FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 27 feb 2017, 20:02

PitarBordo je napisao/la:Vitez je prosuo 6 bodova protiv nas ove sezone. Mislim da će mnogi da sjedu da dupe kada krene paklena Liga za prvaka, pa kad ti širina klupe dođe glave. Kad igraš 10 vezanih megabitnih utakmica plus Kup ako si i dalje u igri.

Zbog onog jučer se ne ide na stadione, možemo se do sutra lagati, ali ono jučer nije bila priredba koja će privući navijača da pogleda utakmicu uživo. Sad ćete vi meni "nije onda nikakav navijač". Takođe glupost. Ono jučer je čisto da se uprati na protalu i pogledaš tabelu, kažeš "aham, vid' dogurali do drugog" i to je to. Sad ćete vi meni "bolje da je ružna igra, a bodovi liježu, nego da je lepršava igra a nigdje rezultata". Takođe glupost. Valjda treba težiti sinergiji te dvije stvari. Da se igra neki dopadljiv fudbal, a da se i šta osvoji.

Utakmice sa Vitezom su klasični primjer, u prvoj utakmici oni su gađali stative i prečke iz peterca, jednostavno nije moglo ući i onda greška golmana (auto gol istog) u sudijskoj nadoknadi donese 3 boda. Nafaka, nismo uopšte taj dan zaslužili 3 boda. Jučer opet iz peterca savladan Pavlović, nekoliko puta, lopta u stativu on već u golu u maloj mrežici... Pa onda u drugom poluvremenu one dvije-tri lopte što prođoše tako lako kroz cijeli tim... Pa lik profula bukvalno prazan gol volejom s 3-4 metra... Pa opet u petercu frke neke. Da je bilo obrnuto pa neke ovdje niko ne bi mogao smiriti od priče "trebali smo pobjediti", "bili smo bolji". Ja ne mogu gledati jednoobrazno i biti konformista, jučer je prošlo - šta će biti kad ti dođe Zrinjski pa pogodiš pola tuceta stativa, promašiš gol sa 3 metra 2-3 puta i onda ti ga pristave u 91. minuti. Ne kažem niti da će se to desiti, ali ono jučer - ono je fuj.

Kažu nismo bili potpuni... Pa šta? 1. Igrao si protiv ekipe u donjem domu tabele. 2. Misliš da će te neko to pitati ako ti ne bude Ahmetovića, Hebibovića, Duljevića ili Pavlovića protiv Željezničara ili Zrinjskog? Širina ove ekipe i totalno preloša igra (koja je 300% ove ekipe, samo zahvaljujući vizionaru Janjošu) je nešto što treba da brine sve. Ali većinu i shvatam, bitno je danas pobjediti kako tako... O budućnosti ćemo kad bude sadašnjost. Pajes.
Slazem se,i prije su nas vile nosale sa njima,al i druge su protiv nas vile nosale pa jednu opale i dobiju nas,dese se ovakve tekme bice to bolje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2017, 20:05

Benjolos je napisao/la:Koliko ce nas biti protiv Olimpika?
Hocemo li uspjeti napuniti Otoku?
2.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 feb 2017, 20:06

fks74 je napisao/la:
fico je napisao/la:Siguran sam da nisu postojala 2 SLOBODNA vezna igrača Duljine kvalitete. Da li biste bili zadovoljni da su doveli 2-3 igrača kvalitete tipa Ćetković, al bi onda imali ''širinu''? I šta možete korisno uraditi sa pričom ''vidjet ćete kad bude paklen raspored u Ligi za prvaka''?
I Ćetković bi bio dobar kada dođe vrijeme.A siguran sam da su mu dali više prilike da bi on pokazao šta zna,duboko sam ubijeđen u to. :zviz: :zviz:
Meni je to jedino nejasno za Cetkovica,jedini igrac u nasem timu tj klasicni veznjak kreativac i ode,konto sam da ce dovest slicnog igraca a mi doveli dva krila,jer bas se vidi da nam skripi na sredini

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 feb 2017, 20:10

Otoka bas drago gostovanje ako se tako moze reci :)

Svi na Otoku
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 feb 2017, 20:22

Burberry46 je napisao/la:Otoka bas drago gostovanje ako se tako moze reci :)

Svi na Otoku
Bogami tesko cemo mi i dole do 3 boda ako se igra ne popravi

High

Post Postao/la High » 27 feb 2017, 20:23

Svi na Otoku, igra Sarajevo, a ne Hrustemović!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 feb 2017, 20:47

Otok(a) mora (s)pasti !

@uNbx, svi koji su psovali prije 31. minute nisu dzematlije. Dzahilijet ih je uzeo pod svoje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 27 feb 2017, 20:49

Ma mi kurucu ne valjamo, bit je da je najjača ekipa lige prosula bodove kod drugoligasa.

Svrdigajlo
Kontakt:

Post Postao/la Svrdigajlo » 27 feb 2017, 20:53

Svi smo zato da igraju " naša " djeca iz Akademije ali poslije 15 minuta počne takvo psovanje Anđušića da ja to u životu nisam čuo??? Ni Kadusic nije puno bolje prošao nakon par loših centarsuteva.Sjedio sam na Zapadu, mogu misliti kako je bilo sa psovkama Istoku??? Taj Anđušić je pola sata prije početka utakmice saznao da će igrati i to na mjestu na kome nikada nije igrao.Pogodio je stativu kod gola ,trudio se imao je grešaka ali nije zaslužio psovke i zvižduke.Objektivno ČITAVA ekipa osim Sarica i Novakovića je odigrala loše. Bekovi ništa ni u napadu a pogotovo u odbrani loše. Pero je ispadao , veza tradicionalno loša, krila odsječena , Crnkić tanko , Hebib osim gola ništa. Ahmetović odsječen , Dulja solidan, Said teško ce on moći pomoći u nastavku prvenstva. Istina nismo imali 3 važna igrača ali na Otoci neće biti 4 igrača i sa tim se moramo pomiriti.Sirinu nemamo pogotovo u veznom redu i Andjusic i ostali su samo krpljenje rupa.Protiv Viteza nije bilo presinga kojim smo pobjeđivali u finišu jeseni. Puštali smo igrače Viteza da bez problema iznesu loptu i dolaze u našu polovinu te stvaraju šanse. Mi bez ideje, svaki korner i slobodan udarac je završio na glavi protivnika. Sta su radili na pripremama? Gdje je ta uigranost koja upravo dolazi do izražaja kod prekida? Ništa od toga nismo vidjeli. Olimpik uopste nije loš bio protiv Radnika i to će biti još jedan težak meč. SVI NA OTOKU...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 feb 2017, 20:57

Svrdigajlo je napisao/la:Svi smo zato da igraju " naša " djeca iz Akademije ali poslije 15 minuta počne takvo psovanje Anđušića da ja to u životu nisam čuo??? Ni Kadusic nije puno bolje prošao nakon par loših centarsuteva.Sjedio sam na Zapadu, mogu misliti kako je bilo sa psovkama Istoku??? Taj Anđušić je pola sata prije početka utakmice saznao da će igrati i to na mjestu na kome nikada nije igrao.Pogodio je stativu kod gola ,trudio se imao je grešaka ali nije zaslužio psovke i zvižduke.Objektivno ČITAVA ekipa osim Sarica i Novakovića je odigrala loše. Bekovi ništa ni u napadu a pogotovo u odbrani loše. Pero je ispadao , veza tradicionalno loša, krila odsječena , Crnkić tanko , Hebib osim gola ništa. Ahmetović odsječen , Dulja solidan, Said teško ce on moći pomoći u nastavku prvenstva. Istina nismo imali 3 važna igrača ali na Otoci neće biti 4 igrača i sa tim se moramo pomiriti.Sirinu nemamo pogotovo u veznom redu i Andjusic i ostali su samo krpljenje rupa.Protiv Viteza nije bilo presinga kojim smo pobjeđivali u finišu jeseni. Puštali smo igrače Viteza da bez problema iznesu loptu i dolaze u našu polovinu te stvaraju šanse. Mi bez ideje, svaki korner i slobodan udarac je završio na glavi protivnika. Sta su radili na pripremama? Gdje je ta uigranost koja upravo dolazi do izražaja kod prekida? Ništa od toga nismo vidjeli. Olimpik uopste nije loš bio protiv Radnika i to će biti još jedan težak meč. SVI NA OTOKU...
Trolu, gdje je presica u subotu i ''nesto vece od Duljeviceveg novog ugovora'' :guz: M'rššššššššššššššššššššššššš s teme :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 27 feb 2017, 21:00

