Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Saurman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2017, 16:13

Sarajevo neka se zahvali onom klocu iz Viteza za tri boda, šta je lik uspio promašiti nevjerovatno s pola metra pred golom fula cijelu loptu. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 26 feb 2017, 16:17

Tako to rade veliki timovi 0:1. :kafa:
- Zeljeznicar -

High

Post Postao/la High » 26 feb 2017, 16:20

High je napisao/la:Zanimljivo kolo, samo je šteta jer na njeg mrlju baca već sad poznati ishod namještene utakmice između Krupe i FKŽ, u kojoj gosti osvajaju tri boda.
Nekad su se nečasna nedjela nazivala poslovima ispod žita, a sad, u doba Misimovićeve hegemonije i despotizma, zovu se strujne peripetije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 26 feb 2017, 16:24

High je napisao/la:
High je napisao/la:Zanimljivo kolo, samo je šteta jer na njeg mrlju baca već sad poznati ishod namještene utakmice između Krupe i FKŽ, u kojoj gosti osvajaju tri boda.
Nekad su se nečasna nedjela nazivala poslovima ispod žita, a sad, u doba Misimovićeve hegemonije i despotizma, zovu se strujne peripetije.
dijeca ti se smiju bolan ne bio, i tebi i onom tvom jadu od kluba
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

High

Post Postao/la High » 26 feb 2017, 16:26

jasan je napisao/la:
High je napisao/la:
dijeca ti se smiju bolan ne bio, i tebi i onom tvom jadu od kluba
Hermafrodit Petrović: Nije bitno kako, bitno je da smo stigli do tri boda.

Janjoš: Imali smo mnogo sreće!

I ti o smijehu našao pričati. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 feb 2017, 16:30

nellic07 je napisao/la:Čestitke Zrinjskom,ovako pobjeđuju šampioni !
Čestitke Sarajevu, ovako pobjeđuju šampioni!!! :D :wave: :tralala: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 26 feb 2017, 16:32

@high a vii o nekom namjestanju
halo ljudino mislim na te tvoje nebuloze koje preicas. nezz ni zasto ulazim u pricu s tobom, kakve samo gluposti pricas. jesi li ti gledao utakmicu ljudino? ljudi uzorali onu plastiku braneci se i ganjajuci nase, a vama lik kao profula loptu sa pola metra pa normalnom insanu je prije to sumnjivo.
pobjedjujete ko da u dzamiji spavate, idi se zatvori u kakav mekteb ako mislis da vas ovo posluzi ovako do kraja

High

Post Postao/la High » 26 feb 2017, 16:36

jasan je napisao/la:@high a vii o nekom namjestanju
halo ljudino mislim na te tvoje nebuloze koje preicas. nezz ni zasto ulazim u pricu s tobom, kakve samo gluposti pricas. jesi li ti gledao utakmicu ljudino? ljudi uzorali onu plastiku braneci se i ganjajuci nase, a vama lik kao profula loptu sa pola metra pa normalnom insanu je prije to sumnjivo.
pobjedjujete ko da u dzamiji spavate, idi se zatvori u kakav mekteb ako mislis da vas ovo posluzi ovako do kraja
Ako Petrovića ne zanima kako se došlo do pobjede i ako je to vama dobro, što onda ikom drugom prebacujete da su jedva pobijedili? Imaš tabelu, pa se zatelebaj.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 26 feb 2017, 16:37

Ovo nije tema za prepucavanje i molio bi admina da ovo očisti. Jbt pa cijeli forum se pretvorio u prepucavanja nigdje normalnog posta pročitat da bog sačuva.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2017, 16:39

Kako se neki ljudi lako upale,kada ih istina pogodi haha

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 26 feb 2017, 16:42

High je napisao/la:
jasan je napisao/la:@high a vii o nekom namjestanju
Ako Petrovića ne zanima kako se došlo do pobjede i ako je to vama dobro, što onda ikom drugom prebacujete da su jedva pobijedili? Imaš tabelu, pa se zatelebaj.
Da se spustim na tvoj nivo, poceo si o namjestanju koje si naravno izmislio pa se sad fatas nekih izjava:
Ako vi kupujete titule i ako je vama to u redu zasto onda nekom drugom prebacujete da kupuju
ostalom nice snimak cijele utakmice na 1921tv pa gledaj ako mislis da ima nesto

