čijim igračima psuješ mrtve a poslije brojiš koliko su vam novca donijeli. To ti se zove hipokrizija.Neandertalac je napisao/la:
Potpuno irelevantno za temu je moj nivo obrazovanje i kulturne osviještenosti. Sa druge strane evidentna je tvoja nemoć da na argumenat odgovoriš adekvatno kako bi i dolikovalo obrazovanom građaninu kakvim se želiš predstaviti a ne isfrustriranom idiotu kakvim se činiš. Priča o "trgovini" djecom i prodaji iste može nastati samo u ograničenom i bolesnom umu pa sam ti se iz tog razloga obratio na jedan poseban način prihvaćajući te takvog kakav jesi bez namjere da te uvrijedim i na površinu izvučem neke od kompleksa koji te nagrizaju, iako sam neke činjenice javno konstatovao.
A. Sada. Mi. Reci. Ko. Je. Kriv. Što. Tan. Gubi. Milion. Km. Na. Duljeviću.
Ima jedna Domanovićeva satira, "Vođa", u kojoj se ismijavaju fanatici u neznanju i gluposti, baš kao što si ti.
Nisi ništa drugo do plavo-bijeli zadrti gastritičar, pritom još i neciviliziran.
Prinesi giljotinu, da ti sudimo, žigolo oportunistički.
Zadnja izmjena: High, dana/u 25 feb 2017, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.