Znaci bolje napravi 2 metra visoku ogradu od 'blokova' s temeljom, nego postaviti obicnu ogradu pa kad taj isti kupi tih 15ak metara, onda ograditi od blokova....

Znaci bolje napravi 2 metra visoku ogradu od 'blokova' s temeljom, nego postaviti obicnu ogradu pa kad taj isti kupi tih 15ak metara, onda ograditi od blokova....nedimsalih je napisao/la:kupit ce Hasic jos 15ak metara prema predionici kad se trebala gradit tribina....do tada je ovo ogradjeno da se zna da je u vlasnistvu Veleza...

[/quote]
[/quote]Znaci bolje napravi 2 metra visoku ogradu od 'blokova' s temeljom, nego postaviti obicnu ogradu pa kad taj isti kupi tih 15ak metara, onda ograditi od blokova....nedimsalih je napisao/la:kupit ce Hasic jos 15ak metara prema predionici kad se trebala gradit tribina....do tada je ovo ogradjeno da se zna da je u vlasnistvu Veleza...

[/quote]
[/quote] ali zaslužuju veliki palac gore.
  ali zaslužuju veliki palac gore.  Kad bi ostali tako radili...
 Kad bi ostali tako radili...
Sreca je pa su bili izbori blizu, inace bi je napravili za 5-6 godina, u planu je ubrzo i postavljanje ograde. Bit ce jedna od boljih tribina u 2. ligi u koju ce ga nazalost odvesti ljudi koji ni na terminu nisu igrali fudbal.Signore je napisao/la:Fina tribinica u NT. Nisam ni znao da rade. Znam da su najavili, ali sam bio uvjeren da ce proci kao i vecina najavljenih projekata.
Navodno ce kapacitet biti izmedju 1.300 i 1.500 sjedalica. Jos krov da nabace i ekstra nizeligaski stadioncic.

Eno sad izbori, kod nas šta god se uradi počne ta priča, a realno izbori ne mogu biti dalje.mensur55 je napisao/la: Sreca je pa su bili izbori blizu, inace bi je napravili za 5-6 godina, u planu je ubrzo i postavljanje ograde. Bit ce jedna od boljih tribina u 2. ligi u koju ce ga nazalost odvesti ljudi koji ni na terminu nisu igrali fudbal.
28.644,38KM s ukljucenim PDV-om. Nije mi neka velika cifra. Ograda i stolice nisu u toj cijeni. Otprilike je slicna cijena bila i na stadionu Mladosti u DK. Za maksimalno 50.000KM se moze napraviti dobar nizeligaski stadion, tj. tribina.badblueboylivno je napisao/la:Ogromna je, ovo je sigurno puno koštalo.

otkako su antene otišle niko više ne pokazuje interesFrancescoTotti je napisao/la:imal novih slika s grbavice? napredak?

Nema šanse.Signore je napisao/la:28.644,38KM s ukljucenim PDV-om. Nije mi neka velika cifra. Ograda i stolice nisu u toj cijeni. Otprilike je slicna cijena bila i na stadionu Mladosti u DK. Za maksimalno 50.000KM se moze napraviti dobar nizeligaski stadion, tj. tribina.badblueboylivno je napisao/la:Ogromna je, ovo je sigurno puno koštalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.