Meni licno stoji omjer 4 pogodjena i 5 promasenih, a imam 6 promasenih
tacno sam bio zaboravio omjer pa sam morao pregledati parove

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Evo posto je bodi izgleda malo preokupiranSella13 je napisao/la:Hoce li biti ubrzo neka tabela, update sa rezultatima , da vidimo ko ima kakve sanse
Hvala.Ostavio sam 1 par za sutra pa cemo vidjet kako ce ova noc procibvb je napisao/la:Evo posto je bodi izgleda malo preokupiranSella13 je napisao/la:Hoce li biti ubrzo neka tabela, update sa rezultatima , da vidimo ko ima kakve sanseSto buraz nisi malo pricekao da vidis sta ce ostali postavit, tj. malo kalkulisao, yebeni su ovi sto si izabrao danas, a bonus ove sedmice duplo veci pa ima smisla malo i kalkulisati, stici ce te KK_Bosna
![]()
Ma, zezam se ja malo, mada ima smisla malo i gledati sta ostali igraju ako je bonus malo veci. Mada, drugo ti je mjesto skoro pa sigurno pa i nije toliko bitno, dok recimo pad s prvog na peto ne bi bio lijep.Sella13 je napisao/la: Hvala.Ostavio sam 1 par za sutra pa cemo vidjet kako ce ova noc proci.KK_Bosna danas nista nije tipovao.Sta je s tobom sto nisi igrao ove sedmice ?
Bilo je zanimljivo do samog krajaKK_Bosna je napisao/la:Ovo je prvi puy da trojica pogode po 12 parova
I to jos sva trojica 1/3 bonus
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
jopaa7 je napisao/la:Btw, zakinuli ste me za ovu zvjezdicu pored imena
Hvala hoce hehebodi123 je napisao/la:Ubacen ranking, cestitke Sella, 60KM bonusa ce bogami dobro doci.![]()
![]()
Posalji mi podatke sa wwin-ba.com, od ove 4 znam.![]()
svejedno, i sa ta dva para koja ti se racunaju kao promasena ti si na 8-7 ali imas bolji bonus skorStone Island je napisao/la:Ne znam jesi li na prvu registrovao ali meni fale dva para, tj. nisam tipovao 15 parova ove sedmice.
Mislim da je pravilo da moramo imati minimum 15 parova. Meni ne smeta nego eto...KK_Bosna je napisao/la:svejedno, i sa ta dva para koja ti se racunaju kao promasena ti si na 8-7 ali imas bolji bonus skorStone Island je napisao/la:Ne znam jesi li na prvu registrovao ali meni fale dva para, tj. nisam tipovao 15 parova ove sedmice.
pa pravilo je koliko ti parova fali do broja 15, dodaju ti se kao promaseni... dakle tvoja sedmica je 8-7Stone Island je napisao/la:Mislim da je pravilo da moramo imati minimum 15 parova. Meni ne smeta nego eto...KK_Bosna je napisao/la:svejedno, i sa ta dva para koja ti se racunaju kao promasena ti si na 8-7 ali imas bolji bonus skorStone Island je napisao/la:Ne znam jesi li na prvu registrovao ali meni fale dva para, tj. nisam tipovao 15 parova ove sedmice.
Ako je tako, ondaKK_Bosna je napisao/la: pa pravilo je koliko ti parova fali do broja 15, dodaju ti se kao promaseni... dakle tvoja sedmica je 8-7
bodi123 je napisao/la:- U slučaju da neki takmičar ne postavi maximalan broj od 15 parova + 3 dodatna u toku jedne sedmice, broj parova koji nedostaju do broja 15 će biti smatrani promašenim, isto vrijedi i za dodatne. Dakle primjer: ukoliko takmičar postavi 13 parova i ima prolaznost 9/13, zapravo njegova prolaznost će biti gledana kao 9/15, što mu smanjuje procentualni uspjeh i samim time gubi na rankingu.
Tanak sam s vremenom, a s mobitela mi je nezgodno. Ovako bih, ako hoćeš... nisam siguran još koji mi dani upadaju kao slobodni jer nisam još uvijek za stalno tu, pa ti radi evidenciju samo onim danima kada vidiš da nije do 15:00h urađena evidencija. A gledat ću da odradim koliko god stignem.bvb je napisao/la:Pojednostavljeno, postoji samo gornja granica za broj tipova i ona je 15, ranking je po broju pogodjenih i eto, pa ti postavljaj koliko hoces.
A za brojanje, mozes li ti @stone jedan dan brojati ili ni to nije fiksno? Nema puno tipova za jedan dan, 15 minuta je mislim maksimalno potrebno (na pocetku je bilo i oko 45 minuta), nek se prijavi 5-6 ljudi i lagano cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.