NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Mislim da je to firma.ova iz srbije koja uredjuje terene...u nas bili ovaj tjedan pa su trebali preci u vas...96BadBoy je napisao/la:Upaljen reflektor jedan na Pecari,wtf?
Upravu si, ta firma iz srbije radi teren.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Zrinjski pod svaku cijenu mora uzet kuci Krupu,kojoj ostaje kuci Celik gdje tesko da mogu uzet 3 boda,te zadnje kolo s Vitezom gdje se nadam da nece dobit.
Mi s dvi dobivene kuci mozemo se ugurat medju 6.
Krupa tesko da ce uzet preko 2-3 boda. Nadam se da mozemo pomoc ekipi da to i ostvare. Skupimo se svi nakon ove sramote i pokusajmo se ugurat. Jos nemogu doc sebi nakon sto smo izg od najlosije ekipe u ligi na neutralnom terenu.
Mi s dvi dobivene kuci mozemo se ugurat medju 6.
Krupa tesko da ce uzet preko 2-3 boda. Nadam se da mozemo pomoc ekipi da to i ostvare. Skupimo se svi nakon ove sramote i pokusajmo se ugurat. Jos nemogu doc sebi nakon sto smo izg od najlosije ekipe u ligi na neutralnom terenu.
Samo jedno ime
Zna li itko išta kakav je taj brazilac i zašto iz kluba nisu ništa objavili o njemu?
- Evolve
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno nema ništa od njega za ovu polusezonu, pa zato pretpostavljam nisu ništa objavljivali.sb1996 je napisao/la:Zna li itko išta kakav je taj brazilac i zašto iz kluba nisu ništa objavili o njemu?
NK Široki Brijeg
Za juniore koji su za vikend pobijedili 6:0 tri gola dao Stipe Jurić. Jeli se za njega govorilo da je otišao iz kluba ?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ne nego ce ici dalje na kraju sezone,nasi slucajevi mu nisu uopce nudili ugovor kako on kaze,nego se guraju momci koje cete vidit da uopce nece bit igraci Maric,Milicevic..dobro ih znam,to i je problem naseg kluba imamo puno boljih igraca al nemaju keš da ih se gurne u seniore Colak,Vukoja,Grbesic...nazalost nam zato klub i tone posto nismo odavno izbacili igraca pravog,privatni interesi mog najdrazeg kluba 

Samo jedno ime
Jednom od te trojice su rekli 10K€ ako mislis sidit na klupi.penke je napisao/la:Ne nego ce ici dalje na kraju sezone,nasi slucajevi mu nisu uopce nudili ugovor kako on kaze,nego se guraju momci koje cete vidit da uopce nece bit igraci Maric,Milicevic..dobro ih znam,to i je problem naseg kluba imamo puno boljih igraca al nemaju keš da ih se gurne u seniore Colak,Vukoja,Grbesic...nazalost nam zato klub i tone posto nismo odavno izbacili igraca pravog,privatni interesi mog najdrazeg kluba
...
Ne jednom nego cijeloj trojki. Momci znaju igrat nogomet i to je steta. Kad vako neke stvari znam gadi mi se pratit ovaj klub al moj je volim ga. Al puno se prljavi stvari desava u njemu. Zato i je ovakva situacija
Samo jedno ime
Sretan Dan nezavisnosti svim gradjanima Sirokog Brijega.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nema potrebe da siris lazi takve za klubpenke je napisao/la:Ne nego ce ici dalje na kraju sezone,nasi slucajevi mu nisu uopce nudili ugovor kako on kaze,nego se guraju momci koje cete vidit da uopce nece bit igraci Maric,Milicevic..dobro ih znam,to i je problem naseg kluba imamo puno boljih igraca al nemaju keš da ih se gurne u seniore Colak,Vukoja,Grbesic...nazalost nam zato klub i tone posto nismo odavno izbacili igraca pravog,privatni interesi mog najdrazeg kluba
Znam dvojicu od ove trojice i ti sto pises nema veze sa zivotom.
A Milicevic ce biti igracina, upamti ovo.
