PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
@Sarajlijica1946
Znam ja to, ne moras mi postavljati te sejtanske smajlije. Allah te nagradio i ziv mi bio.
Znam ja to, ne moras mi postavljati te sejtanske smajlije. Allah te nagradio i ziv mi bio.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Koji je razlog tvog izostajanja iz džemata u posljednje vrijeme?brile je napisao/la:@Sarajlijica1946
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Presao u novi, u kojem se cijene prave dzematlijske vrijednosti. Sejtanska posla me otjerase iz ovoga, ali me nostalgija s vremena na vrijeme povuce nazad.High je napisao/la:Koji je razlog tvog izostajanja iz džemata u posljednje vrijeme?brile je napisao/la:@Sarajlijica1946
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tema je potpuno otvorena za razne vrste zayebancije, podjebavanja, bockanja i sl. i jako je tesko fulati poentu, ali mislim da si ti uspio...Majkl je napisao/la:S kim slijedecu igraju rahmetli Zrinjski i rahmetli Sloboda buha buha buhahahahahahahahahahhahaha
Molimo vas da se minutom sutnje sjetimo Listice hahahahahhaahahhahahahahahjahahahahahahahahahahahahahahahahhahHHHHHHahhahahahahaha

Dje vam je mongoloidHigh je napisao/la:Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:
http://fkzeljeznicar.ba/
Zašto Radniku nisu upisani bodovi?
Vrati se ovdje, gdje pripadaš.brile je napisao/la:Presao u novi, u kojem se cijene prave dzematlijske vrijednosti. Sejtanska posla me otjerase iz ovoga, ali me nostalgija s vremena na vrijeme povuce nazad.High je napisao/la:Koji je razlog tvog izostajanja iz džemata u posljednje vrijeme?brile je napisao/la:@Sarajlijica1946

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Sjever je cemer. Po 300 ih u kopu sa krupom i mladosti. Bodre prodani klub i to im dika...fuj kakav odron od navijaca Malezijac im vlasnik..dragi ljudi MALEZIJAC... Da je Svabo Rus neko ..vec nekakav kosooki debil utrpani. Uzeo ih za vitre..neda im za pojacanja ..neda im za stadion..i oni nekog prozivaju. Sve i jedan mutavac visi ovsje na forumu dok im klub igra. I sutra ce tako biti... Bice vise manijaka u dalekoj Krupi nego njih na sjeveru!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- zenicacelik
- Kontakt:
Eto Pitari jos jedna besplatna lekcija kako se navija, kako se puni stadion za svoj voljeni klub. Nema vise besplatni casova.
Sarajevo smrdi....
Sarajevo smrdi....
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
E nemojte ih vi više učiti molim vas...zenicacelik je napisao/la:Eto Pitari jos jedna besplatna lekcija kako se navija, kako se puni stadion za svoj voljeni klub. Nema vise besplatni casova.
Sarajevo smrdi....
SlevinKelevra je napisao/la:Tema je potpuno otvorena za razne vrste zayebancije, podjebavanja, bockanja i sl. i jako je tesko fulati poentu, ali mislim da si ti uspio...Majkl je napisao/la:S kim slijedecu igraju rahmetli Zrinjski i rahmetli Sloboda buha buha buhahahahahahahahahahhahaha
Molimo vas da se minutom sutnje sjetimo Listice hahahahahhaahahhahahahahahjahahahahahahahahahahahahahahahahhahHHHHHHahhahahahahaha

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Resuulllllllllllllll Sultaaaannn Majklll rahmetile...Majkl je napisao/la:S kim slijedecu igraju rahmetli Zrinjski i rahmetli Sloboda buha buha buhahahahahahahahahahhahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hvala na lekcijizenicacelik je napisao/la:Eto Pitari jos jedna besplatna lekcija kako se navija, kako se puni stadion za svoj voljeni klub. Nema vise besplatni casova.
Sarajevo smrdi....

- MocMahale444
Je li istina da organizujes napad na ostale teme veceras?High je napisao/la:Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
@samirr je to osmislio.MocMahale444 je napisao/la:Je li istina da organizujes napad na ostale teme veceras?High je napisao/la:Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:
- TobeYarabi
- Kontakt:
Zna li se tacan razlog zasto robijasi danas nisu navijali?Stroj1946 je napisao/la:Hvala na lekcijizenicacelik je napisao/la:Eto Pitari jos jedna besplatna lekcija kako se navija, kako se puni stadion za svoj voljeni klub. Nema vise besplatni casova.
Sarajevo smrdi....Nenadjebivi ste
- MocMahale444
Reko kako nisam dobio porukuHigh je napisao/la:@samirr je to osmislio.MocMahale444 je napisao/la:Je li istina da organizujes napad na ostale teme veceras?High je napisao/la:Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:

Znaci tajni mod 007.
Ništa veceras, ali jeste uskoro.High je napisao/la:@samirr je to osmislio.MocMahale444 je napisao/la:Je li istina da organizujes napad na ostale teme veceras?High je napisao/la:Totalitarističkokonformistička stranica i dalje po svom:
Spavaš li mirno Aco ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hahaha ko te prebio de nam reci?zenicacelik je napisao/la:Eto Pitari jos jedna besplatna lekcija kako se navija, kako se puni stadion za svoj voljeni klub. Nema vise besplatni casova.
Sarajevo smrdi....
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 26 feb 2017, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sabaneee vrati balvane hahaha Dzine nas nije maltretiro i Dzine je pitar al necemo sad tebi 9vdje objasnjavat **** te sipac onaj sto vam je vodio grupu za vas su HZ institucija u svemu bili i ostalijelle je napisao/la:O pitari jb vas Đine u pakas...kad se sjetim samo kako vas je maltretiro...bili ste manji od makovog zrna tad...
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 26 feb 2017, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Miran forum treba malo ludila s ove teme prosiriti dalje, pazljivo birati metu.samirr je napisao/la:Ništa veceras, ali jeste uskoro.High je napisao/la:@samirr je to osmislio.MocMahale444 je napisao/la: Je li istina da organizujes napad na ostale teme veceras?
Spavaš li mirno Aco ?
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Giuseppe1, Resolute, Vanja8 i 18 gostiju.