zbog nedostatka vode u gradusamirr je napisao/la:Zbog cega je igracima Sarajeva zabranjena Vodena lula ?

zbog nedostatka vode u gradusamirr je napisao/la:Zbog cega je igracima Sarajeva zabranjena Vodena lula ?
TobeYarabi je napisao/la:zbog nedostatka vode u gradusamirr je napisao/la:Zbog cega je igracima Sarajeva zabranjena Vodena lula ?
Daj ba Tobe uozbilji se yeboteTobeYarabi je napisao/la:Mi zavisimo od milijardera koji je kod nas ulozio ogromne pare, a vi od kamatara koji vas je prisvojio dzaba. Ugasice vas ko opusakRaonffa je napisao/la:
I sve to reče navijač kluba koji zavisi od jednog čovjeka, i to Malezijca
Pune je necim drugim pa tegle ko mravojedi.samirr je napisao/la:Zbog cega je igracima Sarajeva zabranjena Vodena lula ?
Pokuso samSariel je napisao/la:ej moj rigoleto, dzabe nam sve,ne mos ove omest da ga ****...
ovo je medjusarajevsko prepucavanje i ne vrijedi...ccc![]()
Sariel je napisao/la:ovo je medjusarajevsko prepucavanje i ne vrijedi...ccc![]()
Miran budi.Rigoletto je napisao/la:Pokuso samSariel je napisao/la:ej moj rigoleto, dzabe nam sve,ne mos ove omest da ga ****...
ovo je medjusarajevsko prepucavanje i ne vrijedi...ccc![]()
Đe su vam djeca i dvije firme?Eisenbahner1921 je napisao/la:Đe su vam 4 miliona eura hahahhahhaahhahhahahhaahahhhahhhahhahahahhahahahahhahahhahahahMajkl je napisao/la:Đe vam je Ivan Kostic hahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahhhAHhahahahahahahahaha
Gdje su Jahic i KosticEisenbahner1921 je napisao/la:Đe je grupna faza i osvajanje titule na polusezoni hahahahahahahhaahahahahahahahahhahahhahah