Jedini i isključivi krivac za ovo je senilni retard
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ovoliki prostor izmedju vezne i zadnje linije sam jedini i zadnji put vidio na utakmici Sampdoria-Inter pod vodstvom DeBoera kad je J.Mario igrao zadnjeg veznog.. Neću da krivim nijednog igrača za ovo včrs, neki ni na treningu nisu igrali ove pozicije..
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 26 feb 2017, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
Kako ga je silovo Perišić 
Bolji su ljudi. To je to.
Tagliavento je odradio sto je trebao al to nije izgovor za ovu bezmudu igru.
Do seljedece godine...
Tagliavento je odradio sto je trebao al to nije izgovor za ovu bezmudu igru.
Do seljedece godine...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Roma bolja takticki, Pioli se pogubio, uzasna igra posebno u prvom poluvrmenu
Pazza Inter Amala
haha, zar si stvarno to napisao? Čovjek koji nije dobio nijedan duel, napravi dobar dribling u 94. minuti pri 1-3. KlasaSiamoNoi je napisao/la:Kako ga je silovo Perišić
Bolja ekipa je pobjedila, cestitke navijacima Rome.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sreća pa sam komentirao cijelu utakmicu,a ne određeni potezVasilije je napisao/la:haha, zar si stvarno to napisao? Čovjek koji nije dobio nijedan duel, napravi dobar dribling u 94. minuti pri 1-3. KlasaSiamoNoi je napisao/la:Kako ga je silovo Perišić![]()
FT: Inter 1-3
Total shots: 14-12
Shots on target: 4-5
Possession: 51.1% - 48.9%
Vs Milan: 1 pt all'ultimo minuto
Vs Napoli: 0 punti
Vs Juve: 0 punti
Vs Roma: 0 punti
Vs Lazio: eliminati dalla Coppa Italia
Bio sam da Pioli ostane i iduce sezone al ako poslije veceras progovori o sudijama definitivno nije trener za Inter.
Meni prvom se svidjela postavka pred utakmicu al realno sve je usrao. Mada kakogod pogledas nismo jos dorasli za mjesta koja vode u LP...
Meni prvom se svidjela postavka pred utakmicu al realno sve je usrao. Mada kakogod pogledas nismo jos dorasli za mjesta koja vode u LP...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Šta reći, nema šugavije i sretnije ekipe od ovih Romića. Naši (Perišić i Kondogbia) ne znaju sami pred golmanom zabit a Rađa zabija 2x sa 25 metara. Šta se ima više reći osim da mala Roma trenutno ima jači pobjednički mentalitet od nas. Nadam se da će Pioli nastavit pobjeđivat ove manje, možemo se oprostit sa CL ali barem da naredamo što više pobjeda do kraja.
P.S. Koji je qrac vama što serete po Pioliju? Dokle god uredno pobjeđuje ove manje ekipe od nas od mene ima podršku, došao je usred sezone, preuzeo ekipu u rasulu i doveo nas u ovakvu situaciju i pojedini bi mu uručili otkaz. Svašta
. Nije on kriv što nemam šampiona sa velikim mudima kao što je Rađa u ekipi. Spaletti nije ništa bolje pripremio utakmicu od Stefana, ali ima sreće što iam takvog igrača u timu a derbije su uvijek rješavali šampioni. Sada imamo dobrih igrača (zato i pobjeđujemo sve manje protivnike) ali nemamo šampiona (jedino Icardi ali on nije nikad bio igrač koji će sam sve riješit).
P.S. Koji je qrac vama što serete po Pioliju? Dokle god uredno pobjeđuje ove manje ekipe od nas od mene ima podršku, došao je usred sezone, preuzeo ekipu u rasulu i doveo nas u ovakvu situaciju i pojedini bi mu uručili otkaz. Svašta
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pobjedio je Lazio i Fiorentinu, valjda su i to ekipe koje uživaju neko poštovanje u ovoj raspaloj ligi.SiamoNoi je napisao/la:Vs Milan: 1 pt all'ultimo minuto
Vs Napoli: 0 punti
Vs Juve: 0 punti
Vs Roma: 0 punti
Vs Lazio: eliminati dalla Coppa Italia
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma ovo su sami nabrojani porazi tj.gubici bodova i eliminacije.

Prepoznat će se

AmenBest Inter defender today was Manolas.

Prepoznat će se
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 feb 2017, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mislio sam pohvalit Medela (zajedno sa Kondom) kao jedine koji su nešto valjali večeras i onda on uradi onakvu glupost. Nevjerovatno, ali mislim da nije on kriv nego jednostavno karma koja nas prati kad igramo sa ovim šugavcima.
Pred najbitniju utakmicu sezone D'Ambrosio stoper, Perisic i Candreva bekovi
Mogao bi jos esej napisati o ovoj formaciji i kako je to loše izgledalo večeras, ali najvise me zasmetalo što je senilni retard toliko glup da za čitavih 90min nije promjenio formaciju, a trebao je to uraditi vec u 15oj-20oj min da ima išta u glavi.
Kakav luzer
Kakav luzer
#Ausilio OUT
dobro ti je odigrao Gagliardini :kafa:Jericho je napisao/la:
Da nema tog "luzera" ova utakmica ne bi ni bila zanimjiva jer bi tavorili na 8-mom mjestu i bilo bi nam svejedno kako će završit. Kako navijači imaju kratkoročno pamćenje jbm
Kakvi su včrs bili Brozovic, Medel, Candreva, Perisic on moze dobiti i prolaznu ocjenuChinaglia je napisao/la:dobro ti je odigrao Gagliardini
Ali rekao sam da necu suditi igračima včrs jer je ovo sve posljedica retardirane formacije senilnog luzera
#Ausilio OUT
Ima svaki trener ovakvih utakmica.Da vidimo kako će to izgledati u nastavku sezone...
Ruku na srce od ovih derbija što smo izgubili jedino nas je Napoli nadigro, sve ostale su mogle i drugačije završiti da je bilo sreće. Ali nažalost samo se rezultati pamte, zato je trenerski posao najteži na svijetu.
- PaskalHens
- Kontakt:
Pred dvije najvažnije tekme mijenjaš formaciju koja ti je donijela koliko? 6-7 pobjeda u nizu? Staviš formaciju za koju nemaš odgovarajući igrački kadar. I ne zanima me što je dobio crotone i pescaru, zanima me šta može protiv kvalitetnog protivnika, a on tu zasad je užasan. Apsolutno njegov poraz i sve je palo u vodu. Šanse su minimalne, al' eto nadati se nečemu. Sa 3-5-2 nećemo daleko dogurati.
Viva la France, as they say in Rome.
Mislim da formacija nema nikakve veze sa Perišićevim i Kondinim promašajem. A osim toga formacija je nebitna, bitno je kako igrači sprovedu ideju a večeras su bili za qrac. Lahko je nakon bitke govoriti šta bi bilo kad bi bilo a prije utakmcie smo većina podržavali sastav koji uostalom i ne može biti bolji s obzirom da nije bilo Mirande i da nemamo poštenog beka. Kako je samo teško s ljudima, kad staviš 2 beka u početni sastav onda te pljuju što si stavio Ansaldija/Nagu... a kad ne staviš nijednog beka onda te pljuju što nisi stavio Ansaldija/Nagu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.