FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2017, 19:45

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 25 feb 2017, 19:46

Kiks u najavi :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2017, 19:47

VRIJEME: Aktere utakmice očekuje sunčano vrijeme u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Prema vremenskim prognozama maksimalna temperatura vazduha iznosit će 10 stepeni.

ULAZNICE: Na dan utakmice ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po sljedećim cijenama:

*Tribina Sjever “Vedran Puljić-“ – 3 KM,
*Tribina Istok – 5 KM,
*Tribina Zapad – 7 KM.

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 25 feb 2017, 19:48

joker90 je napisao/la:Ima li ovdje još neko da u njemu gori želja sva? :think:
Evo u meni... Pripremio se, kokice, streamovi i najvaznije nada i zelja. Kad kkurko. Nidje pressice, nidje nista. Jos sutra cekam do podne, pa moram na Kosevo... :eh:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 feb 2017, 19:49

Mokes je napisao/la:Kiks u najavi :kafa:
Dupla u najavi. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 feb 2017, 19:50

Speirs je napisao/la:
Evo u meni... Pripremio se, kokice, streamovi i najvaznije nada i zelja. Kad kkurko. Nidje pressice, nidje nista. Jos sutra cekam do podne, pa moram na Kosevo... :eh:
Neće se onaj više javiti! Osim ako on nije ovaj novi sto se registrovao, Valentin? :hmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 feb 2017, 19:51

Speirs je napisao/la:
Ali, prije svega da tu presicu odradimo.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 25 feb 2017, 19:51

valentinilievski je napisao/la: ja definitivno ne vidim razlog cemu potcjenjivati tim koji je u odnosu na decembar dozivio minimalne korekcije. krupa je stabilan, uigran tim sa odlicnim trenerom, cak se moze reci da su jaci izasli iz zimske pauze, sa dolaskom 2-3 solidna igraca. željezničar s druge strane drzi jaka euforija, meni iskreno bez jakog opravdanja osim ako je zeba i armatura razlog za, a ako iko zna kako euforija zna osamariti, to smo mi.

nezgodan, sklisak teren, teren sa umjetnom travom. sad cu biti malo i subjektivan, cisti kec.
Krupa je oslabljena za sutra i to je šansa za goste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 25 feb 2017, 19:51

MortemHz je napisao/la:VRIJEME: Aktere utakmice očekuje sunčano vrijeme u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Prema vremenskim prognozama maksimalna temperatura vazduha iznosit će 10 stepeni.

ULAZNICE: Na dan utakmice ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po sljedećim cijenama:

*Tribina Sjever “Vedran Puljić-“ – 3 KM,
*Tribina Istok – 5 KM,
*Tribina Zapad – 7 KM.

NAJAVLJENO OTOPLJAVANJE -2

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 feb 2017, 19:53

Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 25 feb 2017, 19:57

joker90 je napisao/la: Neće se onaj više javiti! Osim ako on nije ovaj novi sto se registrovao, Valentin? :hmmmm:
Trebala se voditi statistika, koliko se ovih insajderskih pokazalo tacnim.... Brat bratu, ne vise od 2%.

valentinilievski
Kontakt:

Post Postao/la valentinilievski » 25 feb 2017, 19:58

High je napisao/la:
valentinilievski je napisao/la: ja definitivno ne vidim razlog cemu potcjenjivati tim koji je u odnosu na decembar dozivio minimalne korekcije. krupa je stabilan, uigran tim sa odlicnim trenerom, cak se moze reci da su jaci izasli iz zimske pauze, sa dolaskom 2-3 solidna igraca. željezničar s druge strane drzi jaka euforija, meni iskreno bez jakog opravdanja osim ako je zeba i armatura razlog za, a ako iko zna kako euforija zna osamariti, to smo mi.

nezgodan, sklisak teren, teren sa umjetnom travom. sad cu biti malo i subjektivan, cisti kec.
i to racunajuci.

ali, otom potom, nadas se i ti, kao i ja, da grijesis i da ce željezničar najvise odnijeti bod.

valentinilievski
Kontakt:

Post Postao/la valentinilievski » 25 feb 2017, 19:59

@joker90

ja sam ti preCednik, pazi sta pricas!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 feb 2017, 20:00

joker90 je napisao/la:Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!
Reci mi samo odakle dolaze i kako izgledaju da ih presretnemo,bodovi su u pitanju. :) :) :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 feb 2017, 20:05

fks74 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!
Reci mi samo odakle dolaze i kako izgledaju da ih presretnemo,bodovi su u pitanju. :) :) :)
S Grbavice, ona čak i navija za kone, nego je on uvijek nahajca da dođe! Tu vjerovatno i leži razlog peha! Jedan gurbet je dovoljan da syebe harmoniju.. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2017, 20:06

joker90 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
S Grbavice, ona čak i navija za kone, nego je on uvijek nahajca da dođe! Tu vjerovatno i leži razlog peha! Jedan gurbet je dovoljan da syebe harmoniju.. :think:
Fuj..

High

Post Postao/la High » 25 feb 2017, 20:06

valentinilievski je napisao/la:
High je napisao/la:

i to racunajuci.

ali, otom potom, nadas se i ti, kao i ja, da grijesis i da ce željezničar najvise odnijeti bod.
Više sam vjerovao u Čelikov dobar rezultat protiv Mađara, koji je i bio, nego u iznenađenje Krupe. Vidjet ćemo i naravno da bih volio da komšije ne pobijede, ali, eto, ipak mislim da će gosti odnijeti tri boda, kako-tako.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 feb 2017, 20:09

Tek sad vidim ovaj rezultat radioaktivnih, svaka cast robijo :tokralju:
Znaci, biti ili ne biti. Sutra cemo vidjeti ima li sampionskog mentaliteta jer se pritisak lagano stavlja na nasa ledja :shifty:
ZZ

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 feb 2017, 20:11

joker90 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
Zamolio bih te da nas upoznas s njom, naci cemo najveceg dzematskog alima da joj oduci... :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 25 feb 2017, 20:14

:kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, amkeivke, bordospartanac, Fudo, Laganini1986, mnon46 i 54 gosta.