PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 28 feb 2017, 17:11

Yebat ga novi kolac je bio :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 feb 2017, 17:11

FK Sarajevo, ljubavi što te rodi klasa radnička!
Niko Jurinčić.
Posle rata bio je na mnogim dužnostima:

sekretar Okružnog komiteta KPJ za Bosansku krajinu
ministar industrije i rudarstva BiH
predsednik Veća Saveza sindikata BiH
član Centralnog veća Saveza sindikata Jugoslavije
potpredsednik Skupštine SR BiH
član Centralnog komiteta i Izvršnog komiteta CK Saveza komunista BiH
član Centralnog komiteta SKJod V-VIII kongresa tj.1948-1952,1952-1958,1958-1964,1964-1968.g.
član Saveznog komiteta Socijalističkog saveza radnog naroda Jugoslavije
poslanik u Skupštini SR BiH
poslanik u Skupštini SFR Jugoslavije
član Savjeta federacije.
:rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 feb 2017, 17:12

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Zasto Said prodje cijele pripreme i igra 5 min? Jeli kapitenu prosla temperatura? Ma dzaba vam sve kad nema igre. Svaka ekipa iz lige za prvaka je bolja igracki od vas. :guz: :opaopa:
Mozemo mi pricati sta hocemo, nemaju igre ovo-ono ljudi imaju bolji omjer sa svima iz prvih 5 u ligi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 feb 2017, 17:12

SlevinKelevra je napisao/la:Znate li da je oficijelni spiker na Kosevu prije utamice objasnio da Duljevic ima temperaturu i da ga zbog toga nema u ekipi? :rol: Da se 'vjerni' navijaci ne bi okrenuli protiv dojucerasnjeg idola, zakletve i igraca koji ce donijeti financijsku stabilnost za godine koje dolaze. :rol: :rol:
A daj nemoj zaje.bavati? :lol: :lol: E čuj spiker morao objaviti prije tekme zbog čega ovaj nije u prvih 11. :urnebes: :urnebes: Da ih nema kome bi se smijali. :urnebes: :urnebes: :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 feb 2017, 17:13

aleksandar_veliki je napisao/la:Koliko sam mogao skontati momak je u svom postu "cirkusio" sa ubistvom na stadionu. Radi toga je post izbrisan kao i mnogi drugi u proslosti koji su se doticali neceg slicnog. Zbog toga je i banovan. Dozvoljavam da sam pogrijesio, odnosno da nisam najbolje shvatio post i ako je tako forumasu se izvinjavam i skinut cu mu ban. Uopce nemam problem sa tim. Ali molim vas po ko zna koji put hajde da se ne spominju te i slicne stvari, da se ne prozivamo na nacionalnoj osnovi, da ne vracamo u Boj na Kosovu i slicno, da gradjane jednog grada be nazivamo kozama, cernobilcima, teherancima. Tema stvarno nema smisla ako cemo se "prepucavati" na taj nacin.
Evo čekamo da skineš ban nemoj da ostaje na praznim riječima, slične i gore stvari su dolazile sa druge strane pa se ništa nije poduzimalo, samo isti aršini, ništa drugo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 feb 2017, 17:14

Neandertalac je napisao/la:
Aco, mogu li ja napraviti temu na FK Sarajevo pdf; Legende i osnivači kluba, Niko Juričić i Šefket Maglajliću!?
mi smo ponosni na svoju istoriju.. a jeste li vi na vasu povijest? zasto vam smeta istina? zasto prijetite onima koji govore o njoj? :kafa:
mozemo se prcat na milion nacina, ali nemojte vi pocinjati o proslosti jer znate da cete na kraju plakati :tralala:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 feb 2017, 17:15

TobeYarabi je napisao/la:
Aco, mogu li ja napraviti temu na FK Sarajevo pdf; Legende i osnivači kluba, Niko Juričić i Šefket Maglajliću!?
mi smo ponosni na svoju istoriju.. a jeste li vi na vasu povijest? zasto vam smeta istina? zasto prijetite onima koji govore o njoj? :kafa:
mozemo se prcat na milion nacina, ali nemojte vi pocinjati o proslosti jer znate da cete na kraju plakati :tralala:
FK Sarajevo ljubavi što te rodi klasa radnička!
Šefket Maglajlić.

