Viscu, sto se zajebajeElegant je napisao/la: Ako pogledate ovaj snimak kod 1:12 vidite da Amar "ruzi" nekoga, mislim da je Visca ... ocito da nesto nefercera.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Cuva Bog Zelju svog!
Damir Klose Rovcanin 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Prijatno sam iznenađen bodovima. Igra moglo bi se reći klasika. Nekako mi se čini da ovaj Olimpik uvijek naguzimo na isti fol. Jači smo fizički i nismo im dali oka otvoriti. Stvarno kad ovo vidiš ne ide napamet onakva igra protiv Hapoela. Imam osjećaj da će nam sve tekme biti na ovaj fol jer nemamo kvaliteta za neku lepršavost. Neće se niko nešto specijalno naigrati protiv nas ako se uspijemo izboriti za pošteno suđenje. Pa ako nam se posreći da zabijamo bit će dobro. Šteta je što nemamo malo bolji igraćki kadar, bila bi to uživancija.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:
S tim da njanje imaju običaj da svoje neuspjehe pravdaju Željom
i pričaju fame kako kupujemo utakmice, sudije počinjem da vodim statistiku, odnosno da dokumentujem izjave trenera protivničkih klobova.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Stole iz Bora
- Kontakt:

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Nedelja, 08.08. u 20:30!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nemoj samo sa wikipedie šta skupljati. Znaš kako jenikad_izvini je napisao/la:S tim da njanje imaju običaj da svoje neuspjehe pravdaju Željomi pričaju fame kako kupujemo utakmice, sudije počinjem da vodim statistiku, odnosno da dokumentujem izjave trenera protivničkih klobova.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Sa kojim pravilom foruma se sad kosi ono što sam napisao o Nijazu Graciću? Uvrede, ili? Mislim, kad analiticar i slični vrijeđaju naše reprezentativce, to je dozvoljeno? Međutim kad ja napišem ono što se skandiralo Nijazu Graciću, to nije dozvoljeno?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
trolovanje.Virtu4l je napisao/la:Sa kojim pravilom foruma se sad kosi ono što sam napisao o Nijazu Graciću? Uvrede, ili? Mislim, kad analiticar i slični vrijeđaju naše reprezentativce, to je dozvoljeno? Međutim kad ja napišem ono što se skandiralo Nijazu Graciću, to nije dozvoljeno?
kakve veze ima gracić sa ovom temom?
FK Olimpik i njihov predsjednik su sinoc pokazali zavidan nivo ciganluka. Odstampano malo karata (vidio sam kad ih je nestalo za zapad), na zapadu otvorena samo jedna kapija (sto nije veliki problem kod ulaska, međutim kod izlaska je katastrofa), na istoku (gdje je bilo daleko manji broj gledalaca) otvorene dvije kapije i to one zadnje (jedna do sjevera, jedna do juga, na sredini sve zatvoreno pa su ljudi morali skroz preko tribine ici), na jugu mislim da je isto bila otvorena samo jedna kapija.Virtu4l je napisao/la:Sa kojim pravilom foruma se sad kosi ono što sam napisao o Nijazu Graciću? Uvrede, ili? Mislim, kad analiticar i slični vrijeđaju naše reprezentativce, to je dozvoljeno? Međutim kad ja napišem ono što se skandiralo Nijazu Graciću, to nije dozvoljeno?
Veliki klub se postaje tako što se ponašaš kao veliki a ne ko fukara.
Uzete su godišnje za jug danas!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
08.08.2010altai je napisao/la:pozdrav iz gradacca mozel mi ko rec kad se tacno igra sa zvijezdom
hvala unaprijed dali subota il nedjelja i ukoliko sati hvala
20:30 h
Sarajevo / Stadion Grbavica
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Šehić - Bez mnogo posla, kupio lopte bez problema.
Čolić - Nije lose odigrao, nije imao puno greski, pruzao finu podrsku Besliji po desnoj strani.
Radovanović - Standardno dobar, postigao gol i dobio zuti karton, sto je mali problem jer imamo probleme sa lijevim bekom.
Mešić - Odlicno odigrao, cistio lopte ispred Sehe, zatvorio napadace Olimpika.
Bogičević - Isto kao i Mesic.
Svraka - Dobro odigrao, trcao, borio se, presjecao napade Olimpika.
Savić - Jos bolje od Svrake.
Bešlija - Standardo odlican, odigrao bez greske i vrsio pritisak na zadnju liniju Olimpika.
Višća - Ispod prosjeka, ali vec protiv Zvijezde nadam se da ce biti puno bolji.
Zeba - Sta reci za majstora, baco ih k'o djecu
Igrac utakmice definitivno!
Popović - Visoko iznad prosjeka, nije gubio puno lopti, dobio je skoro svaki duel i spustao lopte na krila i Zebi.
