Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ovo mi neko izgleda obrisao post, maloprije sam postovao moj danasnji tiket. Ko je to uradio trazim objasnjenje zbog cega je post brisan.
Sigurno je dobitni, pa ga dušmani ukloniše...Willy je napisao/la:Ovo mi neko izgleda obrisao post, maloprije sam postovao moj danasnji tiket. Ko je to uradio trazim objasnjenje zbog cega je post brisan.
Grande Totti
Vise sam ovdje postavio dobitnih tiketa nego sto ti imas postova.Totti je napisao/la:Sigurno je dobitni, pa ga dušmani ukloniše...Willy je napisao/la:Ovo mi neko izgleda obrisao post, maloprije sam postovao moj danasnji tiket. Ko je to uradio trazim objasnjenje zbog cega je post brisan.
Dobro j.ebeni nisam te prepoznao..Willy je napisao/la:Vise sam ovdje postavio dobitnih tiketa nego sto ti imas postova.Totti je napisao/la:Sigurno je dobitni, pa ga dušmani ukloniše...Willy je napisao/la:Ovo mi neko izgleda obrisao post, maloprije sam postovao moj danasnji tiket. Ko je to uradio trazim objasnjenje zbog cega je post brisan.
Grande Totti
Zbog ovakvih mudroy.eba su mnogi dobri igraci napustili forum. Samo kake na forumu, nisu dva postena tiketa postovali. Bitno je da frajer misli da je du'ovit, sve drugo je nebitno, nije bitna tema, nista nije bitno, samo je bitno da se kaki do besvijesti.
Dobijes odgovor kakav si zasluzio.Willy je napisao/la:Zbog ovakvih mudroy.eba su mnogi dobri igraci napustili forum. Samo kake na forumu, nisu dva postena tiketa postovali. Bitno je da frajer misli da je du'ovit, sve drugo je nebitno, nije bitna tema, nista nije bitno, samo je bitno da se kaki do besvijesti.
Grande Totti
-
- Kontakt:
DOBRO JE VIŠETotti je napisao/la:Dobijes odgovor kakav si zasluzio.Willy je napisao/la:Zbog ovakvih mudroy.eba su mnogi dobri igraci napustili forum. Samo kake na forumu, nisu dva postena tiketa postovali. Bitno je da frajer misli da je du'ovit, sve drugo je nebitno, nije bitna tema, nista nije bitno, samo je bitno da se kaki do besvijesti.

ko drugom jamu kopa nos.
-
- Kontakt:
Mozeli mi neko poslati neki link da mogu pratiti barem rezultat bilijara ja igro 1 na harolda i perria 

ko drugom jamu kopa nos.
- Morecambe
- Kontakt:

Kvota: 32
Peace
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
-
- Kontakt:
Padaš drug ko grčka ali nadam se da lazemMorecambe je napisao/la:
Peace

ko drugom jamu kopa nos.
- Morecambe
- Kontakt:
Ovo je drug rekreacija,a plus/minus gonjam Online bettingom.milkačokolada je napisao/la:Padaš drug ko grčka ali nadam se da lazemMorecambe je napisao/la:
Peace
Peace
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tebe nisam vidio 100 godina. Sretno ti bilo danas iako je "rekreativni" tiket. Mada, znam da će tvoji "pravi" tiketi početi sa live-om.Morecambe je napisao/la:Ovo je drug rekreacija,a plus/minus gonjam Online bettingom.milkačokolada je napisao/la:Padaš drug ko grčka ali nadam se da lazemMorecambe je napisao/la:
Peace
Peace

@Willy
Možda zbog reklamiranja neke kladionice. Ukoliko se vidi ime kladionice, postoji mogućnost da će ti obrisati post.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sigurno zato sto si reklamirao kladionicu.Stavis tiket,pise ti ime kladionica i oni izbrisuWilly je napisao/la:Ovo mi neko izgleda obrisao post, maloprije sam postovao moj danasnji tiket. Ko je to uradio trazim objasnjenje zbog cega je post brisan.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
@Monolog, ma nije zato, prepisao sam sa tiketa sta sam uplatio, nigdje nisam pomenuo u kojoj kladionici.
-
- Kontakt:
JOJ JOŠ MI JEDAN PAR OSTO ZA 50KM MACCABI-OLIMPIAKOS PROLAZ MACCABI HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 

ko drugom jamu kopa nos.
Sretno da dobijes,meni jos ostalo parovamilkačokolada je napisao/la:JOJ JOŠ MI JEDAN PAR OSTO ZA 50KM MACCABI-OLIMPIAKOS PROLAZ MACCABI HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Evo sad ću ponoviti tiket:
OFK Beograd - Galata 2 1.40
Zestafoni - Karpati 2 2.25
Anorthosis - Cercle Brugge 1 1.60
Apolon - Sibir 1 1.85
Tipsarević - Falla 1 1.55
Baghdatis - Marchenko 1 1.45
Motherwell - Aalesund 1 1.85
kvota: 38.77
uplata: 0.70km
dobitak: 27.14km
OFK Beograd - Galata 2 1.40
Zestafoni - Karpati 2 2.25
Anorthosis - Cercle Brugge 1 1.60
Apolon - Sibir 1 1.85
Tipsarević - Falla 1 1.55
Baghdatis - Marchenko 1 1.45
Motherwell - Aalesund 1 1.85
kvota: 38.77
uplata: 0.70km
dobitak: 27.14km
Evo i moj tiket
OFK Beograd-Galatasaray 2 1.60
Ostrava-Dnepr Mogilev (P) 2 2.35
Dinamo Minsk-Maccabi Haifa (P) 2 1.25
Apollon Limassol-Sibir Novosibirsk 1 1.85
Bešiktaš-Plzen 1 1.25
Hajduk-Dinamo Bukurešt (P) 2 1.15
Zrinjski-Odense (S.P.) 2 2.15
Uplata: 2KM Koeficijent: 26.87
OFK Beograd-Galatasaray 2 1.60
Ostrava-Dnepr Mogilev (P) 2 2.35
Dinamo Minsk-Maccabi Haifa (P) 2 1.25
Apollon Limassol-Sibir Novosibirsk 1 1.85
Bešiktaš-Plzen 1 1.25
Hajduk-Dinamo Bukurešt (P) 2 1.15
Zrinjski-Odense (S.P.) 2 2.15
Uplata: 2KM Koeficijent: 26.87
-
- Kontakt:
hvala brother de mi samo neki link da znam đe mogu gledatharry_90 je napisao/la:Sretno da dobijes,meni jos ostalo parovamilkačokolada je napisao/la:JOJ JOŠ MI JEDAN PAR OSTO ZA 50KM MACCABI-OLIMPIAKOS PROLAZ MACCABI HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOtek pocelo.
ko drugom jamu kopa nos.
AKo mislis na mec Maccabi- Olympiacos evo http://www.iraqgoals.net/10822-maccabi- ... aeus-.htmlmilkačokolada je napisao/la:hvala brother de mi samo neki link da znam đe mogu gledatharry_90 je napisao/la:Sretno da dobijes,meni jos ostalo parovamilkačokolada je napisao/la:JOJ JOŠ MI JEDAN PAR OSTO ZA 50KM MACCABI-OLIMPIAKOS PROLAZ MACCABI HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOtek pocelo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.