PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

MejdanTz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MejdanTz » 27 feb 2017, 20:34

shzna je napisao/la:Šta ću ti bolan na to pisati? :lol:

Dede, nane, mejtovi kuknjava

Fukare bile u kavezu. :lol:
Morali ste alipasino osvetit :D
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 feb 2017, 20:40

Neandertalac je napisao/la:Iduće godine by Pitari:

Virtual je često pisao kako je Sarajevo bolji klub, Željo režimski a mi radnički i kako su nas kroz istoriju tlačili a njih gurali. :rol:
Bice vise o tome u nastavku ove knjige Razbijanje mitova : Volume II

@High dzematlijo sta imas protiv rahmetli predsjednika?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2017, 20:53

Ko ovdje laže, fudbalski savez ili beskućnici prijavljuju manju posjetu da bi krali pare?

http://nfsbih.ba/bih/utakmica.php?idUta ... enu=bh_tel

http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/heb ... ajeva/3665

:hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 27 feb 2017, 20:57

irfo je napisao/la: @High dzematlijo sta imas protiv rahmetli predsjednika?
To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 feb 2017, 20:58

Bilo 10k na Koševu, Osimov Savez protiv jakog Sarajeva :salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 feb 2017, 20:59

Nisam uspio procitati sve od jucer, samo me zanima jesu li kmecali sto smo dobili Vitez iz jedne sanse i pisali kako smo nafake. :urnebes:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 27 feb 2017, 21:01

Niste vi nafake koliki su Vitezani levati koji ne znaju uzeti tri boda sa tacne.
- Zeljeznicar -

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 feb 2017, 21:02

Rutinska pobjeda, sasvim zasluzena. :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2017, 21:02

High je napisao/la:To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.
slika

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 feb 2017, 21:03

Lakoste je napisao/la:Rutinska pobjeda, sasvim zasluzena. :salut:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

High

Post Postao/la High » 27 feb 2017, 21:04

Virtu4l je napisao/la:
High je napisao/la:To što je ukopan tu gdje ne pripada, u šehidsko mezarje. No, nije to problem, koliko vaše busanje da ste pokret koji se opire svakom sistemu i svakoj ideologiji, što druge prozivate kao one koji uzimaju politizirane novce, a vas Koldžo redovno časti državnim parama, a i Skaka je isto počeo, kao i to što mlatite da ste protiv ikakvih podjela i političkih stavova, a pjevate o Šešelju i, evo, o Aliji.
slika

slika
Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh. Ovo gore su ti činjenice, pa ti talambasaj koliko ti volja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 feb 2017, 21:08

Lešina od kluba, fk sloboda namjerno počela gubiti utakmice nebi li osvojila naslov u ligi za bedaka.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2017, 21:10

High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 27 feb 2017, 21:14

Virtu4l je napisao/la:
High je napisao/la:Vidi li se iz Crne Gore da su stolice same pukle? Glede ovog što si postavio - još je gora vaša hipokrizija kad postavljate slično, a ne mirite se s ovim što gore navedoh.
Zašto sam licemjeran? Nismo se mi otvoreno bratimili sa SDA, što se jasno vidi na slikama koje sam postavio. Podrška opštine je sasvim normalna u ovakvim projektima, to je u svačijem interesu.
Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.

Kad ste mogli pjesmu posvećenu naselju preinačiti u klupsku, može, vala, i to da od Općine uzimate pare koje smatrate svojim, je l' de?

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 27 feb 2017, 21:15

Imate i vi ove sda šalove... mislim da ih je sda dijelila vama i nama '96, pred prvi posleratni derbi na Grbavici.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2017, 21:18

High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.

Kad ste mogli pjesmu posvećenu naselju preinačiti u klupsku, može, vala, i to da od Općine uzimate pare koje smatrate svojim, je l' de?
Zašto ne bi uzimali pare od matične Opštine? Daj mi jedan valjan razlog, samo mi nemoj prosipati tvoje visokomoralno palamuđenje, znaš da ti to kod mene neće proći.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 feb 2017, 21:18

Zeljeznicar i Sarajevo su politicke marionete koje SDA koristi za skretanje pozornosti sa praznih zeludaca njihovih navijaca
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 feb 2017, 21:20

Rigoletto je napisao/la:Zeljeznicar i Sarajevo su politicke marionete koje SDA koristi za skretanje pozornosti sa praznih zeludaca njihovih navijaca
U pravu si. Nema vise ni onog frajera sto kospe prodaje :plac:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 feb 2017, 21:21

High je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.

A, onda Željin stadion gledam, vidim ponos svoj, život ću dati, al' tebe ne dam, jer ti si život moj. :bih: :bih:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

High

Post Postao/la High » 27 feb 2017, 21:22

Virtu4l je napisao/la:
High je napisao/la:Da li vječno talambasate o tome da ste radnički klub, koji svojim radom i angažiranjem sebi uvjetuje opstanak i napredak, bez ikakvog upliva politike i vanklupskih novčanih pomoći? Da! Da li je paradoksalno da takav klub, eto kao radnički i apolitizirani, od Općine uzima novac? Da! Općinske pare nisu klupske i tu ti negdje dođe fajront i zaključak, koji vama ne godi.

Zašto ne bi uzimali pare od matične Opštine? Daj mi jedan valjan razlog, samo mi nemoj prosipati tvoje visokomoralno palamuđenje, znaš da ti to kod mene neće proći.

Radnički pokret ili radnička klasa je socijalno organiziranje radnika i sintagma koja označava pojedince i društvene grupe u savremenim društvima koji za život zarađuju prvenstveno temeljem vlastitog najamnog rada.

Dovoljno ti je za večeras, ispresavijani žigolo foruma.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: juka55, TylerBurey i 31 gost.