Svrdigajlo je napisao/la:Svi smo zato da igraju " naša " djeca iz Akademije ali poslije 15 minuta počne takvo psovanje Anđušića da ja to u životu nisam čuo??? Ni Kadusic nije puno bolje prošao nakon par loših centarsuteva.Sjedio sam na Zapadu, mogu misliti kako je bilo sa psovkama Istoku??? Taj Anđušić je pola sata prije početka utakmice saznao da će igrati i to na mjestu na kome nikada nije igrao.Pogodio je stativu kod gola ,trudio se imao je grešaka ali nije zaslužio psovke i zvižduke.Objektivno ČITAVA ekipa osim Sarica i Novakovića je odigrala loše. Bekovi ništa ni u napadu a pogotovo u odbrani loše. Pero je ispadao , veza tradicionalno loša, krila odsječena , Crnkić tanko , Hebib osim gola ništa. Ahmetović odsječen , Dulja solidan, Said teško ce on moći pomoći u nastavku prvenstva. Istina nismo imali 3 važna igrača ali na Otoci neće biti 4 igrača i sa tim se moramo pomiriti.Sirinu nemamo pogotovo u veznom redu i Andjusic i ostali su samo krpljenje rupa.Protiv Viteza nije bilo presinga kojim smo pobjeđivali u finišu jeseni. Puštali smo igrače Viteza da bez problema iznesu loptu i dolaze u našu polovinu te stvaraju šanse. Mi bez ideje, svaki korner i slobodan udarac je završio na glavi protivnika. Sta su radili na pripremama? Gdje je ta uigranost koja upravo dolazi do izražaja kod prekida? Ništa od toga nismo vidjeli. Olimpik uopste nije loš bio protiv Radnika i to će biti još jedan težak meč. SVI NA OTOKU...
Ma kakva djeca iz Akademije, to je postala samo otrcana floskula. Daj djecu, daj djecu, bolje našu djecu itd. Ko će podržati npr. Herića da napravi neku eventualnu grešku? NIKO. Šutnuo bih nogom u guzicu svakog ko opsuje majku, porodicu ili bilo šta drugo igraču, pogotovo mladim. Kadušić sjajan igrač, ali džaba kad papčina navali, a nije jednom loptu šutnuo u životu. Kakav Balkan i lopta, ali tako je, kako je.

High

Post Postao/la High » 27 feb 2017, 21:01

belosevic28 je napisao/la:Otok(a) mora (s)pasti !

