Muzika - Arhiva postova

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Italia
Kontakt:

Re: Muzika

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 03:57

Stivi_Dzi je napisao/la:[youtube][/youtube]

:D :D
:shock: :shock: :shock: :shock:

sta je ovo??? i onda me neko pita zasto sam prestao voljeti Linkin Park.. dana nisam mogao provesti a da ne vidim nesto novo u LP-u, posteri po sobi, na mobitelu u obliku videa imao po 2-3 citava koncerta, sve pjesme znao.. a vidi sad.. ne znam ni kakva je ovo pjesma.. obradovah se jer su na novom albumu najavili da ce biti bolji od prethodnih i da ce liciti malo na Hybrid.. i..?? ovo nije rock, niti nu metal.. ovo je neka vrsta tehno sranja, sa Chesterovim glasom.. :shock: sta bi od Linkin Parka, Boze dragi.. komercijala mrtva postali..

i da, mjesecima cuo bolje pjesme nisam.. kako cu kad sad svaka pjesma mora biti u Techno stilu.. :roll:
[youtube][/youtube]
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 05 avg 2010, 06:36

[youtube][/youtube]

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 05 avg 2010, 08:28

@Italia jbg druze momci vole da experimentisu, rekli su da ce ovaj novi album imati vise elektronike u odnosu na prosle, ma bolje da mijenjaju stil neg da stalno furaju jedan, meni se pjesma extra svidja, mada bi i ja volio da se vrate na Nu Metal al et dobri su i ovako, ma ne vjerujem da ce cijeli album bit u ovom elektro fazonu, ipak na novom ce biti 15 pjesama mora tu bit i Rocka... ;-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 avg 2010, 11:00

[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 12:45

ok, vole da experimentisu.. puno su do sada experimentisali.. zar se ne mogu smiriti? i napraviti alubm kao Hybrid i Meteora? kako su prije bili predobri, sad se muzika svodi samo na Hahn-a.. :roll:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 avg 2010, 12:55

Meni najbolja i najdraža od Merlina:

[youtube][/youtube]

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 05 avg 2010, 13:11

Mike je reko da ce se na petom albumu vratiti korijenima, a za ovaj cetvrti je reko: 'ne zelimo da zvuci kao Hybrid jer zelimo da vam donesemo nesto novo' i evo kako Catalyst zvuci ovo je potpuno novi zanr ...a ne znam sto ti se ne svidja MTM, meni prejak album, jedino im zamjeram sto nisu zestoki na ovim novim pjesmama kao na Hybrid T ili Meteori, i skontaj malo jel ova pjesma Catalyst za mase ?? Nije ! J.ebo ti mene ako Catalyst dospije na top 100, toliko o komercijali, ljudi rade ono sto hoce i sto vole, boli ih sta raja trazi... Et
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 avg 2010, 13:20

meni kao LP-u fanu ova pjesma je uzasna.. MTM je samo solidan album, nista vise.. uopste nema Mike i repanja.. samo u bleed it out.. ok, svidjaju mi se Shadow of the day, Leave out all the rest i What I've done.. ali ostale su, blago receno uzasne.. kad se vrate pjesmama kao In the end, numb, breaking the habit i tako onda ce valjati..

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 05 avg 2010, 13:36

daffy ne raspravljaj se :mrgreen: nego postavljaj muziku, evo ti jedna za tebe :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 05 avg 2010, 13:42

Bosco je napisao/la:Meni najbolja i najdraža od Merlina:

[youtube][/youtube]
:) :) :D Stvarno je super
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 05 avg 2010, 13:47

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: Avlije,avlije pune žandara dobit ces pendrek preko rebara,
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 avg 2010, 14:12

KONGO je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
U subotu spektakl 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
:mrgreen:

Znam da je prosao koncert, al' ako je Cola neki humanista sto nije sav prihod od koncerta poklonio djeci Sarajeva ? Istocnjaci svaki vikend dolaze da ubiju lovu, a Bosnjo ce zadnju marku dat na takve gluposti. Zalosno ni nakon 11 genocida narod da se probudi, onda kazete sto nam je ovako. Bit ce jos gore nazalost !
Razumijem sta hoces rec i slazem se u principu...

