Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

milkačokolada
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la milkačokolada » 05 avg 2010, 13:50

Novi sam na ovom forumu i zelim pozdraviti sve navijače LIVERPOOLA,najtrofejnijeg kluba na otoku.I nadam se da ću moći da vam podarim mnoge informacije. :geek:
ko drugom jamu kopa nos.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 avg 2010, 14:04

milkačokolada je napisao/la:Novi sam na ovom forumu i zelim pozdraviti sve navijače LIVERPOOLA,najtrofejnijeg kluba na otoku.I nadam se da ću moći da vam podarim mnoge informacije. :geek:
welcome na forum,sve najboljee 8-)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 05 avg 2010, 14:12

@milkacokolada welcome ! I da znas najvise te volim ! :-D :-D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 05 avg 2010, 14:29

MA SAMO DA JENKIJI ODU :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2010, 14:31

ja sam vam rekao da se ne nadate previse sto se prodaje kluba tice...
You are someone else I am still right here

milkačokolada
Kontakt:

Post Postao/la milkačokolada » 05 avg 2010, 14:36

Stivi_Dzi je napisao/la:@milkacokolada welcome ! I da znas najvise te volim ! :-D :-D
Ma volim vas braćoooooooo :D
ko drugom jamu kopa nos.

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 05 avg 2010, 14:44

Zdravo i ja sam evo novi član na forumu iako pratim godinama šta pišete nisam se želio učlanjivati. Živim i radim u Francuskoj i vatreni sam navijač Liverpoola od rođenja. Gledao sam njihove treninge u Švicarskoj i trebao sam biti na utakmici protiv Arapima ali je ona odgođena zbog proloma oblaka. Mogu vam samo reći da nevjerujete ni Dnevnom avazu ni sportsport.ba šta vam pišu jer je većina stvari samo nagađanja. Čitam da je Liverpool bio zainteresovan za Remy ali nikad nijedan članak u francuskim novinama nije objavljen o tome. Valjda bi prije znali francuzi nego avaz ;)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 05 avg 2010, 14:46

meni vise uopce nije bitno ko ce nas kupit samo da se vlasnici promijene...i prosle godine su bile spekulacije za onu americku grupu sve blizu blizu a nista se ne desi....bojim se da ce bit jos jedna sezona protesta protiv Gilleta i Hicksa :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

milkačokolada
Kontakt:

Post Postao/la milkačokolada » 05 avg 2010, 14:46

Rizah Fejzić je napisao/la:Zdravo i ja sam evo novi član na forumu iako pratim godinama šta pišete nisam se želio učlanjivati. Živim i radim u Francuskoj i vatreni sam navijač Liverpoola od rođenja. Gledao sam njihove treninge u Švicarskoj i trebao sam biti na utakmici protiv Arapima ali je ona odgođena zbog proloma oblaka. Mogu vam samo reći da nevjerujete ni Dnevnom avazu ni sportsport.ba šta vam pišu jer je većina stvari samo nagađanja. Čitam da je Liverpool bio zainteresovan za Remy ali nikad nijedan članak u francuskim novinama nije objavljen o tome. Valjda bi prije znali francuzi nego avaz ;)
DOBRODOŠAO JA SAM NAJSTARIJI FORUMAŠ :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :D :D
ko drugom jamu kopa nos.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 avg 2010, 14:48

@rizah dobrodosao na forum...
ps:amidza mi se zove rizah :D

YNWA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2010, 14:48

King Kenny je napisao/la:ps:amidza mi se zove rizah
I tvoj isto :?:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Totti
Kontakt:

Post Postao/la Totti » 05 avg 2010, 14:55

King Kenny je napisao/la:@rizah dobrodosao na forum...
Da ti nisi amidzu registrovo na forum :D

btw Liverpool 100% osvaja ove godine EPL 8-)
Grande Totti

milkačokolada
Kontakt:

Post Postao/la milkačokolada » 05 avg 2010, 15:01

Totti je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:@rizah dobrodosao na forum...
Da ti nisi amidzu registrovo na forum :D

btw Liverpool 100% osvaja ove godine EPL 8-)
BUHAHAHA :mrgreen:
ko drugom jamu kopa nos.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 avg 2010, 15:11

Monolog je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:ps:amidza mi se zove rizah
I tvoj isto :?:
Aha slika

YNWA!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 05 avg 2010, 15:15

Amid all the excitment and speculation over Liverpool’s new ownership, it’s easy to lose track of how quickly the end of the transfer window is coming about.

