PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
koji broj je kostic odabrao 

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
- Kontakt:
Đe su Aleksandrov i Cvijanovic hahhahaahhahhahahahahahhhahahaahahahahahahahahhahahahahahahaha
Đe je Preckotres hahahahahahahahahahhaahhahahahahahhahhhahahaaha
Đe je Preckotres hahahahahahahahahahhaahhahahahahahhahhhahahaaha
Životni saputnik! 1921
Đe je spanac, đe su cuke?
Đe onaj slovenac trener sto toliko hvalospjeva napisaste o njemu, a otjerste ga nakon par kola?
Đe su sva ona pojacanja od ljetos?

Đe onaj slovenac trener sto toliko hvalospjeva napisaste o njemu, a otjerste ga nakon par kola?

Đe su sva ona pojacanja od ljetos?

-
- Kontakt:
Đe je Miodrag Jesic najbolji strateg koji je dosao u ovi ligu hahhhhhahhahahahahahahahahahahahahahhhaah
Đe je Cezar najbolji napadac kojeg je ova liga vidjela (kad se samo ovoga sjetim) i onaj drugi Mijanmarac sto vas lopatom uzese ahhahahahahahahhahahahahhahhahhahahhaaahha
Đe su pojacanja sada i đe su pare za ista? hahahahhahahahahahahhahahahhaahahahahahahaha
Sada glavno.. Đe su plate i zasto kasne hahhahaahhahaahhaahhahhahahahhahahahahaahahhahhahahahhaahhahhaha
Đe je Cezar najbolji napadac kojeg je ova liga vidjela (kad se samo ovoga sjetim) i onaj drugi Mijanmarac sto vas lopatom uzese ahhahahahahahahhahahahahhahhahhahahhaaahha
Đe su pojacanja sada i đe su pare za ista? hahahahhahahahahahahhahahahhaahahahahahahaha
Sada glavno.. Đe su plate i zasto kasne hahhahaahhahaahhaahhahhahahahhahahahahaahahhahhahahahhaahhahhaha
Životni saputnik! 1921
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Dze STADION??????

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- escobarpablo
- Kontakt:
Kostic: Cilj je titula ništa me drugo ne zanima!
najjace su mu tetovaze sinovog i kcerkinog imena tit i ula , možda bi bilo bolje da mu se djeca zovu kar i ina 

FK Sarajevo 1946
Kakva fukara i jad moras biti da nagovaras igrace da tuze klubove da ne bi platio bijedno obestecenje?
I onda se pitaju zasto ih svi mrze.
Pa naravno da ces vas mrziti kad ste pogan takva kakva jeste. Gdje je korektnost prema rivalima, sportski duh?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Pa naravno da ces vas mrziti kad ste pogan takva kakva jeste. Gdje je korektnost prema rivalima, sportski duh?
- escobarpablo
- Kontakt:
DŽE gramatikaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Dze STADION??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FK Sarajevo 1946
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
VIDIS DA SE SPRDAM BOTEescobarpablo je napisao/la:DŽE gramatikaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Dze STADION??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Željo1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E cuj kretena, gdje su stake za Saida 

Bolje i to nego ko onaj vaš bilde sto pise o nekim zivim štitovima i UN-uSarajlijica1946 je napisao/la:E cuj kretena, gdje su stake za Saida