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2017, 16:45

@jasan Ma pusti ga covjece.Vidis da grizu sebi mu.da.Vitez ih rasuo igrom na Kosevu,ljudi 3 mrtva zicera nisu dali,a onda se ovamo pominju neke insinuacije.Samo opusteno i uzivaj.Zeljo svakim danom sve bolji. ;)

High

Post Postao/la High » 26 feb 2017, 16:50

Dođeš do čikme, pa opleti po uvredama. Simpatično je vidjeti plavo-bijelu zabludu o čistoj etici, tj. o nenamještanju u ligi ilegale i korupcije. Nije FKŽ dio toga, iako su njihovi igrači bili sankcionirani zbog takvih poslova, čak i oni koje prozvaše legendama. Samo u vas sankcionirani igrači mogu biti legende.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2017, 16:51

NEZALAGANJE je napisao/la:@jasan Ma pusti ga covjece.Vidis da grizu sebi mu.da.Vitez ih rasuo igrom na Kosevu,ljudi 3 mrtva zicera nisu dali,a onda se ovamo pominju neke insinuacije.Samo opusteno i uzivaj.Zeljo svakim danom sve bolji. ;)
Vitez vas poderao na grbavici.I drugi ce biti sve bolji i bolji.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 26 feb 2017, 16:51

NEZALAGANJE je napisao/la:@jasan Ma pusti ga covjece.Vidis da grizu sebi mu.da.Vitez ih rasuo igrom na Kosevu,ljudi 3 mrtva zicera nisu dali,a onda se ovamo pominju neke insinuacije.Samo opusteno i uzivaj.Zeljo svakim danom sve bolji. ;)
cim ne vade zelju iz usta znas da je tako

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 26 feb 2017, 16:56

High je napisao/la:Dođeš do čikme, pa opleti po uvredama. Simpatično je vidjeti plavo-bijelu zabludu o čistoj etici, tj. o nenamještanju u ligi ilegale i korupcije. Nije FKŽ dio toga, iako su njihovi igrači bili sankcionirani zbog takvih poslova, čak i oni koje prozvaše legendama. Samo u vas sankcionirani igrači mogu biti legende.
ako te insinuacije o kupovanju smatras uvredom, zar nisi ti prvi poceo s tim, nidje veze ljudino.
a da imas u glavi zahvaljivao bi se tom covjeku sto ti kapitem s vremana na vrijeme moze upisat koji nastup za repku jer da njega nije bilo ne bi je danas ni imali

High

Post Postao/la High » 26 feb 2017, 16:57

jasan je napisao/la:
High je napisao/la:Dođeš do čikme, pa opleti po uvredama. Simpatično je vidjeti plavo-bijelu zabludu o čistoj etici, tj. o nenamještanju u ligi ilegale i korupcije. Nije FKŽ dio toga, iako su njihovi igrači bili sankcionirani zbog takvih poslova, čak i oni koje prozvaše legendama. Samo u vas sankcionirani igrači mogu biti legende.
ako te insinuacije o kupovanju smatras uvredom, zar nisi ti prvi poceo s tim, nidje veze ljudino.
a da imas u glavi zahvaljivao bi se tom covjeku sto ti kapitem s vremana na vrijeme moze upisat koji nastup za repku jer da njega nije bilo ne bi je danas ni imali
Suština je u tome da je legenda kluba neko ko je bio optužen za namještanje i tu se zastor spušta. :bih:

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 26 feb 2017, 17:01

optuzen, kontas

High

Post Postao/la High » 26 feb 2017, 17:04

jasan je napisao/la:optuzen, kontas
A nije kažnjen, poslije? :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 feb 2017, 17:07

Aparati :rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.