@uNbx, svi koji su psovali prije 31. minute nisu dzematlije. Dzahilijet ih je uzeo pod svoje...
Svi na džumu, u subotu, pa onda na stadion. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 feb 2017, 21:03

svi na utoku!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 feb 2017, 21:13

Vitez je pao zbog mevluda koji je proucen prije tekme!!
Trebamo samo dovoljno molit!! S Bogom na usnama, dupla je nasa!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 27 feb 2017, 21:23

Momak se borio...Nije zasluzio zvizduke ali mi smo takva nacija i to je kod nas sasvim normalno...Po meni je i Rustem odigrao sasvim solidno,Hodzic nije bio los,Advan nista nije pokazao...A Ivetic ne moze igrati stopera sreca Novakovica pa pokriva da ga nema ko zna sta bi bilo

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 feb 2017, 21:40

belosevic28 je napisao/la:
Trolu, gdje je presica u subotu i ''nesto vece od Duljeviceveg novog ugovora'' :guz: M'rššššššššššššššššššššššššš s teme :kafa:
:kafa:
Samo Saraj'vo.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 feb 2017, 21:46

SAMO TI I NIKO VIŠE SARAJVOOOOOOOOOOOO
I NIKO VIŠEEEEEEEE, SAMO TIIIIIIIIIII
ZA TOBOM LUDI SMO SVI
VOLIM TE NAJVIŠE

OOOOOOOOOOOOOOOOO

NANANANANANANANANANANANANANANANANANANAANAN
NANANANNANANANANANANANANANANANANANANANAN
NANANANANANANANANANANANAN

VOLIM TE NAJVIŠEEE
OOOOOOO
SAMO TI I NIKO VIŠE SARAJVO
I NIKO VIŠE SAMO TI
ZA TOBOM LUDI SMO SVI
VOLIM TE NAJVIŠEEE
OOOOOOOOOOOOOOOO
NANANANANANANANANANANA
NANANANNANANANANANA
NANANANANANANANNANANANANANANA

VOLIM TE NAJVIŠEE
OOOOOOOOOOOOOO
SAMO TI I NIKO VIŠE SARAJVO
I NIKO VIŠE SAMO TI
ZA TOBOM LUDI SMO SVI
OOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOO
VOLIM TE NAJVIŠE

SAMO TI I NIKO VIŠE SARAJVOOO....

prenijelo me, halalite :D
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 27 feb 2017, 21:47

PitarBordo je napisao/la:Vitez je prosuo 6 bodova protiv nas ove sezone. Mislim da će mnogi da sjedu da dupe kada krene paklena Liga za prvaka, pa kad ti širina klupe dođe glave. Kad igraš 10 vezanih megabitnih utakmica plus Kup ako si i dalje u igri.

Zbog onog jučer se ne ide na stadione, možemo se do sutra lagati, ali ono jučer nije bila priredba koja će privući navijača da pogleda utakmicu uživo. Sad ćete vi meni "nije onda nikakav navijač". Takođe glupost. Ono jučer je čisto da se uprati na protalu i pogledaš tabelu, kažeš "aham, vid' dogurali do drugog" i to je to. Sad ćete vi meni "bolje da je ružna igra, a bodovi liježu, nego da je lepršava igra a nigdje rezultata". Takođe glupost. Valjda treba težiti sinergiji te dvije stvari. Da se igra neki dopadljiv fudbal, a da se i šta osvoji.

Utakmice sa Vitezom su klasični primjer, u prvoj utakmici oni su gađali stative i prečke iz peterca, jednostavno nije moglo ući i onda greška golmana (auto gol istog) u sudijskoj nadoknadi donese 3 boda. Nafaka, nismo uopšte taj dan zaslužili 3 boda. Jučer opet iz peterca savladan Pavlović, nekoliko puta, lopta u stativu on već u golu u maloj mrežici... Pa onda u drugom poluvremenu one dvije-tri lopte što prođoše tako lako kroz cijeli tim... Pa lik profula bukvalno prazan gol volejom s 3-4 metra... Pa opet u petercu frke neke. Da je bilo obrnuto pa neke ovdje niko ne bi mogao smiriti od priče "trebali smo pobjediti", "bili smo bolji". Ja ne mogu gledati jednoobrazno i biti konformista, jučer je prošlo - šta će biti kad ti dođe Zrinjski pa pogodiš pola tuceta stativa, promašiš gol sa 3 metra 2-3 puta i onda ti ga pristave u 91. minuti. Ne kažem niti da će se to desiti, ali ono jučer - ono je fuj.

