Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sarajevo neka se zahvali onom klocu iz Viteza za tri boda, šta je lik uspio promašiti nevjerovatno s pola metra pred golom fula cijelu loptu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nekad su se nečasna nedjela nazivala poslovima ispod žita, a sad, u doba Misimovićeve hegemonije i despotizma, zovu se strujne peripetije.High je napisao/la:Zanimljivo kolo, samo je šteta jer na njeg mrlju baca već sad poznati ishod namještene utakmice između Krupe i FKŽ, u kojoj gosti osvajaju tri boda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dijeca ti se smiju bolan ne bio, i tebi i onom tvom jadu od klubaHigh je napisao/la:Nekad su se nečasna nedjela nazivala poslovima ispod žita, a sad, u doba Misimovićeve hegemonije i despotizma, zovu se strujne peripetije.High je napisao/la:Zanimljivo kolo, samo je šteta jer na njeg mrlju baca već sad poznati ishod namještene utakmice između Krupe i FKŽ, u kojoj gosti osvajaju tri boda.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
jasan je napisao/la:dijeca ti se smiju bolan ne bio, i tebi i onom tvom jadu od klubaHigh je napisao/la:Nekad su se nečasna nedjela nazivala poslovima ispod žita, a sad, u doba Misimovićeve hegemonije i despotizma, zovu se strujne peripetije.High je napisao/la:Zanimljivo kolo, samo je šteta jer na njeg mrlju baca već sad poznati ishod namještene utakmice između Krupe i FKŽ, u kojoj gosti osvajaju tri boda.
Hermafrodit Petrović: Nije bitno kako, bitno je da smo stigli do tri boda.
Janjoš: Imali smo mnogo sreće!
I ti o smijehu našao pričati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Čestitke Sarajevu, ovako pobjeđuju šampioni!!!nellic07 je napisao/la:Čestitke Zrinjskom,ovako pobjeđuju šampioni !
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@high a vii o nekom namjestanju
halo ljudino mislim na te tvoje nebuloze koje preicas. nezz ni zasto ulazim u pricu s tobom, kakve samo gluposti pricas. jesi li ti gledao utakmicu ljudino? ljudi uzorali onu plastiku braneci se i ganjajuci nase, a vama lik kao profula loptu sa pola metra pa normalnom insanu je prije to sumnjivo.
pobjedjujete ko da u dzamiji spavate, idi se zatvori u kakav mekteb ako mislis da vas ovo posluzi ovako do kraja
halo ljudino mislim na te tvoje nebuloze koje preicas. nezz ni zasto ulazim u pricu s tobom, kakve samo gluposti pricas. jesi li ti gledao utakmicu ljudino? ljudi uzorali onu plastiku braneci se i ganjajuci nase, a vama lik kao profula loptu sa pola metra pa normalnom insanu je prije to sumnjivo.
pobjedjujete ko da u dzamiji spavate, idi se zatvori u kakav mekteb ako mislis da vas ovo posluzi ovako do kraja
Ako Petrovića ne zanima kako se došlo do pobjede i ako je to vama dobro, što onda ikom drugom prebacujete da su jedva pobijedili? Imaš tabelu, pa se zatelebaj.jasan je napisao/la:@high a vii o nekom namjestanju
Ovo nije tema za prepucavanje i molio bi admina da ovo očisti. Jbt pa cijeli forum se pretvorio u prepucavanja nigdje normalnog posta pročitat da bog sačuva.
Kako se neki ljudi lako upale,kada ih istina pogodi haha
Da se spustim na tvoj nivo, poceo si o namjestanju koje si naravno izmislio pa se sad fatas nekih izjava:High je napisao/la:Ako Petrovića ne zanima kako se došlo do pobjede i ako je to vama dobro, što onda ikom drugom prebacujete da su jedva pobijedili? Imaš tabelu, pa se zatelebaj.jasan je napisao/la:@high a vii o nekom namjestanju
Ako vi kupujete titule i ako je vama to u redu zasto onda nekom drugom prebacujete da kupuju
ostalom nice snimak cijele utakmice na 1921tv pa gledaj ako mislis da ima nesto
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@jasan Ma pusti ga covjece.Vidis da grizu sebi mu.da.Vitez ih rasuo igrom na Kosevu,ljudi 3 mrtva zicera nisu dali,a onda se ovamo pominju neke insinuacije.Samo opusteno i uzivaj.Zeljo svakim danom sve bolji. 
Dođeš do čikme, pa opleti po uvredama. Simpatično je vidjeti plavo-bijelu zabludu o čistoj etici, tj. o nenamještanju u ligi ilegale i korupcije. Nije FKŽ dio toga, iako su njihovi igrači bili sankcionirani zbog takvih poslova, čak i oni koje prozvaše legendama. Samo u vas sankcionirani igrači mogu biti legende.
Vitez vas poderao na grbavici.I drugi ce biti sve bolji i bolji.NEZALAGANJE je napisao/la:@jasan Ma pusti ga covjece.Vidis da grizu sebi mu.da.Vitez ih rasuo igrom na Kosevu,ljudi 3 mrtva zicera nisu dali,a onda se ovamo pominju neke insinuacije.Samo opusteno i uzivaj.Zeljo svakim danom sve bolji.
cim ne vade zelju iz usta znas da je takoNEZALAGANJE je napisao/la:@jasan Ma pusti ga covjece.Vidis da grizu sebi mu.da.Vitez ih rasuo igrom na Kosevu,ljudi 3 mrtva zicera nisu dali,a onda se ovamo pominju neke insinuacije.Samo opusteno i uzivaj.Zeljo svakim danom sve bolji.
ako te insinuacije o kupovanju smatras uvredom, zar nisi ti prvi poceo s tim, nidje veze ljudino.High je napisao/la:Dođeš do čikme, pa opleti po uvredama. Simpatično je vidjeti plavo-bijelu zabludu o čistoj etici, tj. o nenamještanju u ligi ilegale i korupcije. Nije FKŽ dio toga, iako su njihovi igrači bili sankcionirani zbog takvih poslova, čak i oni koje prozvaše legendama. Samo u vas sankcionirani igrači mogu biti legende.
a da imas u glavi zahvaljivao bi se tom covjeku sto ti kapitem s vremana na vrijeme moze upisat koji nastup za repku jer da njega nije bilo ne bi je danas ni imali
Suština je u tome da je legenda kluba neko ko je bio optužen za namještanje i tu se zastor spušta.jasan je napisao/la:ako te insinuacije o kupovanju smatras uvredom, zar nisi ti prvi poceo s tim, nidje veze ljudino.High je napisao/la:Dođeš do čikme, pa opleti po uvredama. Simpatično je vidjeti plavo-bijelu zabludu o čistoj etici, tj. o nenamještanju u ligi ilegale i korupcije. Nije FKŽ dio toga, iako su njihovi igrači bili sankcionirani zbog takvih poslova, čak i oni koje prozvaše legendama. Samo u vas sankcionirani igrači mogu biti legende.
a da imas u glavi zahvaljivao bi se tom covjeku sto ti kapitem s vremana na vrijeme moze upisat koji nastup za repku jer da njega nije bilo ne bi je danas ni imali
optuzen, kontas
A nije kažnjen, poslije?jasan je napisao/la:optuzen, kontas
Aparati 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.