Da li je Miske clan SDA?
-
- Kontakt:
Uvijek se lajalo za najvecima, to nista cudno nije. Mali se sastave i na sve nacine pokusavaju degradirati najveceg, a ne uspijevaju naravno upravo zbog toga jer si najveci.Evander je napisao/la:Kakva fukara i jad moras biti da nagovaras igrace da tuze klubove da ne bi platio bijedno obestecenje?
Niko nikoga ne moze nagovoriti na nesto, sve je stvar dobre volje. Stavise, na nas se svi trebaju ugledati. Mi otvaramo oci igracima obzirom da isti nisu svjesni da mogu tuziti klub koji mu ne daje platu.
Mi nikoga ne moramo nagovarati, naravno da ce igraci poletiti u najveci, najtrofejniji i najuspjesniji klub.
Kakvi sportski rivali? Ko vas yebe ba, zaboli nas kita za sve vas. Pisaj vas sve, svakako ste gamad koja nista vise od toga i ne zasluzuje.
Nije, a boli me ku.rac i da jeste dok god radi fantastican posao za klub.Evander je napisao/la:Da li je Miske clan SDA?
Životni saputnik! 1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako i jedno i drugo moze biti sala? Ovakve spike trebaju biti trajni ban! Ali to je balo balavi koji nista nije prosao u zivotu pa takve gluposti baljezga!ljalja je napisao/la:Bolje i to nego ko onaj vaš bilde sto pise o nekim zivim štitovima i UN-uSarajlijica1946 je napisao/la:E cuj kretena, gdje su stake za Saida
Ma jedno je se zezati za Saida ko fol stake mu trebaju a covjek trenira najnormalnije. Ja to gledam ko kad vi napisete gdje Jahic ili Kostic.... A ovaj mali bilde je zreo za batinaSarajlijica1946 je napisao/la:Kako i jedno i drugo moze biti sala? Ovakve spike trebaju biti trajni ban! Ali to je balo balavi koji nista nije prosao u zivotu pa takve gluposti baljezga!ljalja je napisao/la:Bolje i to nego ko onaj vaš bilde sto pise o nekim zivim štitovima i UN-uSarajlijica1946 je napisao/la:E cuj kretena, gdje su stake za Saida

Eisenbahner1921 je napisao/la:Uvijek se lajalo za najvecima, to nista cudno nije. Mali se sastave i na sve nacine pokusavaju degradirati najveceg, a ne uspijevaju naravno upravo zbog toga jer si najveci.Evander je napisao/la:Kakva fukara i jad moras biti da nagovaras igrace da tuze klubove da ne bi platio bijedno obestecenje?
Niko nikoga ne moze nagovoriti na nesto, sve je stvar dobre volje. Stavise, na nas se svi trebaju ugledati. Mi otvaramo oci igracima obzirom da isti nisu svjesni da mogu tuziti klub koji mu ne daje platu.
Mi nikoga ne moramo nagovarati, naravno da ce igraci poletiti u najveci, najtrofejniji i najuspjesniji klub.
Kakvi sportski rivali? Ko vas yebe ba, zaboli nas kita za sve vas. Pisaj vas sve, svakako ste gamad koja nista vise od toga i ne zasluzuje.
Nije, a boli me ku.rac i da jeste dok god radi fantastican posao za klub.Evander je napisao/la:Da li je Miske clan SDA?
Cega se pametan stidi, tim se budala ponosi

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja sam iskreno imao povredu, i znam sta znaci na psihi povreda kad te nesto sprijecava da se bavis necim za sta zivis. Vjeruj mi, vise si mrtav nego ziv. Nije u redu tako se sprdati sa Saidom, ne sa njim nego bilo s'kim. Njemu ne treba vise nikakva zajebancija, dosta mu je samo to. Treba imati neki stepen postovanja. A ovo gore navedeno necu da komentarisem, uzas. O Mirzi sam cuo sve najbolje, tako ce ostati. Nek ti je vjecni rahmet 

De su ulazi .
- JohnCleese
- Kontakt:
Najmanje 4 ulaza vidim.club21 je napisao/la:
De su ulazi .
Nego, da li ce ova trebina biti u otvorena vec za vikend ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
@JohnCleese
Trebala bi biti dosta urađena do vikenda, ali neće biti otvorena. Sredinom marta bi trebala biti u otvorena, a funkciji bi trebala biti na prvoj domaćoj utakmici u ligi šest.
Trebala bi biti dosta urađena do vikenda, ali neće biti otvorena. Sredinom marta bi trebala biti u otvorena, a funkciji bi trebala biti na prvoj domaćoj utakmici u ligi šest.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Lavcina, rishovski, soe i 46 gostiju.