Ti što si birao birao si parove.Mokes je napisao/la:Uradeni su parovi, ako ima kakvih gresaka, javite.
@Arelinho, nije 9-1 je cini mi se.
Ja kad biram onda makar uzmemo bod.
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Ti što si birao birao si parove.Mokes je napisao/la:Uradeni su parovi, ako ima kakvih gresaka, javite.
@Arelinho, nije 9-1 je cini mi se.
Pa kakav si ti to čovjek? Nisi u stanju da napišeš nik kako treba.legenda reala je napisao/la:Aferim Mokes pravi si, Arnelino moze u historiju dosta je bilo njegovih lopovluka
legenda reala je napisao/la:Aferim Mokes pravi si, Arnelino moze u historiju dosta je bilo njegovih lopovluka
Pa što nisi napravio normalan nik nego arelinhoarelinho je napisao/la:Pa kakav si ti to čovjek? Nisi u stanju da napišeš nik kako treba.legenda reala je napisao/la:Aferim Mokes pravi si, Arnelino moze u historiju dosta je bilo njegovih lopovluka![]()
![]()
Zato što ni on nije normalan. Kako normalan nik.legenda reala je napisao/la:Pa što nisi napravio normalan nik nego arelinhoarelinho je napisao/la:Pa kakav si ti to čovjek? Nisi u stanju da napišeš nik kako treba.legenda reala je napisao/la:Aferim Mokes pravi si, Arnelino moze u historiju dosta je bilo njegovih lopovluka![]()
![]()
Nemoj ti vise postavljati paroveMokes je napisao/la:![]()
Zasto, momcinoPegi10 je napisao/la:Nemoj ti vise postavljati paroveMokes je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Gledaj ti samo ovih komentara.Pappy je napisao/la:Zato što ni on nije normalan. Kako normalan nik.legenda reala je napisao/la:
Pa što nisi napravio normalan nik nego arelinho
Bit ce ''Bekspejs je jedan mafijaski klub'' na kraju sezone ne brini, dobili smo vas vec jednom tako da od mene imate jedanlegenda reala je napisao/la:Jesmo sad prvi na tabeli mi Dragonsi, onaj Bakspejs ne računamo u ozbiljne klubove to je jedan mafijaški klub kojeg kroz historiju vode mafijaši, ovo je samo kratkotrajni blijesak
Jesmo ja i Ljiljan prvi strijelci lige, kakav tandem
hvalaa , mogla ga je vala i herta primitiPivopija je napisao/la:Kralju, svaka caast.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.