Memara je napisao/la:

Memara je napisao/la:
Ja sam prebrojao dvadeset ultrasaChinaglia je napisao/la:sto Ultrasi ne izvade transparente, ili ih nisu ni ponijeli
bili dragi meni ili ne, ultrasima niko nista za gostovanje ne moze pricat, konstanti vazda, a to kako imaju para za gostovanja su druga pricaSarajlijica1946 je napisao/la:Ja sam prebrojao dvadeset ultrasaChinaglia je napisao/la:sto Ultrasi ne izvade transparente, ili ih nisu ni ponijeli
Vjerovatno strah od 120 hiljada robijasa i Indirovaca.Chinaglia je napisao/la:sto Ultrasi ne izvade transparente, ili ih nisu ni ponijeli
Bas tako, istok pun jug 90 posto pun.SiouxLukavac je napisao/la:Ne pretjerujte, odlicna posjeta, idemo Celik do pobjede
Sutra će Said pokazati šta znači fudbal u užem smislu.Lakoste je napisao/la:Koji antifudbal jbt
Ne interesuje me sami su sebi u stomak skocili sa onim najavama o 10.000 i pisanju po ostalim ekipama lige sto se posjete ticeclub21 je napisao/la:Bas tako, istok pun jug 90 posto pun.SiouxLukavac je napisao/la:Ne pretjerujte, odlicna posjeta, idemo Celik do pobjede
Podsjeta od 7_8 je za nase uslove strasna.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, egocentrik, ErosViverosViv, Grk1234, Hrammm1921, jurisicduska i 27 gostiju.