FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kod nas sve naopako. Svrsavaju na igre na pripremama, prejaki. Onda dodje 'neka' Krupa i bice zaj.ebano. Tesko je to skontati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma stipu to, što bi Ćiro rekao: "Je.bat ćemo im majku, dat ćemo im 5 komada."amazon je napisao/la:Kod nas sve naopako. Svrsavaju na igre na pripremama, prejaki. Onda dodje 'neka' Krupa i bice zaj.ebano. Tesko je to skontati.
- MocMahale444
Treba im dati postovanje kao svakom protivniku ali ih i treba uzeti ko hamdo sisu. Kakva Krupa mora se igrati i samo 3 boda po mogucnosti 3-4 gola uz 70% snage do 60 min.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- amazon
- Kontakt:
Bas tako. Sve osim pobjede je katastrofa. Ulozit toliko u ekipu, pripreme, da se bojim Krupe. Ne ide. Je.bat im nanu, naninu aBd.braco je napisao/la:Ma stipu to, što bi Ćiro rekao: "Je.bat ćemo im majku, dat ćemo im 5 komada."amazon je napisao/la:Kod nas sve naopako. Svrsavaju na igre na pripremama, prejaki. Onda dodje 'neka' Krupa i bice zaj.ebano. Tesko je to skontati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sutra Lendra Hat-trick daje i dolaze kinezi zadnjeg dana prelaznog roka i ne pitaju za cijenu, citirajte me
kad se ovo desi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- katzenbrummen
- Kontakt:
Hoce li biti kakvih streamova sutra?
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
bice, postavit ce neko pred tekmu ovdjekatzenbrummen je napisao/la:Hoce li biti kakvih streamova sutra?
- katzenbrummen
- Kontakt:
Hvala.irfo je napisao/la:bice, postavit ce neko pred tekmu ovdjekatzenbrummen je napisao/la:Hoce li biti kakvih streamova sutra?
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
To je naravno bio cilj gospodina Šiljka i Misimovića.irfo je napisao/la:Sutra Lendra Hat-trick daje i dolaze kinezi zadnjeg dana prelaznog roka i ne pitaju za cijenu, citirajte mekad se ovo desi
Prema mojim informacijama čitava skauting postava kineza iz Rajlovca dolazi sutra u Krupu da prati Lendrića.
Vakat je da i Miroslav zabije jedan gol
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel se iko spremio na kiks ? Fkt ste toliko ubijedjeni u pobijedu ?
Zar stvarno mislis da mi ostavljamo ista slucaju i da rjesavamo na zelenom terenu? heheheHeraklitMracni je napisao/la:Jel se iko spremio na kiks ? Fkt ste toliko ubijedjeni u pobijedu ?
samo cu reci da krupa ide u antaliju na ljetne pripreme
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne znam sta je cudno. I vi ste ubijedjeni da cete pobijediti Vitez i ostale do LzP. Tako i mi. Samo treba pozitivno razmisljati.HeraklitMracni je napisao/la:Jel se iko spremio na kiks ? Fkt ste toliko ubijedjeni u pobijedu ?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Da igrate kuci pa ajde , znate kako kod nas u gostima funkcionise , mi ako Vitez ne pobijedimo kuci onda ne vidim ni evropu ...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jedna godina bez Evrope i nama i vama je zadala nekakav strah. Prije nisam ni razmisljao o tome da ne odemo u Evropu,ali eto.HeraklitMracni je napisao/la:Da igrate kuci pa ajde , znate kako kod nas u gostima funkcionise , mi ako Vitez ne pobijedimo kuci onda ne vidim ni evropu ...
Svjesni smo svi da je tesko gostovanje i da su bas tvrda ekipa,ali nadamo se da ce proraditi ova pojacanja. 0:1 dosta.
Oka ne mogu da sklopim koliko sam nervozan. Isto kao da je sutra derbi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel se nisu mogle 'okaciti' slike novih igraca na zvanicnu?
Ne bi da ispadnem pegla, posebno u ovom trenutku, ali idu mi strasno na zivce ti amaterski propusti koji se mogu zavrsiti bukvalno za 20 min?
Treba biti ozbiljan i profesionalan... Ovakvi glupi, mali propusti uazuju na suprotno. 
- Neandertalac
- Kontakt:
Jbt što pade kvota na nas, sa 2,45 na 1,75 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idemo braćo uz Božju pomoć do pobjede!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- Neandertalac
- Kontakt:
1_3.
Hoće se neko kladiti, dam mu x.
Hoće se neko kladiti, dam mu x.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, DinGospo21, MrkiMedo i 46 gostiju.