Tek sad vidim da mi je Hilmo editovao post! Nije ovdje stajalo "igrač s trakom", al hajde..pitic je napisao/la:Boli ga racku ne mora ništa reći vidiš da nam radi šta hoće, dribla nas na sve strane.joker90 je napisao/la:Nadam se da će igrač sa trakom konačno reći ostaje li u FKS ili ispada ****!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta si napisao to bratejoker90 je napisao/la:Tek sad vidim da mi je Hilmo editovao post! Nije ovdje stajalo "igrač s trakom", al hajde..pitic je napisao/la:Boli ga racku ne mora ništa reći vidiš da nam radi šta hoće, dribla nas na sve strane.joker90 je napisao/la:Nadam se da će igrač sa trakom konačno reći ostaje li u FKS ili ispada ****!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prikladan opis karaktera našeg kapitena, ali očigledno ta riječ nije dozvoljena. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako Balic pauziram i ovu onda ista scena slijedi sa Mesanovicem iz Zrinjskog jer je prvo dobio 3 žuti pa onda i crveni...Maestro Musemic nekom kida bodove ili Madjarima ili Zeljeznacarima mada su mi prvi zrelij za toga
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Duljevic mi je bio vazda pola pola. Kurcobolja je kod njega bila prisutna jos od pocetka, tako da mi je vec nakon nekoliko utakmica pao u ocima. I ovih zadnjih par koje je proigrao kod Cale, nije specijalno popravilo taj utisak.
Ja bih ga poslao s juniorima da trenira, ako ce nam od njega zavisiti trofej, ne moramo ga nikad osvojiti.
Ja bih ga poslao s juniorima da trenira, ako ce nam od njega zavisiti trofej, ne moramo ga nikad osvojiti.
Igraj Dulja boli te k.urac 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemoj letiti pred rudu i pricati o karakteru momka koji je protiv Viteza htio da igra sa temperaturom 40.joker90 je napisao/la:Prikladan opis karaktera našeg kapitena, ali očigledno ta riječ nije dozvoljena.
Koji igra za sicu i bude najbolji igrac i kapiten, a dodje Cetkovic i odigra par utakmica za polusezonu a uzme 5 Duljevicevih plata mjesecno.
U ovih par dana ce se rijesiti oko Duljevica...
- Evolution87
- Kontakt:
Nece produziti 99%. Info iz kluba
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Poruci tim u Klubu da mu daju sta trazi i produzit ce.Evolution87 je napisao/la:Nece produziti 99%. Info iz kluba
Danas sam kao primjer zadatka na času učenicima naveo imenicu odlazak, uz imenicu Haris. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dali, nece.kinosvra je napisao/la:Poruci tim u Klubu da mu daju sta trazi i produzit ce.Evolution87 je napisao/la:Nece produziti 99%. Info iz kluba
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Nije istina, ne citaj Avaz.Evolution87 je napisao/la:Dali, nece.kinosvra je napisao/la:Poruci tim u Klubu da mu daju sta trazi i produzit ce.Evolution87 je napisao/la:Nece produziti 99%. Info iz kluba
- sarajevo46
- Kontakt:
10 KM cijelna ulaznica za OTOKU.
"Cijena ulaznice je 10 KM i moći će se kupiti na prodajnim štandovima na stadionu na dan utakmice. Također smo saznali da su u toku razgovori između čelnika dva tima da se ulaznice prodaju u Fan Shopovim kluba iz Titove 38/b." - **.ba
"Cijena ulaznice je 10 KM i moći će se kupiti na prodajnim štandovima na stadionu na dan utakmice. Također smo saznali da su u toku razgovori između čelnika dva tima da se ulaznice prodaju u Fan Shopovim kluba iz Titove 38/b." - **.ba
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ti kinosvra brate kao da ga zastupas. Maksimalno te pogada sve sto se napise za njega
Samo kazem, da je htio produziti produzio bi. Ende!
Istina, Haris ne zeli da produzi jer mu ne daju ono sto trazi..Evolution87 je napisao/la:Dali, nece.kinosvra je napisao/la:Poruci tim u Klubu da mu daju sta trazi i produzit ce.Evolution87 je napisao/la:Nece produziti 99%. Info iz kluba
Zasto mu ne daju????? Jer se nema para za nesto vise od tekucih troskova, a i to je znalo biti gutavo.... Eto u kakvu su nas situaciju doveli, dok Malezijcu za to puca kita ne zna covjek ni da postojimo... Pola uprave ne prica uopste i sta da ocekujem kad im je licni hir vazniji od voljenog mi kluba, majku im..
Ako su ista dobro uradili onda je to dovodjenje Cale ! Onaj zagrljaj koji smo vidjeli nakon gola je nesto sto nikome rjecima ne mozes opisati...
ON VOLI SARAJ'VO, PRAVI JE HORDAS, MEHMED JANJOS JEDAN JE OD NAS !
04.10.2009 !!
Pa nije Tan budala da daje opet svoje pare da se drugi razbacuje s njima kako hoće. Naši bi da troše tuđe pare a da niko ne pita za to ni onaj koji je dao te pare. Pa nije niko budala ba. Jednom mu je dosta bilo. Ovdje su krivi oni uhljupi bivši iz uprave što je manje love nego prije.
Lupate gluposti u vezi Duljevica
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Prosvijetli nas ti onda,svega ti!
Fino mu dati dekicu kakvu i nek se umota na zapadu, da se ne prehladi, kad vec nece da produzi. Bezobrazluk je od njega sto ovoliko dugo zavlaci.