image share
image shareOdlican dan.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
 , dobra kvota na jacu uplatu i na kraju extra dobitak
 , dobra kvota na jacu uplatu i na kraju extra dobitak 
Pogledajte od 1,25TheTruth34 je napisao/la:
Juve 1
Mandzukic daje
Empoli vise zutih
Herenveen Roda 3+
Sock - Young 1
Kvota 6,23

Strašno.TheTruth34 je napisao/la:Pogledajte od 1,25TheTruth34 je napisao/la:
Juve 1
Mandzukic daje
Empoli vise zutih
Herenveen Roda 3+
Sock - Young 1
Kvota 6,23
Ali eto Mandzukic nije dao go

svaka cast buraz za ova dva tiketa,ja sam nazalost zakasnio uplatit oba tiketa jer je Zrinjski poceo bio vec pas morao prepolovit i ubacit Lukovica na dobitni tiket i epilog pogodikakanj84 je napisao/la:
To je to ljudi.
nikog ne tjeram da igra ovo što ja igram pa tako neka ne budu psovke kad se padne.
Uglavnom sretno nam i čujemo se kasnije

...al ko mi je kriv kad mi se digo **** kasno,u svakom slucaju nadam se da ne hatoris sto sam pitao ono neki dan ovdje na temi jer je bilo cisto informativno a ne provokacija
 ...al ko mi je kriv kad mi se digo **** kasno,u svakom slucaju nadam se da ne hatoris sto sam pitao ono neki dan ovdje na temi jer je bilo cisto informativno a ne provokacija   ....samo bacaj listice na temi,malo je rec da te fino krenulo
 ....samo bacaj listice na temi,malo je rec da te fino krenulo  
Pa ovaj ljkraš nije ništa pogodio danaskrmpotich je napisao/la:

Jelenko jesil to ti?clauzevic je napisao/la:Pa ovaj ljkraš nije ništa pogodio danaskrmpotich je napisao/la:

Gdje nadje to ime?gonzales je napisao/la:
Jelenko jesil to ti?
 Nesto turljo po YT, ukucavao WWIN za nesto deseto i  naletim na te klipove. Ima smisla sto prica, ali ajde da pogodi. Mozda danas nesto ubode
 Nesto turljo po YT, ukucavao WWIN za nesto deseto i  naletim na te klipove. Ima smisla sto prica, ali ajde da pogodi. Mozda danas nesto ubode  

kakanj84 je napisao/la:
lova lova lova
Ono što je znam da ima na malti i na socijalnom u robotu.Chstal je napisao/la:
Gdje se ova kladionica nalazi u Sarajevu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.