Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sto se tice poslova, sve je bilo jasno kad su dali 3 miliona firmi Stana Kroenkea za nekakve usluge i kad predsjednik kluba nije htio odgovarati na pitanja u vezi tog novca.
Ove godine su, koliko znam, tu stavku izbacili iz budzeta.
Predsjednik kluba nam se zove Sir Chips, pregovarac za transfere Dick Law, a menadzeru je ime Arsen(e). Nije ni cudo da smo smijesan klub.
Ove godine su, koliko znam, tu stavku izbacili iz budzeta.
Predsjednik kluba nam se zove Sir Chips, pregovarac za transfere Dick Law, a menadzeru je ime Arsen(e). Nije ni cudo da smo smijesan klub.
QUARTERBACK je napisao/la:samo da ga ne nazovu poslije 'arsene wenger park'
"Arsene Wenger Cirkus park"
-
pepethefrog
- Kontakt:
Da, 150 miliona funti je potpisano za 5 godina i taj ugovor ne bi bio sporan jer je sam on jos prije 4 godine bio dobar da nema ovog skandaloznog dijela dje u tu cijenu ide ime stadiona i to ni manje ni vise nego do 2028QUARTERBACK je napisao/la:mislim da je ugovor 2012-2013 potpisan sa fly emiratesom na jos 5 godina dakle 2018 godine istice to pa ce se moci potpisati novi ugovor za ime na dresovima, a ne znam za stadion i to kad ce biti ime ovakvo kakvo jeste
samo da ga ne nazovu poslije 'arsene wenger park'
Zamisli ti sada da je United Chevroletu prodao ime stadiona na bubam 10 godina, pa oni bi uzeli 100 miliona godisnje umjesto sadasnjih 50 za ime na dresu.
Idi u qrac krasniArtetitis je napisao/la:
After considering various options (including purchasing Wembley Stadium), the club bought an industrial and waste disposal estate in Ashburton Grove in 2000.
Viđaj ovo, pa bolje da su kupili na kakvom groblju, manje bi nam bio " pehovskiji ", Wenger od radijacije otpada godinama otišo u qrc.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sad pošao objaviti
Ukrade mi post.
Kazem ja lijepo da je to kebabdzija.
Da se nije jadnik samo umorio od rezanja nakon par minuta? 
Uspio je nekako narezati, ali mu je bilo mrsko pojesti.Artetitis je napisao/la:Kazem ja lijepo da je to kebabdzija.Da se nije jadnik samo umorio od rezanja nakon par minuta?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gledam Inter-Roma i ne mogu se načudit da smo mi Woju zamjenili kacigom..
Novi trener Wolfsburga je Andries Joncker. Holandjanin dolazi iz omladinskog pogona Arsenala raspad sistema i tamo sad cemo za trenera omladinaca uzet nekog engleza trulog
Najbolji smo klub na svijetu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arsene Wenger turns down £30m a year record offer to manage in China and opts to finish the season with Arsenal
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... hina-opts/
Arsenal owner Stan Kroenke remains desperate for Wenger to stay and his two-year contract extension offer includes a 25 per cent increase from £8m-a-year to around £10m-a-year.

http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... hina-opts/
Arsenal owner Stan Kroenke remains desperate for Wenger to stay and his two-year contract extension offer includes a 25 per cent increase from £8m-a-year to around £10m-a-year.
Hoce li nam Barcelona ono uzeti Allegria?
Neki pisu da ce doci kod nas, neki da ide u Barcu, supljih na sve strane, a kakve smo srece, dovest ce Ranierija.
Neki pisu da ce doci kod nas, neki da ide u Barcu, supljih na sve strane, a kakve smo srece, dovest ce Ranierija.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ranieri 
Ramsey, Giroud & Koscielny all training after recent injuries. Ozil is ill and is doubtful for Liverpool game. #afc #lfc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dushica, sigurno jako kiše 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znači da bi eventualno mogli imati dva umjesto tri igrača manje na utakmici. Dobro je, porasle su nam šanse.anell je napisao/la:Ozil is ill and is doubtful for Liverpool game. #afc #lfc
#Voajeroljupci na respiratorima.
Do subote bi neko operisao žučni kamenac, sjeo na avion i otišao u Panamu.
Ovaj kihne i odmah 10 dana dobije slobodno :moRekodWengerakakohoćeš:
Ovaj kihne i odmah 10 dana dobije slobodno :moRekodWengerakakohoćeš:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.