Al ne moze se Cola svrstat u isti kos sa "tim takvim"....Cola je dijete ovog grada,Sarajevo je napustio prije rata jos, tako da ta neka prica kao u slucajevima Neleta,Brege i ostalih nema osnova ovdje....u ratnom periodu uopste nije izdavao albume,dan danas govori i pjeva na ijekavici i uvijek istice odakle je,ko je i sta je....a da ne govorim o njegovim pjevackim kvalitetama...sigurno najveci pop pjevac svih vremena na ovim prostorima

O humaninatrnim akcijama nisam upoznat,al ne pamtim da je neko vala nesto slicno uradio i odrzao koncert,da bi sav prihod otisao u humanitarne svrhe...osim nedavnog koncerta u Skenderiji "TRI KRALJA",ne pamtim da je neki imao humanitarni karakter,obicno to manji koncerti....al u principu svaka od tih zvijezda sigurno daje doprinos u takvim stvarima na ovaj ili onaj nacin..tako da...

@ Quaresma

Dzemper je :P Vidio bi tebe 69 sta bi obukao :mrgreen: 8-) :D

Safet je najveci pjevac sevdaha,Saban najveci pjevac i Kralj narodne muzike,Cola najjaci sto se tice pop-rock scene....al ima jedan...veci i od samog pjevana i pjesme...neponovljivi...Kralj Boema i Kafane

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

NEDOSTIZAN.. 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 05 avg 2010, 17:04

vuvu_zzz je napisao/la:daffy ne raspravljaj se :mrgreen: nego postavljaj muziku, evo ti jedna za tebe :D

[youtube][/youtube]
Ovu pjesmu sam presluso milion puta, preeeejakaaaa stvar, Po meni Recovery najbolji Eminemov album... :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 avg 2010, 17:08

RagazziDelSud je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: Avlije,avlije pune žandara dobit ces pendrek preko rebara,
:x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 avg 2010, 19:59

[youtube][/youtube] 8-) 8-) 8-)
FK Pjetlovi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 avg 2010, 21:38

Italia je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:[youtube][/youtube]

:D :D
:shock: :shock: :shock: :shock:

sta je ovo??? i onda me neko pita zasto sam prestao voljeti Linkin Park.. dana nisam mogao provesti a da ne vidim nesto novo u LP-u, posteri po sobi, na mobitelu u obliku videa imao po 2-3 citava koncerta, sve pjesme znao.. a vidi sad.. ne znam ni kakva je ovo pjesma.. obradovah se jer su na novom albumu najavili da ce biti bolji od prethodnih i da ce liciti malo na Hybrid.. i..?? ovo nije rock, niti nu metal.. ovo je neka vrsta tehno sranja, sa Chesterovim glasom.. :shock: sta bi od Linkin Parka, Boze dragi.. komercijala mrtva postali..

i da, mjesecima cuo bolje pjesme nisam.. kako cu kad sad svaka pjesma mora biti u Techno stilu.. :roll:
[youtube][/youtube]
meni se pjesma pravo svidja, jos ce na njoj na albumu dosta zaraditi, jer ona reklamira igricu Medal Of Honor
ima i triler
[youtube][/youtube]

ne znam sta i vi kenjate tuda, mozda se vama ne svidja, al ima 6 milijardi ljudi koma se njima svidja

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 avg 2010, 23:54

[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 06 avg 2010, 00:11

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 avg 2010, 02:42

dobro, ja sam slusao stariji LP i znam kako to zvuci.. uglavnom, ni blizu ovoga ;)

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 06 avg 2010, 10:13

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
meni se pjesma pravo svidja, jos ce na njoj na albumu dosta zaraditi, jer ona reklamira igricu Medal Of Honor
ima i triler
[youtube][/youtube]

ne znam sta i vi kenjate tuda, mozda se vama ne svidja, al ima 6 milijardi ljudi koma se njima svidja
I meni je pjesma extra, jedva cekam album i jos 15 novih LP pjesama ! woooooooooooohooooooooo ! :mrgreen: :D

EDIT: cudi me da se reds_forever nije pridruzila ovoj raspravi ! :D :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []