hej team mateRamsey16 je napisao/la:Vidi njegareeds je napisao/la:![]()
Ostavljaj kladaru vracaj se u f1

a ovde mi bolje ide nego tamo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hej team mateRamsey16 je napisao/la:Vidi njegareeds je napisao/la:![]()
Ostavljaj kladaru vracaj se u f1
Amarinho je napisao/la:
Pa sjetim im se mame, tate, nane.
Druze meni su upravo odgovorili na mail i kazu u igri su dodijeljena 4 karton a za klupu Villareala 2, tako da je moj tip gubitniSPY je napisao/la:Onaj brat sto jr ceko zute na realu.. Evo meni priznali opkladu kao dobitnu.. Ja sam imao na 3,5..
Koji lik?SlevinKelevra je napisao/la:Oj, liku falio gol Napolija za 100.000
Rece Effe da se ne igra Napoli.SlevinKelevra je napisao/la:Oj, liku falio gol Napolija za 100.000
orbi je napisao/la:Koji lik?
Ma, jedan ovamo, ne znas ga ti...orbi je napisao/la: Koji lik?
Ma, vala, nek me povali kakvog god, samo nek me povali96BadBoy je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce me Mlada bolesnog povalit.
ev drug ja cu zajednicki listic gurati koliko moguStone Island je napisao/la:Momci, počeo sam raditi pa skroz malo vremena imam sad da bilo šta radim na forumu. Svakih 3,4 dana imam imam slobodan dan tako da ako može neko da preuzme ove situacije oko evidencije na NBA takmičenju i Zajedničkog listića- bio bih zahvalan.
Zna ga ibro 100%SlevinKelevra je napisao/la:Ma, jedan ovamo, ne znas ga ti...orbi je napisao/la: Koji lik?
Ma, vala, nek me povali kakvog god, samo nek me povali96BadBoy je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce me Mlada bolesnog povalit.
Ma, dobro si ti napisao, vec sam te ja ispravio da mi odgovara96BadBoy je napisao/la: Ja sam pogresno napisao,mislio sam Mlada boleslav ce me povalit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.