Jurica zaustavi negdje pa ga pitaj sta je bilo s njim. Vidit ces da baljezgas
-
- Kontakt:
Oprostite na upadu ali koji je to Milicevic?brig je napisao/la:Nema potrebe da siris lazi takve za klubpenke je napisao/la:Ne nego ce ici dalje na kraju sezone,nasi slucajevi mu nisu uopce nudili ugovor kako on kaze,nego se guraju momci koje cete vidit da uopce nece bit igraci Maric,Milicevic..dobro ih znam,to i je problem naseg kluba imamo puno boljih igraca al nemaju keš da ih se gurne u seniore Colak,Vukoja,Grbesic...nazalost nam zato klub i tone posto nismo odavno izbacili igraca pravog,privatni interesi mog najdrazeg kluba
Hahaha ne znam? Osobno ih svakog znam predobro,svakog od navedenih,tako da znam bolje od tebe sigurno pa tako i situaciju navedenu 

Zadnja izmjena: penke, dana/u 01 mar 2017, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Evo ostade Slobodanka bez Krpića, sad mi je jos žalije za ovom utakmicom protiv Jajčana... Cini mi se da ce i oni tesko do bodova do kraja..
NK Široki Brijeg
Ivan Milicevic iz Posusja 18 godina.junuzovic000 je napisao/la:Oprostite na upadu ali koji je to Milicevic?brig je napisao/la:Nema potrebe da siris lazi takve za klubpenke je napisao/la:Ne nego ce ici dalje na kraju sezone,nasi slucajevi mu nisu uopce nudili ugovor kako on kaze,nego se guraju momci koje cete vidit da uopce nece bit igraci Maric,Milicevic..dobro ih znam,to i je problem naseg kluba imamo puno boljih igraca al nemaju keš da ih se gurne u seniore Colak,Vukoja,Grbesic...nazalost nam zato klub i tone posto nismo odavno izbacili igraca pravog,privatni interesi mog najdrazeg kluba
Samo jedno ime
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ko im je to tražio, imenuj ga, Da mu odemo kući i polupamo sve.Orjuna je napisao/la:Jednom od te trojice su rekli 10K€ ako mislis sidit na klupi.penke je napisao/la:Ne nego ce ici dalje na kraju sezone,nasi slucajevi mu nisu uopce nudili ugovor kako on kaze,nego se guraju momci koje cete vidit da uopce nece bit igraci Maric,Milicevic..dobro ih znam,to i je problem naseg kluba imamo puno boljih igraca al nemaju keš da ih se gurne u seniore Colak,Vukoja,Grbesic...nazalost nam zato klub i tone posto nismo odavno izbacili igraca pravog,privatni interesi mog najdrazeg kluba
ako ne znaš onda drži jezik za zubima. Nemoj izmišljat ako ne znaš!
sorry na uletu, samo pitanje je li znate otprilike koliko je kostalo postavka i kupovina brojaca na Pecari
pozdrav, hvala
pozdrav, hvala
Zna li se satnica za kup sljedeci tjedan?
Sent from my SM-A510F
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ne mogu se ni igrači polupat kad bi se zeljelo to, a kamoli netko drugi...Ugrovacaboy je napisao/la:Ko im je to tražio, imenuj ga, Da mu odemo kući i polupamo sve.Orjuna je napisao/la:Jednom od te trojice su rekli 10K€ ako mislis sidit na klupi.penke je napisao/la:Ne nego ce ici dalje na kraju sezone,nasi slucajevi mu nisu uopce nudili ugovor kako on kaze,nego se guraju momci koje cete vidit da uopce nece bit igraci Maric,Milicevic..dobro ih znam,to i je problem naseg kluba imamo puno boljih igraca al nemaju keš da ih se gurne u seniore Colak,Vukoja,Grbesic...nazalost nam zato klub i tone posto nismo odavno izbacili igraca pravog,privatni interesi mog najdrazeg kluba
ako ne znaš onda drži jezik za zubima. Nemoj izmišljat ako ne znaš!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.