FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znači otprilike do kraja sl. sezone. Nadam se da će uslov za podruženje biti tipa dupla kruna i prolazak barem jedne faze u LP pretkolima. 
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma muljaju od pocetka to i jest problem . od dolazka Tana lazu uljepsavaju stvari radi navijaca tek u ovoj sezoni su malo iskreniji ali opet puno toga nije kako predtavljaju . jedina prava istina je da Tana ne zanimaju rezultati .kupus army je napisao/la:Ja licno bi oprostio sve upravi da fino izadju i kazu cinjenice oko "slucaja Duljevic" i generalno oko stanja u klubu.Sutnja ce im se obiti o glavu,jer ovaj put u slucaju ne ostvarivanja ciljeva nece se moci ograditi smjenom trenera.
-
belosevic28
- Kontakt:
Znaci igrac nece da produzi jer ga raja proziva na forumu?! Molim vas listu igraca protivnicih ekipa kojima istice ugovor na ljeto, da ih prozivam javno po forumima (predstavicu se kao navijac kluba za koji navijaju) , te nek ne produze. Cisto da oslabimo konkurenciju...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jesi ti neki saburli čovjek.I ocigledno te boli cuna za Sarajevom,cim mozes tako nesto napisati.Majkl je napisao/la:Samo vam kazem ,sacekajte jos malo nemojte ni jednu ni drugu stranu jos optuzivati.
Sta vise cekati,kraj sezone, da nam Duljevic kaze ime svog sljedeceg kluba, da mu otpadnu obrve???Sta bolan cekati vise???!!
Ovdje jedino malo zamjeram Cali sto nije zadrzao princip do kraja,odnosno **** svakog kome je Sarajevo 3-4 opcija.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Nemoj me pogresno shvatit druzi ili kao da ga branim nego je ovo moj zakljucak na njegovu reakciju kada smo se sreli u gradu, zezancija je bila neka koja je dovela do njegovog komentara usmjerenog protiv pljuvaca opcenito a narocito onih po forumima i vidjelo sa da doza antipatije i da mu je pun k.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako Merso voli svaku tribinu?BordoBolesnik je napisao/la:Tom istok Duljevicu je pun k.r.c pljuvaca na forumu i stadionu sto sigurno ima veze sa njegovom odlukom da li da ostane ili ide pored naravno glavnog razloga, pare!
Daleko od toga da ga branim, Sarajevo je iznad svakog pojedinca!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Smeta i meni sto ne moze dobaciti do peterca iz kornera! Ali gutam, scakodnevno! Ronalda izvizde navijaci, ali on se vrati slijedecu tekme zabije tri gola i kaze popusite mi svi kolektivno. Ali jah, najlakse je pisati nonsense. Ne mrzim Duljevica ili slicno, ali klub se mora postovati. Uz to je on hej kapiten, oglasi se sta hoces, jel ti se ide ili ne ide. Ako cala kaze nek igra na ljeto slobodan ja necu a reci, ali oglasi se.!
Povuci pljuvacima sa donje pipe...TobeYarabi je napisao/la:0:38 pljuvaci na aparatimaMortemHz je napisao/la:
- TobeYarabi
- Kontakt:
okGangEvil je napisao/la:Povuci pljuvacima sa donje pipe...TobeYarabi je napisao/la:0:38 pljuvaci na aparatimaMortemHz je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja sam mu govorio da ne suta
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Hahahahaha
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Je li moguce da neko jos proziva forum da je kriv za ovakve stvar, za propali transfer ili za losu situaciju u klubu?kupus army je napisao/la:Tacno covjek ne zna bil plakao ili se smijao.High je napisao/la:Psovke su krive jer se nećka!
Amerikanci pisu Tan odlucio da proda sve svoje klubove.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
link??miky_hz je napisao/la:Amerikanci pisu Tan odlucio da proda sve svoje klubove.
amin!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne bi bilo lose s obzirom da smo imali vec dosta potencijalnih novih 'gazdi'. Onaj ukrajinac mi se najvise dopao 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma vala možda i nije loše. Da nas hoće kakvi arapi nafatat 
0:38 pljuvaci na aparatima
Pa mislim ne kontam..kakvi crni aparati...jesi ti bio na utakmici..jesi li vidio kakav je to debil od nazovi fudbalera...pa je na kraju utakmice docekao ole sa istoka...ne opravdavam..ali sto saric ili bilo ko drugi nije docekao takvo sto..nije zato sto saric igra fudbal za razliku od rustemovica kojeg cekamo sad ce 3 godine...
Preporučujem Tariku da odgovori ljudima na mail.