Posle oslobođenja Jugoslavije, vršio je razne odgovorne partijsko-državne funkcije. Bio je sekretar, a potom i predsednik Glavnog odbora Saveza sindikata BiH, potpredsednik Narodne skupštine NR BiH i član Pokrajinskog komiteta KPJ za BiH, odnosno Izvršnog komiteta Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. Na Petom kongresu KPJ, održanom jula 1948. godine, izabran je za člana Centralnog komiteta KPJ. Bio je i republički i savezni narodni poslanik, ministar u Vladi NR BiH i potpredsednik Izvršnog veća Narodne skupštine SR BiH. Juna 1963. godine izabran je za člana Ustavnog suda Jugoslavije. Od 1971. godine bio je član Saveta Federacije.
Zakucavanje.

Naravno vi možete uvijek;
Beee, meee, beeee

UPRAVA NAPOLJE!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 feb 2017, 17:18

Šefket Maglajlić.

Posle oslobođenja Jugoslavije, vršio je razne odgovorne partijsko-državne funkcije. Bio je sekretar, a potom i predsednik Glavnog odbora Saveza sindikata BiH, potpredsednik Narodne skupštine NR BiH i član Pokrajinskog komiteta KPJ za BiH, odnosno Izvršnog komiteta Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. Na Petom kongresu KPJ, održanom jula 1948. godine, izabran je za člana Centralnog komiteta KPJ. Bio je i republički i savezni narodni poslanik, ministar u Vladi NR BiH i potpredsednik Izvršnog veća Narodne skupštine SR BiH. Juna 1963. godine izabran je za člana Ustavnog suda Jugoslavije. Od 1971. godine bio je član Saveta Federacije.
Zakucavanje.

Naravno vi možete uvijek;
Beee, meee, beeee
sta je tebi ovdje smjesno ili nejasno?? osnovala partija-podrzala carsija, to je to..ili kako je to jedan ugledni sarajlija rekao SARAJEVO JE OSNOVANO DA BI CARSIJA IMALA ZA KOGA NAVIJATI :kafa:

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 28 feb 2017, 17:18

solinas je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Momci polako ali sigurno prelazite sve granice tako da od danas vrijede neka nova pravila na ovoj temi. Ako se ne znamo prcati ko ljudi necemo se ni prcati. Đe je Kostic hahhahahahhaha, Đe je bosanski Dinamo hahahhaha i slicne postove cu smatrati kao trolanje, nece biti dopusteno vrijedjanje bilo koga ko nije vise sa nama i slicno. Takodjer vrijedjanje sagovornika tipa tuzlanske koze, zenicki cernobilci, jeste se okupali Sarajlije, lazni Mostarci i slicno nece biti dopusteni. Dakle, prcajmo se ko ljudi, ko ne bude znao da se prca kao covjek leti sa foruma. Hvala.
pa šta ćemo pisat onda uopće ovdje?
Promjenicemo rijecnik,koristicemo novorvatski.
Evo recimo necu ti vise pisati "pusi k.urac "nego
duvani mi spolno pomagalo za razmnozavanje.
I tako aco nece znati da ti meni ustvari pusis k.urac
Bojim se da ne razumijem, kontaktirat cu nekog paleontologa specijaliziranog za hominide, takvi bi mozda jedini bili u stanju prevesti znakovlje i glasove karakteristicne za prostor s kojeg potjeces.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 feb 2017, 17:20

arelinho je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Znate li da je oficijelni spiker na Kosevu prije utamice objasnio da Duljevic ima temperaturu i da ga zbog toga nema u ekipi? :rol: Da se 'vjerni' navijaci ne bi okrenuli protiv dojucerasnjeg idola, zakletve i igraca koji ce donijeti financijsku stabilnost za godine koje dolaze. :rol: :rol:
A daj nemoj zaje.bavati? :lol: :lol: E čuj spiker morao objaviti prije tekme zbog čega ovaj nije u prvih 11. :urnebes: :urnebes: Da ih nema kome bi se smijali. :urnebes: :urnebes: :lol:
spiker je pljuvac! :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 feb 2017, 17:21

