Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

analiticar_
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la analiticar_ » 05 avg 2010, 12:11

Ovi sto nece da igraju za BIH, svima bi im oduzeo pasose na ulazu u BIH i otjerao ih sa granice u PM i sljedeci put kad budu dolazili kao turisti, morali bi placati vizu sa dnevnom taksom od po 100 eura po danu....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 avg 2010, 13:36

analiticar_ je napisao/la:Ovi sto nece da igraju za BIH, svima bi im oduzeo pasose na ulazu u BIH i otjerao ih sa granice u PM i sljedeci put kad budu dolazili kao turisti, morali bi placati vizu sa dnevnom taksom od po 100 eura po danu....
eh od kada je ovo govorim, ja bi im jos familiju protjero odavdje pa nek zive tamo za koga im dijete igra i ko im je pruzio egzistenciju, posteno brate
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 avg 2010, 13:59

mirzza je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Ovi sto nece da igraju za BIH, svima bi im oduzeo pasose na ulazu u BIH i otjerao ih sa granice u PM i sljedeci put kad budu dolazili kao turisti, morali bi placati vizu sa dnevnom taksom od po 100 eura po danu....
eh od kada je ovo govorim, ja bi im jos familiju protjero odavdje pa nek zive tamo za koga im dijete igra i ko im je pruzio egzistenciju, posteno brate
Neka bolan mirzza neka, pomalo, treba te tuziti, ako se pojavi opet onaj Mirzin prijatelj, nadrljao si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najveca bi im kazna po meni bila ta da se mi plasiramo a oni da ne dobiju poziv za Prvenstvo, joj kako bi ja to volio da vidim...

Ali sve na stranu, kazemo im dosta ruznih stvari, ali mozda ljudi stvarno ne mogu da igraju, sve je moguce...

Ja samo zamjeram Mirzi, sve ostalo smo se skrpili nekako. Ako njemu kao najboljem nije cast bila da igra i da nas povede, onda ne znam stvarno. Ali ako se evenutalno ode na EP siguran sam da ce prvi da dodje i kaze da je spreman da igra i da se bori do zadnjeg trenutka...Covjek vjerovatno ganja NBA i to je to, zeli da se sto bolje predstavi iduce godine..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 06 avg 2010, 00:04

neno, mislio sam na druge likove, koji su otisli za druge repke, ovi su nasi i necu da ulazim u razloge zbog kojih ne igraju,
vise sam mislio na janeze, rvate i srbe koji su prekonoci zaboravili bih i otisli gdje im srce kuca, pa ukoliko jeste onda povucite sve svoje odavdje i nikad se apsolutno nikad nemojte vratiti ni pomisliti da dodjete, kad vidim veceras domercanta koji gine za dres ne trebate nam nikako
Cuva Bog Zelju svog!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 06 avg 2010, 17:44

mirzza je napisao/la:neno, mislio sam na druge likove, koji su otisli za druge repke, ovi su nasi i necu da ulazim u razloge zbog kojih ne igraju,
vise sam mislio na janeze, rvate i srbe koji su prekonoci zaboravili bih i otisli gdje im srce kuca, pa ukoliko jeste onda povucite sve svoje odavdje i nikad se apsolutno nikad nemojte vratiti ni pomisliti da dodjete, kad vidim veceras domercanta koji gine za dres ne trebate nam nikako
Malo si kontradiktoran a konstitutivni narod u BiH se zovu Hrvati . Taj isti Domercant je u BH dresu samo radi Europske putovnice i toga što ne ulazi u kvotu neeuropljana (što mu donosi i bolji ugovor i bolji izbor ekipa ) i naravno novaca koje vjerojatno uzima za vrijeme kvalifikacija ( nemoj me pogrešno shvatit nemam ništa protiv njega i smatram ga odličnim igračem) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 avg 2010, 17:50

kksiroki je napisao/la:
mirzza je napisao/la:neno, mislio sam na druge likove, koji su otisli za druge repke, ovi su nasi i necu da ulazim u razloge zbog kojih ne igraju,
Malo si kontradiktoran a konstitutivni narod u BiH se zovu Hrvati . Taj isti Domercant je u BH dresu samo radi Europske putovnice i toga što ne ulazi u kvotu neeuropljana (što mu donosi i bolji ugovor i bolji izbor ekipa ) i naravno novaca koje vjerojatno uzima za vrijeme kvalifikacija ( nemoj me pogrešno shvatit nemam ništa protiv njega i smatram ga odličnim igračem) .

