Ubi ih od qurca. Ali ništa oni, nekad imam osjećaj da uživajuRokoko87 je napisao/la:Qara ih frajer, nevjerovatno..Neandertalac je napisao/la:Iduće godine by Pitari:
Virtual je često pisao kako je Sarajevo bolji klub, Željo režimski a mi radnički i kako su nas kroz istoriju tlačili a njih gurali.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Gdje se nalazi taj "vaš" sjever, na kojem stadionu?TobeYarabi je napisao/la:nas sjever je veci nego cijela sda arena na grbavicishzna je napisao/la:I pitarima naklon. Konstanta - isto ih i na sjeveru na domaćim i na gostovanjima.
Moli se virtual da prestane sa tlačenjem menstrualnih!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ja sam se zakleo da je to napisano bilo.Neandertalac je napisao/la:Iduće godine by Pitari:
Virtual je često pisao kako je Sarajevo bolji klub, Željo režimski a mi radnički i kako su nas kroz istoriju tlačili a njih gurali.
Neka se doticni zakune da nece ili da vec nije izbrisao navedeni post.
Ne bih se tek onako ocem mrtvim kleo na nekom nebitnom forumu.
Mislio sam da su pitari No.1 u BiH ovom slikom si me demantovao bravo za ManijakeTobeYarabi je napisao/la:evo ja cu umjesto njih, pa nek raja uporediEvolution87 je napisao/la:Postavite i vi vasa najbolja gostovanja![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Neandertalac
- Kontakt:
Tobe smiješan i interesantan još jedino ovom poluinteligentnom Samketu. Tuga na šta je spao 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Evolution87
- Kontakt:
Na vecinu ovih gostovanja mogu da ti postavim nasa koja su brojnija, dok su ostala tu negdje. Ako mi ne bude mrsko postavit cu ti veceras.Rokoko87 je napisao/la:Štaje bilo momčino?Evolution87 je napisao/la:Postavite i vi vasa najbolja gostovanja
Gradačac i Vitez je za pohvalu, ostalo ništa što već nismo vidjeli.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Spucat će ti reket, obriši post.Neandertalac je napisao/la:Tobe smiješan i interesantan još jedino ovom poluinteligentnom Samketu. Tuga na šta je spao
Isprska vas Tobe ovdje redovno dok vi svrsavate na kantu godine. Tako ste svrsili i na dolazak Kostica, nadam se da mi neces psovati i prijetiti na pp. Lijep pozdrav.Neandertalac je napisao/la:Tobe smiješan i interesantan još jedino ovom poluinteligentnom Samketu. Tuga na šta je spao
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ja sam postavio na vaše, sa iznimkom Viteza i Gradačca gdje ste prekucali i htio reći da na svaku tu sliku imamo slične brojke, tako da, bespotrebno prozivanje.Evolution87 je napisao/la:Na vecinu ovih gostovanja mogu da ti postavim nasa koja su brojnija, dok su ostala tu negdje. Ako mi ne bude mrsko postavit cu ti veceras.Rokoko87 je napisao/la:Štaje bilo momčino?Evolution87 je napisao/la:Postavite i vi vasa najbolja gostovanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Ilidzanac2
- Kontakt:
Dičite se i gostovanjima na Otoci 
Svako postavljanje slika i vase i nase, a da nema bar 1000 ljudi je smijesno.
Mislim, svaka cast svima koji izdvajaju svoje pare, slobodno vrijeme, rizikuju pendrecenja i slicno, da bi gledali ovaj smor od fudbala, pritom ni to ne mogu gledati 90 minuta nego kad ih puste, ali ne vidim da se neko teba hvaliti nekim gostovanjem od 300 ljudi.
Mislim, svaka cast svima koji izdvajaju svoje pare, slobodno vrijeme, rizikuju pendrecenja i slicno, da bi gledali ovaj smor od fudbala, pritom ni to ne mogu gledati 90 minuta nego kad ih puste, ali ne vidim da se neko teba hvaliti nekim gostovanjem od 300 ljudi.
