Vise sad vjerujem u pobjedu. Navijaci ce gurati, iskusniji tim, bit ce dobro..hzzavidovici je napisao/la:Braćo ja imam brigu za vikend. Za Vitez se spremamo 46 dana i loši smo bili. Kako ćemo izgledati protiv Olimpica za koji ćemo se spremati 4 dana? Džaba niz od 7 pobjeda kad strah postoji i loša je igra, jednostavno ne ulijevaju mi tu neku sigurnost za dobar rezultat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja vam samo kazem i znam da nije rekao da nece produziti i da nije tacno da mu nismo ispunili zahtjeve,samo vam kazem polako nemojte ni jednu ni drugu stranu kriviti i napadati.Sacekajte jos
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
On da je htio produžiti produžio bi do sad.
Nadam se da sam u krivu, ali..
U ovoj situacijim sa nama moze produziti samo ako bas nikakvu drugu opciju nema niti joj se nada, ali i to tek na ljeto.hilmo je napisao/la:On da je htio produžiti produžio bi do sad.
Prekasno je sad za pregovore.
Take It Easyhilmo je napisao/la:On da je htio produžiti produžio bi do sad.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Nismo se mi za Vitez pripremali sve to vrijeme, već za cijeli ovaj nastavak sezone...hzzavidovici je napisao/la:Braćo ja imam brigu za vikend. Za Vitez se spremamo 46 dana i loši smo bili. Kako ćemo izgledati protiv Olimpica za koji ćemo se spremati 4 dana? Džaba niz od 7 pobjeda kad strah postoji i loša je igra, jednostavno ne ulijevaju mi tu neku sigurnost za dobar rezultat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako ne produži poslat ga na zapad i nek do kraja sezone trenira sa juniorima, nek izgubi formu, pa makar ne osvojili nista ove sezone. Na taj način poslati poruku novim generacijama da niko nije veći od Kluba. Ne mogu neki manekeni, šatro fudbaleri biti veći od FKS! Svaka čast Peri, Novakoviću, Marku i Ahmetu!!!
SARAJEVO
Duljević ima taj mahalski mentalitet koji ga neće nigdje odvesti. Imali smo u prošlosti masu naših igrača koji su otišli vani sa takvim mentalitetom, a niko nije uspio ili nije ispunio svoj potencijal koji se od njih očekivo. Škoro, Haris Handžić, Pandža, Muharemović itd. Jedini je Berberović doguro dosta, al on je više bio namazan, vidio je da to ne prolazi vani pa se dohavizo na vakat.
Ako on misli glumit zvijezdu negdje, nema toga vani, gdje otišo, on će biti stranac, a umjesto njega ima drugi odma stranac koji će zauzet njegovo mjesto, čekaju ko zapete puške. Kao drugo, gdje god ode, dolazi besplatno, što znači da nije velika investicija tog kluba, odma znači da nije gubitak, al opet ponavljam sa mentaltetom mahalskim, neće ga biti ni na mapi.
Ako on misli glumit zvijezdu negdje, nema toga vani, gdje otišo, on će biti stranac, a umjesto njega ima drugi odma stranac koji će zauzet njegovo mjesto, čekaju ko zapete puške. Kao drugo, gdje god ode, dolazi besplatno, što znači da nije velika investicija tog kluba, odma znači da nije gubitak, al opet ponavljam sa mentaltetom mahalskim, neće ga biti ni na mapi.
Često ne komentarišem ovdje ali sada sam se morao uključiti, kako znate da je Duljeviću ponuđeno što je tražio, pa kod nas ne smije trener iz omladinskih selekcija da priča bez dozvole kluba. Po meni ovo je urađeno na kvaran način prema Dulji, pogotovo zato što Dulja ne može da kaže javno da li je zaista dobio prave uslove ili ne. Ovaj Hujić je isti kao i prethodna garnitura koja se još uvijek pita u klubu itekako.belosevic28 je napisao/la:@kinosvra, ja taj smrad od novina/portala ne citam vec godinama, Hujicu nesto posebno ne vjerujem... Govorim ono sto znam, a znam zbog posla kojim se bavim. Ne branim ja nikoga u klubu, da su grijesili, jesu, malo je reci. Ali ovaj put je sve do Harisa... Ponudjeno mu je sto je trazio. U cemu je problem?
