PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Yebem te zeljo!!!
Da budalice...Rigoletto je napisao/la:Lešina od kluba, fk sloboda namjerno počela gubiti utakmice nebi li osvojila naslov u ligi za bedaka.
Zavolices slobodu koliko je spominjes.ludo ludo zavolit.
- MocMahale444
High hoce da pokaze da nije plavi filozof pa malo se dokazuje pred svojima. Koristi se Tobetijevom taktikom
Džemo džematlija!

Džemo džematlija!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ono kad ti u 2017. godini palamudi o radničkoj klasi i radničkom pokretu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pravljeni su salovi za oba kluba poslije rata, dijelili su se na stadionima, vi ste ih prvi dobili, da si odavde znao bi to. Isto tako, pred rat, vi ste mahali SDA zastavicama i pjevali o muslimanskoj Bosni. To ti moze potvrditi malo stariji navijac Zeljeznicara koji dolazi iz Sarajeva. Za ovo drugo, vi ste prodali, meni se cini oko 2.8K ulaznica a pisalo vam je 5K prije par mjeseci ali nije da nismo navikli na negiranje cinjenica sa vase strane. Znas da vodim onu statistiku na forumu pa znam, doduse mozda je broj bio malo veci jer se ne sjecam sad tacno, poenta je da nije bilo ni blizu. I ovo sve dolazi od onih koji uzimaju pare od SDA.. strasnoVirtu4l je napisao/la:Ko ovdje laže, fudbalski savez ili beskućnici prijavljuju manju posjetu da bi krali pare?
http://nfsbih.ba/bih/utakmica.php?idUta ... enu=bh_tel
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/heb ... ajeva/3665
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 feb 2017, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja stvarno ne znam kako smo mogli preinačiti pjesmu od naselja, stvarno nema nikakve sličnosti..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Sloboda je nepresusan izvor dobre zaje.bancije i zato je simpatizira svaki ljubitelj sege i sale. Nesposobni ali simpaticniSariel je napisao/la:Da budalice...Rigoletto je napisao/la:Lešina od kluba, fk sloboda namjerno počela gubiti utakmice nebi li osvojila naslov u ligi za bedaka.
Zavolices slobodu koliko je spominjes.ludo ludo zavolit.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Znaci nw verujem.MortemHz je napisao/la:Pravljeni su salovi za oba kluba poslije rata, dijelili su se na stadionima, vi ste ih prvi dobili, da si odavde znao bi to. Isto tako, pred rat, vi ste mahali SDA zastavicama i pjevali o muslimanskoj Bosni. To ti moze potvrditi malo stariji navijac Zeljeznicara koji dolazi iz Sarajeva. Za ovo drugo, vi ste prodali, meni se cini oko 2.8K ulaznica a pisalo vam je 5K prije par mjeseci ali nije da nismo navikli na negiranje cinjenica sa vase strane. Znas da vodim onu statistiku na forumu pa znam, doduse mozda je broj bio malo veci jer se ne sjecam sad tacno, poenta je da nije bilo ni blizu. I ovo sve dolazi od onih koji uzimaju pare od SDA.. strasnoVirtu4l je napisao/la:Ko ovdje laže, fudbalski savez ili beskućnici prijavljuju manju posjetu da bi krali pare?
Koj veci zeleni...
I koj prije dobijo sda salove i zastavice

Čekamo da potvrdeMortemHz je napisao/la:Pravljeni su salovi za oba kluba poslije rata, dijelili su se na stadionima, vi ste ih prvi dobili, da si odavde znao bi to. Isto tako, pred rat, vi ste mahali SDA zastavicama i pjevali o muslimanskoj Bosni. To ti moze potvrditi malo stariji navijac Zeljeznicara koji dolazi iz Sarajeva.