- Evolution87
- Kontakt:
Pa dobro, sve to stoji, da su nam brojke tu negdje na ovim ''obicnim'' gostovanjima. Medjutim kad nas uhvati euforija, bez problema nas ode 2 milje, dok se to za vas ne moze reci. Nesto se ne mogu sjetiti da ste u skorije vrijeme imali gostovanja gdje vas je bilo preko milje.Rokoko87 je napisao/la:
Ja sam postavio na vaše, sa iznimkom Viteza i Gradačca gdje ste prekucali i htio reći da na svaku tu sliku imamo slične brojke, tako da, bespotrebno prozivanje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- TobeYarabi
- Kontakt:
nas sjever, na nasem najvecem stadionu. ali nije puno veci od cijele bivse grbavice, nego samo maloshzna je napisao/la:Gdje se nalazi taj "vaš" sjever, na kojem stadionu?TobeYarabi je napisao/la:nas sjever je veci nego cijela sda arena na grbavicishzna je napisao/la:I pitarima naklon. Konstanta - isto ih i na sjeveru na domaćim i na gostovanjima.![]()
Moli se virtual da prestane sa tlačenjem menstrualnih!
Evolution87 je napisao/la:Pa dobro, sve to stoji, da su nam brojke tu negdje na ovim ''obicnim'' gostovanjima. Medjutim kad nas uhvati euforija, bez problema nas ode 2 milje, dok se to za vas ne moze reci. Nesto se ne mogu sjetiti da ste u skorije vrijeme imali gostovanja gdje vas je bilo preko milje.Rokoko87 je napisao/la:
Ja sam postavio na vaše, sa iznimkom Viteza i Gradačca gdje ste prekucali i htio reći da na svaku tu sliku imamo slične brojke, tako da, bespotrebno prozivanje.
U prosjeku 10 po otkinutoj stolici
E čuj "vaš" sjever i "vaš" stadion.TobeYarabi je napisao/la: nas sjever, na nasem najvecem stadionu. ali nije puno veci od cijele bivse grbavice, nego samo malo
Esport je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Pa dobro, sve to stoji, da su nam brojke tu negdje na ovim ''obicnim'' gostovanjima. Medjutim kad nas uhvati euforija, bez problema nas ode 2 milje, dok se to za vas ne moze reci. Nesto se ne mogu sjetiti da ste u skorije vrijeme imali gostovanja gdje vas je bilo preko milje.Rokoko87 je napisao/la:
U prosjeku 10 po otkinutoj stolici
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
jos godina dana i ode smećarska sloboda na vječna lovišta. Hvalim te bože!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- sarajevo46
- Kontakt:
Od ovih fotografija što si postavio moram odgovoriti za par gostovanja, koja ce tesko neko ponoviti. Prvo Mostar, ono kada smo 2-0 izgubili mislim s Kodrom, ovo napunili što ste i vi plus na drugoj tribini smo dobili sektor (bio sam u tom sektoru) vise je tu bilo nego u ovom kavezu, dalje Travnik gostovanje kada smo slavili rođendan grupe kada je bio kavez pun plus pola tribine pod krovom naše. Ima još svega, ali stav i moje i tvoje grupe je da se ne piše po glupom internetu i tim glupostima tako da necu dalje nastavljati. Meni je drago da je ova sezona dobro krenula. Robijasi i Hz super na domacem terenu, Ultrasi i vi odradili super gostovanja. Samo nek' se nastavi.Rokoko87 je napisao/la:Štaje bilo momčino?Evolution87 je napisao/la:Postavite i vi vasa najbolja gostovanja
Sreca pa se nisi zahvalio djevi iz.medjugorja koja se ukazala nije...Rigoletto je napisao/la:jos godina dana i ode smećarska sloboda na vječna lovišta. Hvalim te bože!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.