Ako ti imas drugacije informacije, bujrum, spreman sam saslusati. Vec sam rekao najbolje ce nas Duljevic demantovati...ako zeli !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strijelac pobjedonosnog gola na posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Viteza Anel Hebibović ukupno je postigao svoj šesti gol u sezoni. Prvotimac Bordo tima bio je primoran da napusti susret u 55. minuti zbog povrede. “Obavio sam odmah sve potrebne preglede i bit ću na poštedi u narednim danima. Nadam se da ću konkurisati za utakmicu protiv Olimpika. Mislim da imamo igrače u ekipi koji mogu nadomjestiti određene nedostatke. Igramo protiv ekipe koja je u teškoj situaciji i dati će sve od sebe da nas pobjede, ali mi želimo tri boda protiv Olimpika i nastavak borbe za sami vrh. Šta može odlučiti utakmicu? Tereni još uvijek ne omogućavaju da se igra dopadljiv fudbal, tako da vjerujem da će određeni pojedinac ili detalj presudit utakmicu”, kazao je Hebibović za fksarajevo.ba. “Ostvarili smo pobjedu, to je najvažnije, pogotovo jer je Zrinjski remizirao u ovom kolu. Utakmica nije bila lagana. Vitez je dobra ekipa, dobro vođena. Igrali smo na teškom terenu, ali to ne treba biti alibi, jer je iste uslove imao i Vitez. Najvažnije je da smo pobijedili.” “Otkako je došao trener Mehmed Janjoš, ekipa igra sve bolje i bolje, pa tako i ja. Složni smo, što nas čini jačim i drago mi je što sam pomogao ekipi da dođe do pobjede.” Sarajevo će u narednom kolu gostovati Olimpiku. Utakmica počinje u 15 sati, a igrat će se četvrtog marta na stadionu Otoka.
Sta bolan svaka cast Peri...na cemu?fico je napisao/la:Ako ne produži poslat ga na zapad i nek do kraja sezone trenira sa juniorima, nek izgubi formu, pa makar ne osvojili nista ove sezone. Na taj način poslati poruku novim generacijama da niko nije veći od Kluba. Ne mogu neki manekeni, šatro fudbaleri biti veći od FKS! Svaka čast Peri, Novakoviću, Marku i Ahmetu!!!
Jer je produzio zato sto je dobio pare koje nigdje drugo ne moze dobiti, ili Novaku koji ima platu skoro ko cijeli nas vezni red i napad.
Nemam nista protiv njih, rade korektno posao za koji su (pre)placeni ali nisu za dizanje u nebesa.
A Duljevic je satro fudbaler i maneken...hahahahah.
Marku su takodjer ponudjeni smijesni uslovi za produzenje, Ahmet je potpisao 1+1, i na ljeto je slobodan igrac jer jos nije nista dogovorio oko druge godine ugovora.
Polahko, nije nista crno ni bijelo...svaka prica ima dvije strane.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5 prvotimaca ce nam faliti ako Hebibović ne bude igrao. Eto sanse za Husejinovića, Lelića i mozda Liivaka.
Lelic ima motiv vise.MortemHz je napisao/la:5 prvotimaca ce nam faliti ako Hebibović ne bude igrao. Eto sanse za Husejinovića, Lelića i mozda Liivaka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Lelic ima motiv vise.MortemHz je napisao/la:5 prvotimaca ce nam faliti ako Hebibović ne bude igrao. Eto sanse za Husejinovića, Lelića i mozda Liivaka.

Tim 19. kola BH Telecom Premijer lige BiH | Igrači FK Sarajevo Saša Novaković, Elvis Sarić i Anel Hebibović izabrani su u tim posljednjeg kola Premijer lige BiH prema izboru Sport Centar, ****-ba i Dnevni avaz.