Stani malo, prodali manje a napisali više?MortemHz je napisao/la:Za ovo drugo, vi ste prodali, meni se cini oko 2.8K ulaznica a pisalo vam je 5K prije par mjeseci ali nije da nismo navikli na negiranje cinjenica sa vase strane. Znas da vodim onu statistiku na forumu pa znam, doduse mozda je broj bio malo veci jer se ne sjecam sad tacno, poenta je da nije bilo ni blizu. I ovo sve dolazi od onih koji uzimaju pare od SDA.. strasno

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Koje si ti godiste da znas da smo mahali prije rata zelenim zastavicama? Onako pitam. Kako smo mi dobili te salove prvi imas li dokument s pecatom. Imam ja sal sda đaba bio. Pitanje je imas li ti i sto nemasMortemHz je napisao/la:Pravljeni su salovi za oba kluba poslije rata, dijelili su se na stadionima, vi ste ih prvi dobili, da si odavde znao bi to. Isto tako, pred rat, vi ste mahali SDA zastavicama i pjevali o muslimanskoj Bosni. To ti moze potvrditi malo stariji navijac Zeljeznicara koji dolazi iz Sarajeva. Za ovo drugo, vi ste prodali, meni se cini oko 2.8K ulaznica a pisalo vam je 5K prije par mjeseci ali nije da nismo navikli na negiranje cinjenica sa vase strane. Znas da vodim onu statistiku na forumu pa znam, doduse mozda je broj bio malo veci jer se ne sjecam sad tacno, poenta je da nije bilo ni blizu. I ovo sve dolazi od onih koji uzimaju pare od SDA.. strasnoVirtu4l je napisao/la:Ko ovdje laže, fudbalski savez ili beskućnici prijavljuju manju posjetu da bi krali pare?

Yebo vas sda daj zavrsite s tim fazonima iz vrtica.
Ma pusti mitomane, išli na turneje po svijetu sa SDA dok je u zemlji bjesnio rat pa kad im ovako okačiš sliku, nismo samo mi eto i vi ste.Sariel je napisao/la:Znaci nw verujem.
Koj veci zeleni...
I koj prije dobijo sda salove i zastavice![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slobodno, pa i na jugu ste imali zastavice SDA 1991. godine dok smo mi imali sljedece na ogradi: Alipašino, Bihać i Sandžak. Da, delegati su ti koji ti ''kroje'' posjetu. Oni se konsultuju sa predstavnicima domaceg kluba i onda napisu to u izvjestaj. Pa i mi smo prodali 3.5K ulaznica a pisalo je 5K jedan mec, doduse imali smo goste koji su džaba usli ali nije bilo 5K.Virtu4l je napisao/la:Čekamo da potvrdeMortemHz je napisao/la:Pravljeni su salovi za oba kluba poslije rata, dijelili su se na stadionima, vi ste ih prvi dobili, da si odavde znao bi to. Isto tako, pred rat, vi ste mahali SDA zastavicama i pjevali o muslimanskoj Bosni. To ti moze potvrditi malo stariji navijac Zeljeznicara koji dolazi iz Sarajeva.![]()
Stani malo, prodali manje a napisali više?MortemHz je napisao/la:Za ovo drugo, vi ste prodali, meni se cini oko 2.8K ulaznica a pisalo vam je 5K prije par mjeseci ali nije da nismo navikli na negiranje cinjenica sa vase strane. Znas da vodim onu statistiku na forumu pa znam, doduse mozda je broj bio malo veci jer se ne sjecam sad tacno, poenta je da nije bilo ni blizu. I ovo sve dolazi od onih koji uzimaju pare od SDA.. strasno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
kako nam je dulja...opasna neka temperatura ..mora na "Lijecenje" u Tursku poslije ove sezone

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
joj gola drinkwatera k'o bekrić protiv zrinjskog
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
A druga za kostica..ne.ozbiljno kad potpisuje?Neandertalac je napisao/la:Jedna vreća zlata za FK Sarajevo
- MocMahale444
Popivoda k'o Bekrija, onaj Liverpool je pravi Luzerpool yebo ih Klop koji brabonjci.Virtu4l je napisao/la:joj gola drinkwatera k'o bekrić protiv zrinjskog
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
sta sad opet neko prepucavanje oko transova..kakva ocaj 

Željo1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
vreca zlata nam nista ne znaci jer smo puni ko brod i ne znamo sta cemo sa parama. dok neki prose mi pisamo po sirotinji.Neandertalac je napisao/la:Jedna vreća zlata za FK Sarajevo
POSTAVLJAMO STANDARDE-NABIJAMO KOMPLEKSE

Trenutno korisnika/ca: Bejker, club21, Fudo, Grk1234, Hrammm1921, MikiPirs, MokraKifla, NebeskaSila96, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, senad82, Zigazaga i 85 gostiju.