Kakav novac nemamo za zvaka jos da placamo domenkrantu , mislim smjesno sto se mene tice ... a druga stvar sa nasim mozes u zimbabve i ostale egzoticne zemlje XD
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 06 avg 2010, 18:25

TaRgEt_ je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:

Kakav novac nemamo za zvaka jos da placamo domenkrantu , mislim smjesno sto se mene tice ... a druga stvar sa nasim mozes u zimbabve i ostale egzoticne zemlje XD
Ako misliš na putovnicu nema veze gdje možeš s njom nego što ona donosi a donosi da ne spadaš pod kvotu neeuropljana što otvara veći i bolji izbor klubova za potpisati ugovor , a što se tiče plaćanja nisam siguran ima ovdje netko tko bolje zna ali mislim da ne igra free .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 avg 2010, 20:16

Kakav novac nemamo za zvaka jos da placamo domenkrantu , mislim smjesno sto se mene tice ... a druga stvar sa nasim mozes u zimbabve i ostale egzoticne zemlje XD[/quote]
Ako misliš na putovnicu nema veze gdje možeš s njom nego što ona donosi a donosi da ne spadaš pod kvotu neeuropljana što otvara veći i bolji izbor klubova za potpisati ugovor , a što se tiče plaćanja nisam siguran ima ovdje netko tko bolje zna ali mislim da ne igra free .[/quote]

Ja ti opet kazem igra za djaba nemamo za zvaka :) a pasos ko pasos ne znaci mu puno vjeruj mi :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 06 avg 2010, 21:27

TaRgEt_ je napisao/la:Kakav novac nemamo za zvaka jos da placamo domenkrantu , mislim smjesno sto se mene tice ... a druga stvar sa nasim mozes u zimbabve i ostale egzoticne zemlje XD
Ako misliš na putovnicu nema veze gdje možeš s njom nego što ona donosi a donosi da ne spadaš pod kvotu neeuropljana što otvara veći i bolji izbor klubova za potpisati ugovor , a što se tiče plaćanja nisam siguran ima ovdje netko tko bolje zna ali mislim da ne igra free .[/quote]

Ja ti opet kazem igra za djaba nemamo za zvaka :) a pasos ko pasos ne znaci mu puno vjeruj mi :)[/quote]

Pa zar ti misliš da igra iz ljubavi prema BH ne kontam druže koju tezu zastupaš , "netreba mu putovnica","igra džaba" nije mi jasno onda do čega pa uzeo BH državljanstvo.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 06 avg 2010, 22:17

kksiroki je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Kakav novac nemamo za zvaka jos da placamo domenkrantu , mislim smjesno sto se mene tice ... a druga stvar sa nasim mozes u zimbabve i ostale egzoticne zemlje XD
Ako misliš na putovnicu nema veze gdje možeš s njom nego što ona donosi a donosi da ne spadaš pod kvotu neeuropljana što otvara veći i bolji izbor klubova za potpisati ugovor , a što se tiče plaćanja nisam siguran ima ovdje netko tko bolje zna ali mislim da ne igra free .

Ja ti opet kazem igra za djaba nemamo za zvaka :) a pasos ko pasos ne znaci mu puno vjeruj mi :)[/quote]

Pa zar ti misliš da igra iz ljubavi prema BH ne kontam druže koju tezu zastupaš , "netreba mu putovnica","igra džaba" nije mi jasno onda do čega pa uzeo BH državljanstvo.[/quote]

