Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koja to djeca danas nastupaju u FK Sarajevo? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Novaković i Balić.Raonffa je napisao/la:Koja to djeca danas nastupaju u FK Sarajevo?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sta pise ovaj sto hoce da mu ga zeljo zabije.Prvo Vitez ih poderao kao vrecu na grbavici.Drugo i oni nastimali da Olimpik ostane.Trece mi imamo kurcevu ekipu,pa gdje je ono njihovo najavljivano pisanje po ostalima,jedva s Krupom i to gol koji su samo oni vidjeli niko vise.Mi priznajemo da je Sarajevo lose odigralo ali i oni su u pet deka.Tvrdim da ce prvak biti samo onaj ko bude imao vise srece.
A valjda Anđušić i Kadušić, to su dva igrača ili što bi pitari rekli pola ekipe.Raonffa je napisao/la:Koja to djeca danas nastupaju u FK Sarajevo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Rokoko
Dobro, osim njih
@Virtual
Kako ovaj gore govori ja kontao više od pola u prvih 11 im prošlo akademiju
Dobro, osim njih

@Virtual
Kako ovaj gore govori ja kontao više od pola u prvih 11 im prošlo akademiju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Fino pocastise ovog prvog prilikom izmjene jucer, lik nayeba ni kriv, ni duzan. I onda se pitaju zasto im bivsi igraci izbjegavaju Kosevo.Virtu4l je napisao/la:A valjda Anđušić i Kadušić, to su dva igrača ili što bi pitari rekli pola ekipe.Raonffa je napisao/la:Koja to djeca danas nastupaju u FK Sarajevo?

Koliko znam, kod nas dok je akcenat stavljan na djeca bilo ih je dosta više koji su nosili igru, tačnije Hadžiahmetović, Bajić, Sadiković, Memija i Beganović
Kod njih dvojica i to odmah pušta sokove.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kjosevski.Rokoko87 je napisao/la:Koliko znam, kod nas dok je akcenat stavljan na djeca bilo ih je dosta više koji su nosili igru, tačnije Hadžiahmetović, Bajić, Sadiković, Memija i Beganović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zasto Ahmetovicu niko ne zvizdi, Crnkicu, Saricu?
Strpi se jos koje kolo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zasto Ahmetovicu niko ne zvizdi, Crnkicu, Saricu?
- Zeljeznicar -
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zenzo je napisao/la:Strpi se jos koje kolo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zasto Ahmetovicu niko ne zvizdi, Crnkicu, Saricu?

Kaze Husara na facebooku da je zeljo odavno sredio pobjedu u Krupi...
Sredili smo i onu u Mostaru..cackalica je napisao/la:Kaze Husara na facebooku da je zeljo odavno sredio pobjedu u Krupi...

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
SlevinKelevra je napisao/la:U subotu ce biti ispisana historija Premier lige jer bi mogli imati dva ispunjena stadiona, u isto vrijeme, udaljena svega 2-3 kilometra jedan od drugog.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Sredili smo i onu u Mostaru..cackalica je napisao/la:Kaze Husara na facebooku da je zeljo odavno sredio pobjedu u Krupi...

Posljednja tri kola u cjelokupnom prvenstvu tj. 30., 31. i 32 kolosamocelik je napisao/la:Nisam siguran,ali mislim da zadnja tri kola se moraju sve utakmice igrati u istom terminu.

Kao i zadnja tri u regularnom dijelu se igraju u istom terminu.AnelZ je napisao/la:Posljednja tri kola u cjelokupnom prvenstvu tj. 30., 31. i 32 kolosamocelik je napisao/la:Nisam siguran,ali mislim da zadnja tri kola se moraju sve utakmice igrati u istom terminu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Memara je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:U subotu ce biti ispisana historija Premier lige jer bi mogli imati dva ispunjena stadiona, u isto vrijeme, udaljena svega 2-3 kilometra jedan od drugog.![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tek vidim sada vijest i pravila lige za ovu sezonu. 3 kola u regularnom dijelu mi je previse, 2 bi bilo OK. I ovo je takodjer razlog zasto reflektori moraju biti obaveza (zato i podrzavam zahtjev saveza) jer zbog nedostatka istih samo jedan termin se moze koristiti...hilmo je napisao/la:Kao i zadnja tri u regularnom dijelu se igraju u istom terminu.AnelZ je napisao/la:Posljednja tri kola u cjelokupnom prvenstvu tj. 30., 31. i 32 kolo
Kao prvo clanovi akademije su iz raznih mjesta u BIH. Mihojevica ste zaboravili,Livak i Lelic nisu nasa djeca al su mladi igraci,uglavnom imamo jednu od mladjih ekipa vi nemate nikog apsolutnoRokoko87 je napisao/la:Koliko znam, kod nas dok je akcenat stavljan na djeca bilo ih je dosta više koji su nosili igru, tačnije Hadžiahmetović, Bajić, Sadiković, Memija i Beganović
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 15 gostiju.