FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kiks u najavi 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
VRIJEME: Aktere utakmice očekuje sunčano vrijeme u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Prema vremenskim prognozama maksimalna temperatura vazduha iznosit će 10 stepeni.
ULAZNICE: Na dan utakmice ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po sljedećim cijenama:
*Tribina Sjever “Vedran Puljić-“ – 3 KM,
*Tribina Istok – 5 KM,
*Tribina Zapad – 7 KM.
ULAZNICE: Na dan utakmice ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po sljedećim cijenama:
*Tribina Istok – 5 KM,
*Tribina Zapad – 7 KM.
Evo u meni... Pripremio se, kokice, streamovi i najvaznije nada i zelja. Kad kkurko. Nidje pressice, nidje nista. Jos sutra cekam do podne, pa moram na Kosevo...joker90 je napisao/la:Ima li ovdje još neko da u njemu gori želja sva?
Neće se onaj više javiti! Osim ako on nije ovaj novi sto se registrovao, Valentin?Speirs je napisao/la:Evo u meni... Pripremio se, kokice, streamovi i najvaznije nada i zelja. Kad kkurko. Nidje pressice, nidje nista. Jos sutra cekam do podne, pa moram na Kosevo...joker90 je napisao/la:Ima li ovdje još neko da u njemu gori želja sva?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ali, prije svega da tu presicu odradimo.Speirs je napisao/la:Evo u meni... Pripremio se, kokice, streamovi i najvaznije nada i zelja. Kad kkurko. Nidje pressice, nidje nista. Jos sutra cekam do podne, pa moram na Kosevo...joker90 je napisao/la:Ima li ovdje još neko da u njemu gori želja sva?
SRETAN BROJ - 1725
Krupa je oslabljena za sutra i to je šansa za goste.valentinilievski je napisao/la: ja definitivno ne vidim razlog cemu potcjenjivati tim koji je u odnosu na decembar dozivio minimalne korekcije. krupa je stabilan, uigran tim sa odlicnim trenerom, cak se moze reci da su jaci izasli iz zimske pauze, sa dolaskom 2-3 solidna igraca. željezničar s druge strane drzi jaka euforija, meni iskreno bez jakog opravdanja osim ako je zeba i armatura razlog za, a ako iko zna kako euforija zna osamariti, to smo mi.
nezgodan, sklisak teren, teren sa umjetnom travom. sad cu biti malo i subjektivan, cisti kec.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
streetstyle
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:VRIJEME: Aktere utakmice očekuje sunčano vrijeme u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Prema vremenskim prognozama maksimalna temperatura vazduha iznosit će 10 stepeni.
*Tribina Istok – 5 KM,
*Tribina Zapad – 7 KM.
NAJAVLJENO OTOPLJAVANJE -2
Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trebala se voditi statistika, koliko se ovih insajderskih pokazalo tacnim.... Brat bratu, ne vise od 2%.joker90 je napisao/la: Neće se onaj više javiti! Osim ako on nije ovaj novi sto se registrovao, Valentin?
- valentinilievski
- Kontakt:
i to racunajuci.High je napisao/la:Krupa je oslabljena za sutra i to je šansa za goste.valentinilievski je napisao/la: ja definitivno ne vidim razlog cemu potcjenjivati tim koji je u odnosu na decembar dozivio minimalne korekcije. krupa je stabilan, uigran tim sa odlicnim trenerom, cak se moze reci da su jaci izasli iz zimske pauze, sa dolaskom 2-3 solidna igraca. željezničar s druge strane drzi jaka euforija, meni iskreno bez jakog opravdanja osim ako je zeba i armatura razlog za, a ako iko zna kako euforija zna osamariti, to smo mi.
nezgodan, sklisak teren, teren sa umjetnom travom. sad cu biti malo i subjektivan, cisti kec.
ali, otom potom, nadas se i ti, kao i ja, da grijesis i da ce željezničar najvise odnijeti bod.
- valentinilievski
- Kontakt:
@joker90
ja sam ti preCednik, pazi sta pricas!
ja sam ti preCednik, pazi sta pricas!
Reci mi samo odakle dolaze i kako izgledaju da ih presretnemo,bodovi su u pitanju.joker90 je napisao/la:Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!
S Grbavice, ona čak i navija za kone, nego je on uvijek nahajca da dođe! Tu vjerovatno i leži razlog peha! Jedan gurbet je dovoljan da syebe harmoniju..fks74 je napisao/la:Reci mi samo odakle dolaze i kako izgledaju da ih presretnemo,bodovi su u pitanju.joker90 je napisao/la:Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fuj..joker90 je napisao/la:S Grbavice, ona čak i navija za kone, nego je on uvijek nahajca da dođe! Tu vjerovatno i leži razlog peha! Jedan gurbet je dovoljan da syebe harmoniju..fks74 je napisao/la:Reci mi samo odakle dolaze i kako izgledaju da ih presretnemo,bodovi su u pitanju.joker90 je napisao/la:Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!![]()
![]()
Više sam vjerovao u Čelikov dobar rezultat protiv Mađara, koji je i bio, nego u iznenađenje Krupe. Vidjet ćemo i naravno da bih volio da komšije ne pobijede, ali, eto, ipak mislim da će gosti odnijeti tri boda, kako-tako.valentinilievski je napisao/la:i to racunajuci.High je napisao/la:Krupa je oslabljena za sutra i to je šansa za goste.valentinilievski je napisao/la: ja definitivno ne vidim razlog cemu potcjenjivati tim koji je u odnosu na decembar dozivio minimalne korekcije. krupa je stabilan, uigran tim sa odlicnim trenerom, cak se moze reci da su jaci izasli iz zimske pauze, sa dolaskom 2-3 solidna igraca. željezničar s druge strane drzi jaka euforija, meni iskreno bez jakog opravdanja osim ako je zeba i armatura razlog za, a ako iko zna kako euforija zna osamariti, to smo mi.
ali, otom potom, nadas se i ti, kao i ja, da grijesis i da ce željezničar najvise odnijeti bod.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Tek sad vidim ovaj rezultat radioaktivnih, svaka cast robijo
Znaci, biti ili ne biti. Sutra cemo vidjeti ima li sampionskog mentaliteta jer se pritisak lagano stavlja na nasa ledja
Znaci, biti ili ne biti. Sutra cemo vidjeti ima li sampionskog mentaliteta jer se pritisak lagano stavlja na nasa ledja
ZZ
-
belosevic28
- Kontakt:
Zamolio bih te da nas upoznas s njom, naci cemo najveceg dzematskog alima da joj oduci...joker90 je napisao/la:S Grbavice, ona čak i navija za kone, nego je on uvijek nahajca da dođe! Tu vjerovatno i leži razlog peha! Jedan gurbet je dovoljan da syebe harmoniju..fks74 je napisao/la:Reci mi samo odakle dolaze i kako izgledaju da ih presretnemo,bodovi su u pitanju.joker90 je napisao/la:Sutra dolazi moj haver i ova jaranica, kad god su oni došli, ja sam u depresiji izašao sa stadiona. Ako kiksamo, odmah znam ko je pehirao!![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, amkeivke, bordospartanac, Fudo, Laganini1986, mnon46 i 54 gosta.