Uzeo je on BiH iz razloga da bude everopski igrac ali kada vidis pasos BiH odnosno poslodavci nema tu srece neke , nije cjenjen nas pasos stoji to sto ti kazes da bude europski igrac ali to je sve .... druga savez je u velikom gubitku nema telelfona plata i svega i jedva se snaslo za ove reprezetacije dvije juniorske i seniorske i jos da se placa niko nije dobio dnevnice momci placaju sami sebi izlaz i ostalo dok smjestaj i prevoz placa savez naravno tu je i vecera... eTo nadam se da smo se razumili :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2010, 11:26

Ovdje ima neki razgovor sa Domercantom, ali obzirom da mi je Ruski jezik slabija strana... :roll:

http://www.bc-spartak.ru/press/700
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 avg 2010, 23:18

Virtu4l je napisao/la:Ovdje ima neki razgovor sa Domercantom, ali obzirom da mi je Ruski jezik slabija strana... :roll:

http://www.bc-spartak.ru/press/700
A week ago, in response to a request to name the players that "Spartacus" in talks, sports director of a red-white Alexei Karvanen asked me to wait 10 days. But as it turned out, the club has worked more quickly, and already yesterday Karvanen be happy to "Sport" American newcomer:
- The last three or four seasons Domerkant was constantly on the mind in the Euroleague. We were aware of its capabilities. We clearly understand that this is the player who is able to strengthen the "Spartacus".

- Some sort of alternative to this player was?
- No, we wanted to get it Henry. I consider it one of the best players in their line in Europe. I will say more - a real star! So we are very pleased that all the difficulties behind us and we finally signed this basketball.

- It was hard to persuade him to accept the offer?
- Yes. The negotiations were very difficult. And not because of some domestic or material issues. Domerkant doubted that the move to Russia will be to him a step forward in his career that he can progress. In the end we were able to convince the player and his agent, that the high goals of the club in all competitions will allow him to progress and be in the limelight.

- The remaining issues were difficult to negotiate?
- Just no! Henry went on a substantial pay cut in comparison with that which he received in "Siena." In addition, he has caught the interest of the prospect of living in St. Petersburg. So, I repeat, it was most important to convince him of that, passing to us, he not lose professionally. Especially with Russia Domerkant already familiar - a few years ago, Henry played for Dynamo Moscow.

- When can I expect arrival beginner?
- He is in the location of national team of Bosnia and, like other players, will appear in St. Petersburg in early September.

- Will there be another acquisition?
- In general we can say that now, our team very well staffed. At least the foreigners we will no longer be. As for the Russian players, then theoretically someone else may appear. But the basic structure of "Spartacus" is formed.

Maksim Mihalko

Eto vako ispadne sa google translate, nije bas perfektno, ali ko zna engleski moze da shvati. Na hrvatski nisam prevodio jer mislim da bi to ispalo katastrofalno na google translate :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 avg 2010, 08:40

kksiroki je napisao/la:
Ti i ja davno prozvakana tema, opet cu ti reci kao i uvijek do sada, sam tvrdis kao i tvoji sugradjani da je tvoja domovina hrvatska i da nikad necete igrati za bh repku dok ima mjesta u hrvatskoj, dakle eto ti prati, okani se nas i nase repke.
Kad Siroki Brijeg bude imao vise igraca u bh repki nego u hrvatskoj mozemo nastaviti pricati.

Dalje kako sam kontraditoran, jedan Henry gine za BiH jer je profesionalac i svjestan da nikad nece imati mjesta u SVOJOJ repci, tamo gdje je rodjen i cije dokumente ima pa je prihvatio poziv TUDJE.

To se nikako ne moze za tvoje nabrojane velike rvate, koji ce igrati za drzavu svog rodjenja (u biti SVOJU), ciju licnu kartu imaju tek nakon sto nemaju mjesta u TUDJOJ repki.