Kažu nismo bili potpuni... Pa šta? 1. Igrao si protiv ekipe u donjem domu tabele. 2. Misliš da će te neko to pitati ako ti ne bude Ahmetovića, Hebibovića, Duljevića ili Pavlovića protiv Željezničara ili Zrinjskog? Širina ove ekipe i totalno preloša igra (koja je 300% ove ekipe, samo zahvaljujući vizionaru Janjošu) je nešto što treba da brine sve. Ali većinu i shvatam, bitno je danas pobjediti kako tako... O budućnosti ćemo kad bude sadašnjost. Pajes.
Ovo sve sto si napisao se zove "sviranje kurcu".Pobjediti 7 utakmica za redom ukljucujuci i kup ne moze biti slucajno.Pobjediti Zrinjskog,pobjediti Krupu na njihovom terenu,do tad ih niko nije dobio ,pobjediti Radnik,eto i taj Vitez 2x ne moze biti alucajno "sviras kurcu"bolan.Popusti malo nisi realan ,ne mozes biti 2 na tabeli sa zaostatkom 2 boda slucajno.Kad je bio Zrinjski na 11 bodova onda je kao bio prejak i vanserijski a kad smo ga stigli onda je liga amaterska ,losa,mi na srecu,nafakasi,to je sviranje kurcu.Titulu se osvajaju na malim utakmicama i kada igras lose i pobjedis.Ali ja razumijem Sarajevo je to ,pa se pljuje na sve strane,tu ne mialim samo na tebe i pljuvace nego i novinare ,zasto se ne spomene vanserijski Zrinjski i atrasni Zrinjski da nije za 90 monuta akciju i sansu stvorio predzadnjem Celiku.Zasto se ne spominje da jw strasni Zeljo na kraju polusezone dobio Celika nakon izmisljenog crvenog kartona koji je dosao sa 2 rezevna golmana i 2 igraca na klupi i na jedvite jade.Ova ekipa ima kvalitet u ekipi su 4 igraca iz akademije koji su uvijek u 11 bar dvojica,ova ekipa je najmladja u ligi,ovoj ekipi je najmanje jedanarsteraca svirano,ova ekipa ie trebala dobiti i Zelju u a pogotovo Slobodu.Nije to slucajno i zato prestanite srati i pruzite podrsku ,kad ste veliki treneri i selektori,a nemojte psovati Nemanji koji je 5 min prije utakmice saznaoda ce poceti u sredini u utakmici koja se mora dobiti i u kojoj su unaprijed upisani bodovi protiv ekipe koja je dosla ratereceno da igra i koja nema sta izgubiti,ppslije pauze od 3 mjeseca po veoma teskom terenu.**** vas Stevanovic ,Hebibovic i Crnkic imaju bolju statistiku od tog "reprezentativca".90% ovih sto psuju nasim igracima su tjerali Barica ,Bilbiju,Todorovica.Sad kao obi su nesto.U zrinjskom,Zelji nema ni jedan igrac u prvih 11 iz njihove skole,gdje su novinari to da kazu.Sarajevo iako nista ne osvoji ,treba da zadrzi 90% o ih igraca i uz 2 ili3 ciljana pojacanja ,moze puno i u Evropi i u sljedecoj sezoni.Ova ekipa ima potencijal i to sam cuo licno kad su rekli i Cala i Zijo i Tosa.
I jos nwsto kako jw strasni Zrinjski dobio Vitez u zadnjem kolu na polusezoni poslije isto 2 100% sansw i fulanja praznog gola od igraca Viteza,nw vidjoh nigdje ,Zrinjaki sretno slavio ili njihovu kolektivnu depresiju.
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 27 feb 2017, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 feb 2017, 21:57

Sto majkl naruzi pitara :mrgreen:

Nego, sastav za Olimpik: Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Bekic, Ivetic, Saric, Andjusic, Liivak, Crnkic, Ahmetovic. Po meni najrealnije, mozda Crnkic i Liivak zamijene mjesto. Ovo je bez Hebibovica, naravno. Ako on bude spreman, uskace umjesto Andjusica/Liivaka.