samirr je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Zasto Said prodje cijele pripreme i igra 5 min? Jeli kapitenu prosla temperatura? Ma dzaba vam sve kad nema igre. Svaka ekipa iz lige za prvaka je bolja igracki od vas. :guz: :opaopa:
Mozemo mi pricati sta hocemo, nemaju igre ovo-ono ljudi imaju bolji omjer sa svima iz prvih 5 u ligi.
:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 feb 2017, 17:21

Tobe, malo progooglaj gdje su vam osnivači rođeni. Prava čaršijska raja :)

UPRAVA NAPOLJE!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 feb 2017, 17:23

Neandertalac je napisao/la:Tobe, malo progooglaj gdje su vam osnivači rođeni. Prava čaršijska raja :)
znam sve o njima.
a znas li ti kako ce se zvati buduca arena na grbavici :mrgreen:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 feb 2017, 17:24

Vahidin Alihodzic - Joker90
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 feb 2017, 17:31

Zašto Said Huseinović ne može da odigra više minuta u ionako oslabljenom veznom redu?
Da li je povreda samo zataškavanje nekog nezadovoljstva?
Da li se Duljević zaista prehladio ili postoji druga strana medalje?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 feb 2017, 17:35

Rokoko87 je napisao/la:Zašto Said Huseinović ne može da odigra više minuta u ionako oslabljenom veznom redu?
sajdu cuvamo za uefa ligu, a duljevic nije dovoljno kvalitetan za prvih 11 :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 feb 2017, 17:37

Mi se nikad nismo na to ni furali.
A sta vas to cini to nekom radnickom klasom?
U najmanju ruku, najmanju ako ne i vecu, rezimski ste bili koliko i mi.
Jedina je razlika sto je taj rezim vama nesto poklonio, a nama nije.

Jos jedna je kljucna razlika, danas mi sa politikom apsulutno nista nemamo, sto se za vas nikako ne moze reci.

Kao kula od karata je pala sva ta vasa prica "RADNICKI KLUB".

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 feb 2017, 17:39

TobeYarabi je napisao/la: sta je tebi ovdje smjesno ili nejasno?? osnovala partija-podrzala carsija, to je to..ili kako je to jedan ugledni sarajlija rekao SARAJEVO JE OSNOVANO DA BI CARSIJA IMALA ZA KOGA NAVIJATI :kafa:
Tu izjavu mozes staviti u istu korpu sa onom: Mi smo Divovi, svako nam je plijen... Budalastina i jedno, i drugo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 feb 2017, 17:41

Rokoko87 je napisao/la:Zašto Said Huseinović ne može da odigra više minuta u ionako oslabljenom veznom redu?
Reci mi u kakvim ste odnosima sa Islamskom zajednicom :?:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 feb 2017, 17:42

Evander je napisao/la:
Mi se nikad nismo na to ni furali.
A sta vas to cini to nekom radnickom klasom?
U najmanju ruku, najmanju ako ne i vecu, rezimski ste bili koliko i mi.
Jedina je razlika sto je taj rezim vama nesto poklonio, a nama nije.

Jos jedna je kljucna razlika, danas mi sa politikom apsulutno nista nemamo, sto se za vas nikako ne moze reci.

Kao kula od karata je pala sva ta vasa prica "RADNICKI KLUB".
Pišaj po mitomanima :rol:

Znate li ko je bio Boško Baškot?
Nesretni 13 predsjednik FK Torpedo, danas FK Sarajevo.

Pazi ovo ;)
Do 1966. godine, nacelnici Udbe, odnosno zamenici ministara bosanskepolicije bili su Bosko Baskot...
Hoćemo dalje? :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: juka55, mamonelafo, rishovski i 51 gost.