U svemu ovome ne vidim nikakvu kontradiktornost i ukoliko nesto imas reci na ovo, imas pp pa mi se obrati, ne bih da trolas temu sa vec 1000 puta ispricanom pricom. Jednostavno vi ne postujete BiH ja ne postujem vas, ukoliko imas problem sa tim, pokazi postovanja prema ovoj drzavi i ja cu prema tebi i tvojim sugradjanima.
Cuva Bog Zelju svog!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2010, 11:21

Ti i ja davno prozvakana tema, opet cu ti reci kao i uvijek do sada, sam tvrdis kao i tvoji sugradjani da je tvoja domovina hrvatska i da nikad necete igrati za bh repku dok ima mjesta u hrvatskoj, dakle eto ti prati, okani se nas i nase repke.
Tvoje i vaše hahaha, šta ste to dobili ekskluzivu , što se tiče domovine i domovina pričaš gluposti .
Kad Siroki Brijeg bude imao vise igraca u bh repki nego u hrvatskoj mozemo nastaviti pricati.
Znači sad kad KKb ima više Slo-Cg i ostalih reprezentativaca nego BH i ti moraš prestat pratiti BH repku .
Dalje kako sam kontraditoran, jedan Henry gine za BiH jer je profesionalac i svjestan da nikad nece imati mjesta u SVOJOJ repci, tamo gdje je rodjen i cije dokumente ima pa je prihvatio poziv TUDJE.
Ma ja on igra iz ljubavi prema BH , majkemi nisi dobar .
To se nikako ne moze za tvoje nabrojane velike rvate, koji ce igrati za drzavu svog rodjenja (u biti SVOJU), ciju licnu kartu imaju tek nakon sto nemaju mjesta u TUDJOJ repki.
Moj narod se zovu HRVATI , a ova primenovanja pokazuju tvoj nivo kulture,tolerancije.............
U svemu ovome ne vidim nikakvu kontradiktornost i ukoliko nesto imas reci na ovo, imas pp pa mi se obrati, ne bih da trolas temu sa vec 1000 puta ispricanom pricom. Jednostavno vi ne postujete BiH ja ne postujem vas, ukoliko imas problem sa tim, pokazi postovanja prema ovoj drzavi i ja cu prema tebi i tvojim sugradjanima
.
Šta ti znaš koga ja poštujem a koga ne , tj. šta se ja to tebi trebam dokazati , tko si ti i šta predstavljaš , a PP tebi da pošaljem :shock: , PP šaljem samo ljudima koji su pristojni i s kojima se ima šta razmijeniti a ne likovima koji mrze sve osim sebe .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 avg 2010, 16:36

Henry Domercant: Zovite me Hajro!
Ponosan sam kada obučem dres bh. reprezentacije. Naučio sam i dosta riječi na bosanskom, uključujući, naravno, i psovke
Domerkant: Bh. publika me sjajno prihvatila
Na iznenađenje mnogih, sjajni američki košarkaš Henri Domerkant (Henry Domercant) odazvao se pozivu selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Sabita Hadžića da bude dio tima koji će pokušati da kroz kvalifikacije izbori plasman na Evropsko prvenstvo 2011. godine u Poljskoj. Dres bh. selekcije prvi put je nosio na EPu 2005. u Beogradu, a nastupao je i u kvalifikacijama za Eurobasket 2007.

Pozitivna iskustva

Nakon što je propustio jedan kvalifikacijski ciklus, većina ljubitelja sporta u našoj zemlji smatrala je da Domerkant više nikada neće braniti boje BiH. No, desilo se suprotno. Igrač s dugogodišnjim stažom u Euroligi opet je u našoj reprezentaciji. Već u prvom meču kvalifikacija za EP u Poljskoj zaradio je aplauz publike u Skenderiji, jer je bio jedan od najboljih bh. igrača u susretu s Ukrajinom.

- Kada mi je prvi put predloženo da igram za BiH, lako sam donio odluku. Doživio sam to kao dobru priliku i nikada se nisam pokajao. Moja iskustva u bh. reprezentaciji su, uglavnom, pozitivna. Upoznao sam sjajne igrače s kojima se i danas rado vidim. Lijep je osjećaj, naprimjer, kada se s Jasminom Hukićem susretnem na prvenstvenoj utakmici u Italiji i kada se ispričamo. U reprezentaciji BiH stekao sam dosta prijatelja, to me veoma raduje - govori Domerkant. Iskreno priznaje da o Bosni i Hercegovini ne zna mnogo, ali se trudi da nauči.