Pretpostavljam da ce opet biti tesko, neizvjesno, teren tezak, grbav, protivnik 'napaljen' da se pokusa iscupati od druge lige. Sreca, pa im trener nije neko bolji, po meni i nije vala nesto, ispod prosijeka. :bih:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 27 feb 2017, 22:06

Majkl je napisao/la:

Ovo sve sto si napisao se zove "sviranje kurcu".Pobjediti 7 utakmica za redom ukljucujuci i kup ne moze biti slucajno.Pobjediti Zrinjskog,pobjediti Krupu na njihovom terenu,do tad ih niko nije dobio ,pobjediti Radnik,eto i taj Vitez 2x ne moze biti alucajno "sviras kurcu"bolan.Popusti malo nisi realan ,ne mozes biti 2 na tabeli sa zaostatkom 2 boda slucajno.Kad je bio Zrinjski na 11 bodova onda je kao bio prejak i vanserijski a kad smo ga stigli onda je liga amaterska ,losa,mi na srecu,nafakasi,to je sviranje kurcu.Titulu se osvajaju na malim utakmicama i kada igras lose i pobjedis.Ali ja razumijem Sarajevo je to ,pa se pljuje na sve strane,tu ne mialim samo na tebe i pljuvace nego i novinare ,zasto se ne spomene vanserijski Zrinjski i atrasni Zrinjski da nije za 90 monuta akciju i sansu stvorio predzadnjem Celiku.Zasto se ne spominje da jw strasni Zeljo na kraju polusezone dobio Celika nakon izmisljenog crvenog kartona koji je dosao sa 2 rezevna golmana i 2 igraca na klupi i na jedvite jade.Ova ekipa ima kvalitet u ekipi su 4 igraca iz akademije koji su uvijek u 11 bar dvojica,ova ekipa je najmladja u ligi,ovoj ekipi je najmanje jedanarsteraca svirano,ova ekipa ie trebala dobiti i Zelju u a pogotovo Slobodu.Nije to slucajno i zato prestanite srati i pruzite podrsku ,kad ste veliki treneri i selektori,a nemojte psovati Nemanji koji je 5 min prije utakmice saznaoda ce poceti u sredini u utakmici koja se mora dobiti i u kojoj su unaprijed upisani bodovi protiv ekipe koja je dosla ratereceno da igra i koja nema sta izgubiti,ppslije pauze od 3 mjeseca po veoma teskom terenu.**** vas Stevanovic ,Hebibovic i Crnkic imaju bolju statistiku od tog "reprezentativca".90% ovih sto psuju nasim igracima su tjerali Barica ,Bilbiju,Todorovica.Sad kao obi su nesto.U zrinjskom,Zelji nema ni jedan igrac u prvih 11 iz njihove skole,gdje su novinari to da kazu.Sarajevo iako nista ne osvoji ,treba da zadrzi 90% o ih igraca i uz 2 ili3 ciljana pojacanja ,moze puno i u Evropi i u sljedecoj sezoni.Ova ekipa ima potencijal i to sam cuo licno kad su rekli i Cala i Zijo i Tosa.
Bravo majstore.

Slusam Celu, kaze vidim ja da je u Sarajevu (misli na grad) ako dovedes jednog igraca osvajas sve, a ako ne dovedes neces uci ni u 6 ekipa.
Ali ja kaze malo realnije razmisljam, samo nek pobjedjujemo na pocetku, to je najvaznije, nije bitno kako.

Ali ne mozes ti to pojedincima objasniti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.