Morali ste alipasino osvetitshzna je napisao/la:Šta ću ti bolan na to pisati?
Dede, nane, mejtovi kuknjava
Fukare bile u kavezu.

Morali ste alipasino osvetitshzna je napisao/la:Šta ću ti bolan na to pisati?
Dede, nane, mejtovi kuknjava
Fukare bile u kavezu.
Bice vise o tome u nastavku ove knjige Razbijanje mitova : Volume IINeandertalac je napisao/la:Iduće godine by Pitari:
Virtual je često pisao kako je Sarajevo bolji klub, Željo režimski a mi radnički i kako su nas kroz istoriju tlačili a njih gurali.
To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.irfo je napisao/la: @High dzematlijo sta imas protiv rahmetli predsjednika?
High je napisao/la:To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.
Lakoste je napisao/la:Rutinska pobjeda, sasvim zasluzena.
Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh. Ovo gore su ti činjenice, pa ti talambasaj koliko ti volja.Virtu4l je napisao/la:High je napisao/la:To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.
Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.Virtu4l je napisao/la:Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
Zašto ne bi uzimali pare od matične Opštine? Daj mi jedan valjan razlog, samo mi nemoj prosipati tvoje visokomoralno palamuđenje, znaš da ti to kod mene neće proći.High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.
Kad ste mogli pjesmu posvećenu naselju preinačiti u klupsku, može, vala, i to da od Općine uzimate pare koje smatrate svojim, je l' de?
U pravu si. Nema vise ni onog frajera sto kospe prodajeRigoletto je napisao/la:Zeljeznicar i Sarajevo su politicke marionete koje SDA koristi za skretanje pozornosti sa praznih zeludaca njihovih navijaca
A, onda Željin stadion gledam, vidim ponos svoj, život ću dati, al' tebe ne dam, jer ti si život moj.High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.Virtu4l je napisao/la:Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
Kad ste mogli pjesmu posvećenu naselju preinačiti u klupsku, može, vala, i to da od Općine uzimate pare koje smatrate svojim, je l' de?
Virtu4l je napisao/la:Zašto ne bi uzimali pare od matične Opštine? Daj mi jedan valjan razlog, samo mi nemoj prosipati tvoje visokomoralno palamuđenje, znaš da ti to kod mene neće proći.High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.
Trenutno korisnika/ca: juka55, TylerBurey i 31 gost.