Samire, jel' bilo na zvanicnoj?

jahic to nije radiosamirr je napisao/la:Sjebo ih je Jaha da valja vama Emerson i Cezar pola sezone igrali nama Karic i Dzidic isto pola, njima Jahic cijelu sezonubelosevic28 je napisao/la:Da li ce sutra protiv Mamurnih pandi stoperski par nk priocenja ciniti Jahic i Kostic
Bez euforije braco moja, svi na Kosevo ! Imamo najbolji i najjaci igracki kadar u BiH ali bez euforije.belosevic28 je napisao/la:Hvala na iscrpnom objasnjenju kolega TobeYarabi.
samirr je napisao/la:Bez euforije braco moja, svi na Kosevo ! Imamo najbolji i najjaci igracki kadar u BiH ali bez euforije.belosevic28 je napisao/la:Hvala na iscrpnom objasnjenju kolega TobeYarabi.
Da li je Krupa podmićena Misimovićevim prljavim novcem?samirr je napisao/la:Bez euforije braco moja, svi na Kosevo ! Imamo najbolji i najjaci igracki kadar u BiH ali bez euforije.belosevic28 je napisao/la:Hvala na iscrpnom objasnjenju kolega TobeYarabi.
Stvarno ne znam, kad su kupili protiv Viteza o tome sam pisao 7 dana prije utakmice. Cuo sam da Krupa nema ambicije za Evropu, opstanak su osigurali tako da to moze znaciti samo jedno.High je napisao/la:Da li je Krupa podmićena Misimovićevim prljavim novcem?samirr je napisao/la:Bez euforije braco moja, svi na Kosevo ! Imamo najbolji i najjaci igracki kadar u BiH ali bez euforije.belosevic28 je napisao/la:Hvala na iscrpnom objasnjenju kolega TobeYarabi.
To si ti nesto pomijesao parove.irfo je napisao/la:Odigrajte 2 na vitez danas, dobio sam info da su iskesirali 15 k maraka za pobjedu
Mi smo morali uplatit 50 k danas za pobjedu, kazu iz viteza prva ponuda da je bila 15 i odmah ste pristali, valjda vam gori pod nogamaSarajlijica1946 je napisao/la:To si ti nesto pomijesao parove.irfo je napisao/la:Odigrajte 2 na vitez danas, dobio sam info da su iskesirali 15 k maraka za pobjedu
Mislis nase u Gradačcu?samirr je napisao/la:Vase u Gradačcu i njihovo na Otoci je vrh vrhova.FrancescoTotti je napisao/la:samirr je napisao/la:Lahko vam je napuniti stadion kad Sloboda dolazi![]()
A joj cuj ovog sto ga i sad drzi atmosfera![]()
Pa sta hoces, da ti postavim video svakog derbija, svake europske utakmice, svake domace utakmice pred kraj te sezone kad smo bili prvaci?
Ili da ti postavljam video iz viteza, gradacca, banjaluke, zenice gdje nas je bilo kao vas na jugu danas...
Ne sramoti se opet ti kazem, mislio sam da se zayebavas a ti fakat ozbiljan.
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Pogledaj danas Manijake u Krupi i koliko je bilo hordica.... Raspali navijaci i prodani klub....bice vas danas na sjeveru ko nas u Krupi hahahahahahahhahahah
auuuuuu koja rekordna ponuda jbtChangchun Yatai ponudio je Želji za Lendrića 300.000 eura
DenchiNL je napisao/la:auuuuuu koja rekordna ponuda jbtChangchun Yatai ponudio je Želji za Lendrića 300.000 eura![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mnon46, mosarajvosa83, Venom i 33 gosta.