With 26 days to go and a lot of squad strengthening to do, by Roy Hodgson’s own account, it could be a busy few weeks of transfer activity for the Reds.

On the way out in the near future looks to be midfielder Javier Mascherano. Reports today suggest that Inter Milan have opened negotiations with Liverpool over the purchase of the Argentinian midfielder.

Mascherano himself has been learning Italian this summer and is keen to continue his working relationship with former Reds boss Rafa Benitez.

Hodgson admitted yesterday that he has little power to stop the 26-year-old from leaving Merseyside. He said, “If a big offer comes in he wants to go to.”

However, Hodgson looks close to tying up a deal for his replacement – £4million Christian Poulson from Juventus. Click here for more details on that deal.

Also on the way out of Anfield is Philipp Degen, who looks set to confirm a loan deal for the season with Vfb Stuttgart of Germany.

The Swiss defender was told by Hodgson this summer that he is no part of the new plans of the club.

And Nice striker Loic Remy, a reported transfer target of Liverpool’s this summer, looks to be on his way to Stoke City.

Liverpool are in action tonight against FK Rabotnicki of Macedonia, carrying a 2-0 lead into the second leg of the Europa League third qualifying round.

Kick-off at Anfield is 7.45pm and it’s live on ITV4. Check our forums for online streams.

jbt treba se zapitat ako Stoke moze u ovom momentu ponudit vise nego mi :|
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 05 avg 2010, 15:17

King Kenny je napisao/la:mascherano je izrazio zelju da ide,tako da je izgubioooo i vjernost navijacaaa obje solucijee nisu loseee,ni pare ni pare+muntari...kako godd samo nek idee 8-)

samo pare,kakav muntari,on dok se nauci sta je disciplina prodje vjecnost :)a najbolja zamjena za mascherana bio bi de jong iz city-a,msm ono slicni su po svemu,stil igre,borbenost i sve ostalo
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 avg 2010, 15:31

mighty_reds je napisao/la:Amid all the excitment and speculation over Liverpool’s new ownership, it’s easy to lose track of how quickly the end of the transfer window is coming about.

With 26 days to go and a lot of squad strengthening to do, by Roy Hodgson’s own account, it could be a busy few weeks of transfer activity for the Reds.

On the way out in the near future looks to be midfielder Javier Mascherano. Reports today suggest that Inter Milan have opened negotiations with Liverpool over the purchase of the Argentinian midfielder.

Mascherano himself has been learning Italian this summer and is keen to continue his working relationship with former Reds boss Rafa Benitez.

Hodgson admitted yesterday that he has little power to stop the 26-year-old from leaving Merseyside. He said, “If a big offer comes in he wants to go to.”

However, Hodgson looks close to tying up a deal for his replacement – £4million Christian Poulson from Juventus. Click here for more details on that deal.

Also on the way out of Anfield is Philipp Degen, who looks set to confirm a loan deal for the season with Vfb Stuttgart of Germany.

The Swiss defender was told by Hodgson this summer that he is no part of the new plans of the club.

And Nice striker Loic Remy, a reported transfer target of Liverpool’s this summer, looks to be on his way to Stoke City.

Liverpool are in action tonight against FK Rabotnicki of Macedonia, carrying a 2-0 lead into the second leg of the Europa League third qualifying round.

Kick-off at Anfield is 7.45pm and it’s live on ITV4. Check our forums for online streams.

jbt treba se zapitat ako Stoke moze u ovom momentu ponudit vise nego mi :|
vec sam ranije napisao da taj igrac nece doci u liverpool, roy je rekao da nista ne zna o njemu, i da su ga pratili dok je rafa bio menager, i sva prica oko tranfera tog igraca u Liverpool je bila od strane igraca i njegovog menagera, hoce momak u Liverpool :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 avg 2010, 15:31

@peppo_owen i ti dobrodosao na forum,,,danas nas pravo krenuloo :D

YNWA!

Totti
Kontakt:

Post Postao/la Totti » 05 avg 2010, 15:35

Sve je više i više crvendaća, ova godina je vaša..
Grande Totti

milkačokolada
Kontakt:

Post Postao/la milkačokolada » 05 avg 2010, 15:37

REMY POTPISAO ZA LIVERPOOL JA SAD PROČITO 8-)
ko drugom jamu kopa nos.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.