Hahahahahahaha...ko o čemu manijaci o gostovanjima...hahahahahahaah...manijaci želji najvjerniji na grbaviciHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Pogledaj danas Manijake u Krupi i koliko je bilo hordica.... Raspali navijaci i prodani klub....bice vas danas na sjeveru ko nas u Krupi hahahahahahahhahahah
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
DenchiNL je napisao/la:auuuuuu koja rekordna ponuda jbtChangchun Yatai ponudio je Želji za Lendrića 300.000 eura![]()
![]()
![]()
![]()
300 000E bila ponuda ili sto bi manijaci rekli 1 300 000E.
odjeknulo regionomZip je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:auuuuuu koja rekordna ponuda jbtChangchun Yatai ponudio je Želji za Lendrića 300.000 eura![]()
![]()
![]()
![]()
300 000E bila ponuda ili sto bi manijaci rekli 1 300 000E.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Plus 700 000 ako bi se Kinezima svidio... Dakle, ukoliko bi se vratio, posudba od nekoliko mjeseci za 300 000, a ukoliko ne skoro milion na ime odstete. Doduse, manje od Cimirota, ali treba naglasiti da bi ovaj novac isao za novi teren i pocetak gradnje Juga na Grbavici, za razliku od Cimirotovog transfera kad su pare zavrsile svuda osim u kasi FK Sarajevo. Mislim da je Leotar vise profitirao iz njegovog transfera.DenchiNL je napisao/la:auuuuuu koja rekordna ponuda jbtChangchun Yatai ponudio je Želji za Lendrića 300.000 eura![]()
![]()
![]()
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Misljenje je ko guzica...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
MOzemo se mi negotivit al treba bit realan.
Horde pa manijaci u bosni...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slazem se. Posebno ako mislis nesto tipa da je Sarajevo najveci klub u zemlji i sl.Evolution87 je napisao/la:Misljenje je ko guzica...
SlevinKelevra je napisao/la:Slazem se. Posebno ako mislis nesto tipa da je Sarajevo najveci klub u zemlji i sl.Evolution87 je napisao/la:Misljenje je ko guzica...

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Sariel je napisao/la:MOzemo se mi negotivit al treba bit realan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bambus je napisao/la:HAHAHAHAH PA LEGENDO OVO JE PROSLAVA TITULE...TITULA-OPSTANAK..ma jasta..ahhahaahahahahahahaahah
Isto je to pitarima....kad se samo sjetim sjevera dok se sarajvo patilo ...cak ih je bilo i po 250
Kao ova sezona npr.jelle je napisao/la:bambus je napisao/la:HAHAHAHAH PA LEGENDO OVO JE PROSLAVA TITULE...TITULA-OPSTANAK..ma jasta..ahhahaahahahahahahaahah
Isto je to pitarima....kad se samo sjetim sjevera dok se sarajvo patilo ...cak ih je bilo i po 250
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja ba je bena sezona...4 ti bili....MCMXLVI je napisao/la:Kao ova sezona npr.jelle je napisao/la:bambus je napisao/la:HAHAHAHAH PA LEGENDO OVO JE PROSLAVA TITULE...TITULA-OPSTANAK..ma jasta..ahhahaahahahahahahaahah
-
- Kontakt:
Vidiš, poredi se posjeta gdje ste vi prvi i jaki ko beton s nama koji smo zakucani za dno i u goloj borbi za opstanak. I to mnogo govoriFrancescoTotti je napisao/la:
Sjedi 1.

Pusti pitare nece ih danas biti vise od dvije hiljade, vasa posjeta i navijanje jucer za svaku pohvalu.
- Zeljeznicar -
- SlevinKelevra
- Kontakt:
E, moj Harise... Grbavica, plavi dres, Manijaci... sve ono o cemu si sanjao kao klinac. Sad sjedi na klupi pitara sa 'temperaturom'. 

Zasto duljevic vise ne zeli nastupati za divove?
Sta je ovo divova 3 puta manje na stadionu nego jucer na Bilinom polju , borba za prvaka vs zadnji tim sa 9 bodova?
3 hiljade ili sto ce reci divovi 6 k.
3 hiljade ili sto ce reci divovi 6 k.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ubi vitez, korner za kornerom
Samo je pitanje vremena kada ce vitez otkljucati ovaj bunker domacih a onda ide punjenje do vrha
Ubi ih Vitez
Trenutno korisnika/ca: bvsic, fks74, Mocvara1991, PeppermintSA, Proximic, rishovski, tutankamon1905 i 31 gost.