Rovcanin - Zabio ga u stilu Ronaldinja
Najvise mi se svidja tecna igra kod par akcija, npr: kada je izblokiran sut Visce i kod stative Zebe..
Odbrana titule ako Bog da..
Čolić - Nije lose odigrao, nije imao puno greski, pruzao finu podrsku Besliji po desnoj strani.
Radovanović - Standardno dobar, postigao gol i dobio zuti karton, sto je mali problem jer imamo probleme sa lijevim bekom.
Bešlija - Standardo odlican, odigrao bez greske i vrsio pritisak na zadnju liniju Olimpika.
Zeba - Sta reci za majstora, baco ih k'o djecu
Popović - Visoko iznad prosjeka, nije gubio puno lopti, dobio je skoro svaki duel i spustao lopte na krila i Zebi.
Najvise mi se svidja tecna igra kod par akcija, npr: kada je izblokiran sut Visce i kod stative Zebe..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Je li ovo protiv Olimpika?EdinTM87 je napisao/la:Šehić - Bez mnogo posla, kupio lopte bez problema.
Zeba - Sta reci za majstora, baco ih k'o djecuIgrac utakmice definitivno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne zaboravi da je radila samo jedna biletarnica, tako da se jako dugo čekalo za ulaznice, itd...fczeljo je napisao/la:FK Olimpik i njihov predsjednik su sinoc pokazali zavidan nivo ciganluka. Odstampano malo karata (vidio sam kad ih je nestalo za zapad), na zapadu otvorena samo jedna kapija (sto nije veliki problem kod ulaska, međutim kod izlaska je katastrofa), na istoku (gdje je bilo daleko manji broj gledalaca) otvorene dvije kapije i to one zadnje (jedna do sjevera, jedna do juga, na sredini sve zatvoreno pa su ljudi morali skroz preko tribine ici), na jugu mislim da je isto bila otvorena samo jedna kapija.
Veliki klub se postaje tako što se ponašaš kao veliki a ne ko fukara.
Uzete su godišnje za jug danas!![]()
bar code broj 556
mogli bi se i mi malo popraviti kod ove prodaje karata (bolje je i organizovanije bilo prosle godine), ali ni ovo nije lose kako je inace.
Gracić mrzi Želju, svakako da mu je mjesto ovdje...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
I ona kapija što je bila "otvorena", otvorili su samo onaj mali prolaz od 50 cm k'o kad se ulazi u redu. Ne d'o Bog da je bilo više ljudi. I ovako je umalo bio stampedo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma to je uvijek tako, zato i jeste napravljeno onako usko da ulaze jedan po jedan, a zasto je otvorena samo jedna kapija,vjerovatno sto nije ocekivao vecu posjetu...iako mislim da se za te tehnicke stvari on ne pita, trazite krivca u nekom drugom...Željovac je napisao/la:I ona kapija što je bila "otvorena", otvorili su samo onaj mali prolaz od 50 cm k'o kad se ulazi u redu. Ne d'o Bog da je bilo više ljudi. I ovako je umalo bio stampedo.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Znam da je uvijek tako kad se ulazi i to nije problem. Problem je kad se izlazi. Tada se otvori i ona velika.Gigant je napisao/la:Ma to je uvijek tako, zato i jeste napravljeno onako usko da ulaze jedan po jedan, a zasto je otvorena samo jedna kapija,vjerovatno sto nije ocekivao vecu posjetu...iako mislim da se za te tehnicke stvari on ne pita, trazite krivca u nekom drugom...Željovac je napisao/la:I ona kapija što je bila "otvorena", otvorili su samo onaj mali prolaz od 50 cm k'o kad se ulazi u redu. Ne d'o Bog da je bilo više ljudi. I ovako je umalo bio stampedo.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovo mi sinoć na poluvremenu šapno moj mačak on je slično ko Paul ali za kućnu upotrebuLBJ MVP je napisao/la:Dobro je dobro je ne igra ĆulumAli stvarno sreća da ne igra očekujem krajni rez 0:2
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Svi zaboravimo Alen Mešanoviča, ma gdje je on sada?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Uredno trenira sa ostatkom ekipe.AdisManiacZ je napisao/la:Svi zaboravimo Alen Mešanoviča, ma gdje je on sada?
AMAR OSIM
Sinoć na klupi. Eto, ako ništa, istisnuo je Bajru. Sad je treći napadač. Uz njega su na klupi bili još Karić, Kerla i Ćulum, od ovih što nisu ulazili.AdisManiacZ je napisao/la:Svi zaboravimo Alen Mešanoviča, ma gdje je on sada?
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, GBBP87, Grk1234, Hansestadt, Paromlinac, Vanja8 i 61 gost.