Nista novo za Novakovica
Nista novo za Novakovica
- hzzavidovici
- Kontakt:
Cijeli pripremni period se potenciralo da se spremaju za Vitez, par puta sam to već pisao. Nisam bio sa njima na pripremama pa da vidim šta su radili i uigravali na treningu. Utakmice na pripremama su pokazale da se spremaju za Vitez, identičnih 11 izašlo na teren na Koševu osim Dulje koji je bolestan. To je bila moja jedina zamjerka na pripremama što se nisu pokušale razne kombinacije. A u 2 sedmice u Sarajevu su se mogli spremiti za Vitez. I samo molim Boga da ne bude kiksa kakvog pa da čitam nije ovih 11 igralo nikako skupa, igre nismo imali i sa ovih 11 koji su se uigravali. Draž ovakve pobjede je veća, posebno ako dođe protiv konkurencije. Lažni mostarci su ovako titule osvojili, uigranost i sve na guzove. Naš najveći problem je što hoćemo sve i odmah. Ja bih bio prezadovoljan kupom, 3 pojačanja na ljeto, svi da ostanu, Playoff EL. A onda na zimu 1 ili 2 dovesti i titulu slaviti, aBd Playoff LP tj grupa EL. Onda tako iz godine u godinu graditi ekipu, dodavati mlade i aBd niko ravan da nam ne bude.uNbx je napisao/la:Nismo se mi za Vitez pripremali sve to vrijeme, već za cijeli ovaj nastavak sezone...hzzavidovici je napisao/la:Braćo ja imam brigu za vikend. Za Vitez se spremamo 46 dana i loši smo bili. Kako ćemo izgledati protiv Olimpica za koji ćemo se spremati 4 dana? Džaba niz od 7 pobjeda kad strah postoji i loša je igra, jednostavno ne ulijevaju mi tu neku sigurnost za dobar rezultat.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Nisam ja "neko" u klubu poput tebe pa da znam ko ima kakva primanja. Sjedim na istoku i vidim kako se ko ponaša na terenu. A ovi koje sam pomenuo su maksimalni profesionalci koji svaku tekmu ostave srce na terenu. Da li bi Haris Duljević igrao u reprezentaciji da ne nosi dres FKS? Da li bi Haris Duljević imao mogućnost odlaska vani da nije dobio u FKS 13 novih prilika, bez obzira što je često znao utakmicu prošetati, bez ikakvih asistencija i golova?kinosvra je napisao/la:Sta bolan svaka cast Peri...na cemu?fico je napisao/la:Ako ne produži poslat ga na zapad i nek do kraja sezone trenira sa juniorima, nek izgubi formu, pa makar ne osvojili nista ove sezone. Na taj način poslati poruku novim generacijama da niko nije veći od Kluba. Ne mogu neki manekeni, šatro fudbaleri biti veći od FKS! Svaka čast Peri, Novakoviću, Marku i Ahmetu!!!
Jer je produzio zato sto je dobio pare koje nigdje drugo ne moze dobiti, ili Novaku koji ima platu skoro ko cijeli nas vezni red i napad.
Nemam nista protiv njih, rade korektno posao za koji su (pre)placeni ali nisu za dizanje u nebesa.
A Duljevic je satro fudbaler i maneken...hahahahah.
Marku su takodjer ponudjeni smijesni uslovi za produzenje, Ahmet je potpisao 1+1, i na ljeto je slobodan igrac jer jos nije nista dogovorio oko druge godine ugovora.
Polahko, nije nista crno ni bijelo...svaka prica ima dvije strane.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
fico je napisao/la:Nisam ja "neko" u klubu poput tebe pa da znam ko ima kakva primanja. Sjedim na istoku i vidim kako se ko ponaša na terenu. A ovi koje sam pomenuo su maksimalni profesionalci koji svaku tekmu ostave srce na terenu. Da li bi Haris Duljević igrao u reprezentaciji da ne nosi dres FKS? Da li bi Haris Duljević imao mogućnost odlaska vani da nije dobio u FKS 13 novih prilika, bez obzira što je često znao utakmicu prošetati, bez ikakvih asistencija i golova?
Samo Saraj'vo.
dynamodresden1 je napisao/la:Majk i svrakino banujte se sami