- Kenan Bajramović i još neki saigrači iz reprezentacije pričali su mi o stvarima koje su se ovdje događale i o historiji zemlje. Svakako imam veliku želju da još toga naučim. Ponosim se kada obučem dres bh. reprezentacije, jer znam koliko rezultati nacionalnog tima znače ljudima u ovoj zemlji. Poštujem tu podršku i svaki put kada izađem na teren, želim da pružim maksimum i da pokažem kako nisam tu zbog razonode. Drago mi je što me publika u BiH sjajno prihvatila i želim da im uzvratim kroz dobre partije kaže Henri.

Moja braća

Za saigrače iz reprezentacije i za sebe Domerkant na bosanskom, uz neobični akcent, kaže: „Mi smo braća“. Godinama nosi nadimak Hajro, koji mu je dao tehniko bh. nacionalnog tima Medin Duškaj.

- Istina je, većina saigrača me zove Hajro. Naučio sam i dosta riječi na bosanskom, uključujući, naravno, i psovke - kaže Henri.

Nova selidba

Za sebe 29-godišnji Amerikanac može ustvrditi da je pravi košarkaški nomad. Nakon nastupa u američkoj NCAAligi, Domerkant je igrao u turskom Efes Pilsenu, grčkom Olimpijakosu, ruskom Dinamu i italijanskom Montepaskiju, klubovima koji čine kremu evropske košarke.

- Koliko god selidbe bile česte, naporne i teške, toliko ih doživljavam i kao blagoslov. Na neki drugi način, ne bih upoznao mnoge lijepe zemlje i njihovu kulturu. Najljepše mi je bilo u Turskoj, brzo sam naučio jezik i stekao dosta prijatelja. Sada se pripremam za novu selidbu, ponovo odlazim da igram u Rusiji kao član Spartaka - ističe Amerikanac.

Supruga i kćerka

Henri Domerkant je privržen porodici. Supruga i jednogodišnja kćerka Gabrijela centar su njegovog svijeta.

- Lani se nisam mogao odazvati pozivu selektora BiH, jer sam upravo u tom periodu postao otac. Želio sam da budem uz suprugu i tek rođenu kćerkicu, siguran sam da će mi bh. navijači zbog toga oprostiti. Trudim se da porodici posvetim što više vremena, čovjek sam koji zna šta je u životu bitno - zaključuje Domerkant.

Evo druze kk siroki kako to vidi jedan Amer na nas nacin :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2010, 18:39

TaRgEt_ je napisao/la:Henry Domercant: Zovite me Hajro!
Ponosan sam kada obučem dres bh. reprezentacije. Naučio sam i dosta riječi na bosanskom, uključujući, naravno, i psovke
Domerkant: Bh. publika me sjajno prihvatila
Na iznenađenje mnogih, sjajni američki košarkaš Henri Domerkant (Henry Domercant) odazvao se pozivu selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Sabita Hadžića da bude dio tima koji će pokušati da kroz kvalifikacije izbori plasman na Evropsko prvenstvo 2011. godine u Poljskoj. Dres bh. selekcije prvi put je nosio na EPu 2005. u Beogradu, a nastupao je i u kvalifikacijama za Eurobasket 2007.

Pozitivna iskustva

Nakon što je propustio jedan kvalifikacijski ciklus, većina ljubitelja sporta u našoj zemlji smatrala je da Domerkant više nikada neće braniti boje BiH. No, desilo se suprotno. Igrač s dugogodišnjim stažom u Euroligi opet je u našoj reprezentaciji. Već u prvom meču kvalifikacija za EP u Poljskoj zaradio je aplauz publike u Skenderiji, jer je bio jedan od najboljih bh. igrača u susretu s Ukrajinom.

- Kada mi je prvi put predloženo da igram za BiH, lako sam donio odluku. Doživio sam to kao dobru priliku i nikada se nisam pokajao. Moja iskustva u bh. reprezentaciji su, uglavnom, pozitivna. Upoznao sam sjajne igrače s kojima se i danas rado vidim. Lijep je osjećaj, naprimjer, kada se s Jasminom Hukićem susretnem na prvenstvenoj utakmici u Italiji i kada se ispričamo. U reprezentaciji BiH stekao sam dosta prijatelja, to me veoma raduje - govori Domerkant. Iskreno priznaje da o Bosni i Hercegovini ne zna mnogo, ali se trudi da nauči.

