FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Djelmic potpisuje na ljeto, toliko od mene ... 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Jos nisi iz kafane izasao a ostavio sam te malo jos da budesHrasno1921 je napisao/la:Djelmic potpisuje na ljeto, toliko od mene ...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
oooo pa ni pozdrav, djeste raja, nista ovo ono, mi se zabrinuliHrasno1921 je napisao/la:Djelmic potpisuje na ljeto, toliko od mene ...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Irfo skoro svaki dan bar jednom je pitao gdje je @Hrasno1921.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
kakva ba kafana, fasovo pravo ima mjesec kako nisam potegao, nego zgadili mi se pojedinci koji se svo vrijeme predstavljaju na finjaka, a uvjeri se ja u suprotno, bjese mnogi u pravu, inace pratim sve samo nemam volje da se javljam ...amazon je napisao/la:Jos nisi iz kafane izasao a ostavio sam te malo jos da budesHrasno1921 je napisao/la:Djelmic potpisuje na ljeto, toliko od mene ...
@irfo
vidim ja sve, citam, pratim, pozz
1921'
Na ljeto zaganjat Obradovica, Vukotica i Ordagica, onaj cokoladni golman u Vitezu je dobar a mlad ja mislim da ima 22 god, Ako Vecu Tusnemo Turcima, idealna zamjena. Dajte Atalantu da se igramooooooo
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
http://www.transfermarkt.co.uk/transfer ... 4&yt0=Show
Igrači bh. nacionalnosti kojim ističe ugovor za 6 mjeseci. Baš me zanima koga bi vi doveli od ovih (naravno ne računajući ove nerealne poput Kolašinca
)
Igrači bh. nacionalnosti kojim ističe ugovor za 6 mjeseci. Baš me zanima koga bi vi doveli od ovih (naravno ne računajući ove nerealne poput Kolašinca
Pola igraca nase lige postat ce slobodni igraci.[emoji23]
Vracaj Tomica.
Vracaj Tomica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zec bi bio idealan ali msm da nije realno. Vratiti Tomica, i Ovaj Letic iz Ziline relativno mlad sjecam ga se iz Veleza fin igrac, eto nam lijevog beka za duzi period. Ako uzmemo kakvih parica za Lendru od ovih kosookih na ljeto iskeširat za Vukotića i Obradovića. Nezz koliko je to realno ali to bi bilo top. Jos da konama maznemo kapitena, slag na tortu ..braco je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/transfer ... 4&yt0=Show
Igrači bh. nacionalnosti kojim ističe ugovor za 6 mjeseci. Baš me zanima koga bi vi doveli od ovih (naravno ne računajući ove nerealne poput Kolašinca)
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
Od ovih slobodnih Markovic i Veselinovic, iako ima jos zanimljivih, kao npr. ovaj neki Miroslav Stevanovic hhbraco je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/transfer ... 4&yt0=Show
Igrači bh. nacionalnosti kojim ističe ugovor za 6 mjeseci. Baš me zanima koga bi vi doveli od ovih (naravno ne računajući ove nerealne poput Kolašinca)
Uz to srediti nesto oko Obradovica, Ordagica, Pece, Redzica, Vukotica.
FK Željezničar
Čak četiri fudbalera Sarajeva će propustiti duel sa Olimpikom na Otoci, a to su Advan Kadušić, Saša Balić, Edin Rustemović i Haris Duljević dok će dva igrača Čelika, Aldin Šišić i Fenan Salčinović propustiti duel sa Vitezom.ZeljeznicarFan je napisao/la:Koliko sam uspio skontati, imaju 2-3 igraca 3 zuta (ne igraju protiv nas) ,moze li neko provjeriti koji ?Virtu4l je napisao/la:Mladost nam je neugodan protivnik, ne samo nama već svima u ligi. Niko ih ove sezone nije lagano dobio, a oni su skinuli dosta skalpova tako da se nadam da ekipa ne razmišlja kao mi - lako ćemo. Oni još uvijek imaju šanse za ligu šest i sumnjam da će Husref ući ziceraški u ovu utakmicu, njega se najviše pribojavam. Njima kao i nama igra samo pobjeda i možda bude dobra utakmica, za Slobodom zaostaju četiri boda i u subotu im je posljednji voz za ligu šest, ne treba to zanemariti.
Preostala šestorica fudbalera koja će propustiti sljedeće kolo su Radosav Aleksić iz Krupe, Ševko Okić iz Radnika, Anel Dedić iz Viteza, Škahić Ibrahim iz Slobode, Adnan Šećerović iz Mladosti, te Jasmin Mešanović iz Zrinjskog.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo sam bio i zaboravio
Veselinovic je uvijek bio moj izbor, igra sve pozicije u veznom redu, disciplinovan, moze i na oba krila, 24 godine, idealan za nas.
Kad se samo sjetim kako je silovao nas i pitare prosle sezone odmah bih ga doveo.
Kad se samo sjetim kako je silovao nas i pitare prosle sezone odmah bih ga doveo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- plavousrcu
- Kontakt:
Ja mislim da je golman Viteza na posudbi iz Rijeke. Ako ce se Veca prodavati moramo pronaci golmana, Bobic je samo dobra rezerva i nista vise.Welbeck je napisao/la:Na ljeto zaganjat Obradovica, Vukotica i Ordagica, onaj cokoladni golman u Vitezu je dobar a mlad ja mislim da ima 22 god, Ako Vecu Tusnemo Turcima, idealna zamjena. Dajte Atalantu da se igramooooooo
- Neandertalac
- Kontakt:
Polako ljudi sa tim pričama, nikako im nije vrijeme. Daj da vidimo gdje smo sada, ako hoćete titulu naravno 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tomic, Kvesic i Stipo Markovic su moje zelje, samo je pitanje koliko je realnobraco je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/transfer ... 4&yt0=Show
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Jutros prolazim Grbavicom i vidim da su digli istok do sjevera..Fakat se strasno brzo radi. Svaka cast!!! Subota 15h SVI NA GRNAVICU!!!! Javili lijep i suncan dan
Ocekujem 10.000 Manijaka!!!
Ocekujem 10.000 Manijaka!!!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
da li su potrebne ove zastitne mreze iza golova? Ja bih to iskreno skinuo, ne vidim da ovo ima na stadionima sirom evrope
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nažalost jesuirfo je napisao/la:da li su potrebne ove zastitne mreze iza golova? Ja bih to iskreno skinuo, ne vidim da ovo ima na stadionima sirom evrope
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jesi li siguran? Ne vidim da se upotrebljavaju u npr. engleskoj premijer ligi a cini mi se ni u ligi sampionaQuinlan je napisao/la:Nažalost jesuirfo je napisao/la:da li su potrebne ove zastitne mreze iza golova? Ja bih to iskreno skinuo, ne vidim da ovo ima na stadionima sirom evrope
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, Edin TM87, Google [Bot] i 41 gost.