- Kenan Bajramović i još neki saigrači iz reprezentacije pričali su mi o stvarima koje su se ovdje događale i o historiji zemlje. Svakako imam veliku želju da još toga naučim. Ponosim se kada obučem dres bh. reprezentacije, jer znam koliko rezultati nacionalnog tima znače ljudima u ovoj zemlji. Poštujem tu podršku i svaki put kada izađem na teren, želim da pružim maksimum i da pokažem kako nisam tu zbog razonode. Drago mi je što me publika u BiH sjajno prihvatila i želim da im uzvratim kroz dobre partije kaže Henri.

Moja braća

Za saigrače iz reprezentacije i za sebe Domerkant na bosanskom, uz neobični akcent, kaže: „Mi smo braća“. Godinama nosi nadimak Hajro, koji mu je dao tehniko bh. nacionalnog tima Medin Duškaj.

- Istina je, većina saigrača me zove Hajro. Naučio sam i dosta riječi na bosanskom, uključujući, naravno, i psovke - kaže Henri.

Nova selidba

Za sebe 29-godišnji Amerikanac može ustvrditi da je pravi košarkaški nomad. Nakon nastupa u američkoj NCAAligi, Domerkant je igrao u turskom Efes Pilsenu, grčkom Olimpijakosu, ruskom Dinamu i italijanskom Montepaskiju, klubovima koji čine kremu evropske košarke.

- Koliko god selidbe bile česte, naporne i teške, toliko ih doživljavam i kao blagoslov. Na neki drugi način, ne bih upoznao mnoge lijepe zemlje i njihovu kulturu. Najljepše mi je bilo u Turskoj, brzo sam naučio jezik i stekao dosta prijatelja. Sada se pripremam za novu selidbu, ponovo odlazim da igram u Rusiji kao član Spartaka - ističe Amerikanac.

Supruga i kćerka

Henri Domerkant je privržen porodici. Supruga i jednogodišnja kćerka Gabrijela centar su njegovog svijeta.

- Lani se nisam mogao odazvati pozivu selektora BiH, jer sam upravo u tom periodu postao otac. Želio sam da budem uz suprugu i tek rođenu kćerkicu, siguran sam da će mi bh. navijači zbog toga oprostiti. Trudim se da porodici posvetim što više vremena, čovjek sam koji zna šta je u životu bitno - zaključuje Domerkant.

Evo druze kk siroki kako to vidi jedan Amer na nas nacin :)
Ne kužim šta želiš reći s ovim .

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 08 avg 2010, 20:13

kksiroki je napisao/la: Tvoje i vaše hahaha, šta ste to dobili ekskluzivu , što se tiče domovine i domovina pričaš gluposti .
Hajde ako ti tako kazes, i priznajes BiH niko sretniji od mene
kksiroki je napisao/la:Znači sad kad KKb ima više Slo-Cg i ostalih reprezentativaca nego BH i ti moraš prestat pratiti BH repku .
Fulio si cijelu poentu a dobro znas na sta sam aludirao.

kksiroki je napisao/la:Ma ja on igra iz ljubavi prema BH , majkemi nisi dobar .
Igra iz interesa ali gine za taj dres a rodjen je daleko odavdje, dok drugi likovi koji su tebi bliski mrze drzavu gdje zive.
kksiroki je napisao/la: Moj narod se zovu HRVATI , a ova primenovanja pokazuju tvoj nivo kulture,tolerancije.............
Ovdje si sve pokazao ko je tvoj narod, dakle prati HRVATSKU repku.
kksiroki je napisao/la:Šta ti znaš koga ja poštujem a koga ne , tj. šta se ja to tebi trebam dokazati , tko si ti i šta predstavljaš , a PP tebi da pošaljem :shock: , PP šaljem samo ljudima koji su pristojni i s kojima se ima šta razmijeniti a ne likovima koji mrze sve osim sebe .

ovo pokazuje nivo tvoje kulture i dijaloga, ukoliko imas nesto raspraviti daj raspravi inace trolamo temu. Naravno da ti vise necu odgovarati na tvoje nebuloze. Ako si vec toliki navijac pozivam te da dodjes u Sarajevo na tekmu repke, kad god hoces.
Cuva Bog Zelju svog!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 avg 2010, 00:43

mirzza je napisao/la:
kksiroki je napisao/la: Tvoje i vaše hahaha, šta ste to dobili ekskluzivu , što se tiče domovine i domovina pričaš gluposti .
Hajde ako ti tako kazes, i priznajes BiH niko sretniji od mene
kksiroki je napisao/la:Znači sad kad KKb ima više Slo-Cg i ostalih reprezentativaca nego BH i ti moraš prestat pratiti BH repku .
Fulio si cijelu poentu a dobro znas na sta sam aludirao.

kksiroki je napisao/la:Ma ja on igra iz ljubavi prema BH , majkemi nisi dobar .
Igra iz interesa ali gine za taj dres a rodjen je daleko odavdje, dok drugi likovi koji su tebi bliski mrze drzavu gdje zive.
kksiroki je napisao/la: Moj narod se zovu HRVATI , a ova primenovanja pokazuju tvoj nivo kulture,tolerancije.............
Ovdje si sve pokazao ko je tvoj narod, dakle prati HRVATSKU repku.
kksiroki je napisao/la:Šta ti znaš koga ja poštujem a koga ne , tj. šta se ja to tebi trebam dokazati , tko si ti i šta predstavljaš , a PP tebi da pošaljem :shock: , PP šaljem samo ljudima koji su pristojni i s kojima se ima šta razmijeniti a ne likovima koji mrze sve osim sebe .

ovo pokazuje nivo tvoje kulture i dijaloga, ukoliko imas nesto raspraviti daj raspravi inace trolamo temu. Naravno da ti vise necu odgovarati na tvoje nebuloze. Ako si vec toliki navijac pozivam te da dodjes u Sarajevo na tekmu repke, kad god hoces.
A šta bi sad se trebao truditi tebi nešto pojasniti što ti ne želiš shvatiti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 avg 2010, 17:49

Ne razumijem kako cesto dok se spomenu neki igraci,recimo Nesovic ili Milosevic ljudi hladnokrvno napisu kako oni moraju igrati jer su iz beobasketa,po koji je sad to faktor taj beobasket kakve oni veze imaju ko ce igrati za reprezentaciju,uostalom ako znaci igraju igraci samo zato sto su it tog beobasketa sta ja imam uopste vise pricati o reprezentaciji :twisted:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 avg 2010, 18:27

Dylan Dog je napisao/la:Ne razumijem kako cesto dok se spomenu neki igraci,recimo Nesovic ili Milosevic ljudi hladnokrvno napisu kako oni moraju igrati jer su iz beobasketa,po koji je sad to faktor taj beobasket kakve oni veze imaju ko ce igrati za reprezentaciju,uostalom ako znaci igraju igraci samo zato sto su it tog beobasketa sta ja imam uopste vise pricati o reprezentaciji :twisted:
Igraci su pod ugovorom u Beobasketu, koji je u vlasnistvu Miska Raznjatovica, jednog od najuticajnijih menadzera u Evropi.
Sad, kvalifikacije su njima sansa da odigraju solidno i da se poslije toga prodaju u neki klub, dakle da ih MIsko ne bi morao nosati na grbaci i davati im pare za nista.
Zauzvrat on nama sredi neke sudije, kao npr. Dubravka Muhvica protiv Ukrajine ili sinoc kada su takodje bile sa ex-yu prostora, samo sto nismo znali to iskoristiti...ili sto se desavalo sa Bosnom, kada je sredio ULEB Cup, ali poslije toga je Bosna morala uzimati njegove igrace.

Ovo sve zvuci malo glupo, ali je i vrlo moguce kada se vidi kako Konakovic komunicira sa sudijama tokom meceva u Skenderiji i sl.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Donaruma i 8 gostiju.