AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I ja evo čitam ko biva prejaki investitori, a fali im 50 mil, kao jedna od opcija da potpise papire ,a da će mu dati pare, pa nije Silvio sisao veslo 
pa zar opet?
imam dojam da je ovo zadnji trzaj medija da imaju sta pisati u novinama i da jos jednom po zadnji put izvjeste kako se kupnja opet odgodila, ili makar prave dramu radi neke sitnice koja nece uticati na posao.
nejasno mi je da na zvanicnoj stranici milana potvrde vijest da ce se u petak biti zavrsni sastanak i bas tad odjednom pocinju price o odgodi, pa ko tu koga vise yebe?
mada kad se sjetim ono stadion si, martinez si, thiago silva resta... nije da postoji nesto sto bi me zacudilo.
imam dojam da je ovo zadnji trzaj medija da imaju sta pisati u novinama i da jos jednom po zadnji put izvjeste kako se kupnja opet odgodila, ili makar prave dramu radi neke sitnice koja nece uticati na posao.
nejasno mi je da na zvanicnoj stranici milana potvrde vijest da ce se u petak biti zavrsni sastanak i bas tad odjednom pocinju price o odgodi, pa ko tu koga vise yebe?
mada kad se sjetim ono stadion si, martinez si, thiago silva resta... nije da postoji nesto sto bi me zacudilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Iskreno, više mi i svejedno hoce li prodati. Ako lik za godinu dana ne moze skupiti lovu da kupi klub, sta očekivati poslije? Kao sto neko rece Tohir broj 2.
Edit:
http://m.milannews.it/l-editoriale/clos ... uro-246167
Kao da sam ja pisao.
Toliko o priči da ce "svoju bebu" predati u sigurne ruke.
Sent from my x600 using Tapatalk
Edit:
http://m.milannews.it/l-editoriale/clos ... uro-246167
Kao da sam ja pisao.
Toliko o priči da ce "svoju bebu" predati u sigurne ruke.
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa ljudi moji za ovaj Sino nije niko ziv cuo. Jeste li citali clanak kad je neki novinar il ko vec otisao u Kinu da vidi kakva je to firma i nasao je jednu kancelariju. Meni je nakon ovog clanka jasno da je ovo jos jedan u nizu od smokescreena ali cak i za berlusconija otac svih laznjaka. Od prodaje nema NISTA to je sad jasno a mi se mozemo zavaravati. Cilj ovoga je bio samo dobivanje na vremenu i laganje navijaca i javnosti. Bas ce Berlu fasista prodati kosookima klub. Zali boze truda sto citamo i raspravljamo se. Kad se sjetim samo koreografije navijaca u cast berlusconiju haha. Ovo je dosad jedno 10. odgadjanje uvijek nesto iskrsne ma hajte u pm svi od reda lazovi ogadise mi fudbal. Evo sezona zavrsena sa 70m eura duga gasi klub osnuj novi poslije vrati ime radi od pocetka sa mladima ovo mrcvarenje godinama od 2007. rekao bih nema smisla. FUJ!
Javno obecanje ako se proda bas ovim kinezima stavljam za avatar grb od gobbija godinu dana.
Javno obecanje ako se proda bas ovim kinezima stavljam za avatar grb od gobbija godinu dana.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ako je istina ovo sto se piše onda je i bolje da ne bude nista od prodaje.
- nextterrain
- Kontakt:
Ne vjerujem tim medijskim nagađanjima, kad i ako klub izda službenu izjavu tek onda ću povjerovati z
a odgađanje kupovine.
Tako je bilo i prosli put i ispostavilo se da su bili u pravu tako da...
Ko biva dolazi super konzorciji s ultra bogatim kinezima i sad nemaju 50 mil eura....Silvio stara varalica, premazana svim mastima....ja mislim da je cilj da se odugovlaci do kraja sezone i vjerujem da ce tako biti...evo ja sad tvrdim da ce u Martu opet doci do odgode kvota 1,10 
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 01 mar 2017, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ne zna čovjek kome da vjeruje, sve mi smrdi na to da ćemo mi navijači biti naguženi ponovo.
Forza Milan!
Ma u biti svejedno da li ce opet odgoditi. Kakva nam je perspektiva i sa tim novim "vlasnicima"? Namjerno sam stavio navodnike jer se ne zna jel se radi o jednom čovjeku koji je posudio pare od nekoliko banaka ili su te banke investitori.
I sta očekivati. Kako ces zadrzati najbolje igrace, kako privuci pojacanja? Kakav projekat možeš očekivati od ljudi koji skupljaju novac da kupe klub?
Fuj fuj fuj...
I onda procitas ovo:
http://www.****.com/vesti/grand ... sko/160700
Snovi, pusti snovi...
I sta očekivati. Kako ces zadrzati najbolje igrace, kako privuci pojacanja? Kakav projekat možeš očekivati od ljudi koji skupljaju novac da kupe klub?
Fuj fuj fuj...
I onda procitas ovo:
http://www.****.com/vesti/grand ... sko/160700
Snovi, pusti snovi...
Navodno nasi direktori pokusavaju ostavariti kontakt s kinezima cijeli dan medjutim ovi se ne javljaju ahhaah majko mila bas Televisia presenta 
http://m.milannews.it/news/bellinazzo-y ... rio-246227
Pazi, lik ti čitavo vrijeme priča priče o nekakvim mega investitorima al ti nikad ničim ne dokaze da oni zaista postoje.
Na kraju ispadne da oni ni ne postoje i da u biti on posudjuje novac da kupi klub. I umjesto da ga otkacih i uzmes tih 200 mil koje je navodno do sada uplatio ti mu ostavljas jos mjesec dana da sabere sirotinje. Ili nije ni bilo tih 200 mil ili sporazumom nije predviđeno da lova ostaje Berlusconiju ako ovaj ne ispostuje dogovor. Treceg nema.
Pazi, lik ti čitavo vrijeme priča priče o nekakvim mega investitorima al ti nikad ničim ne dokaze da oni zaista postoje.
Na kraju ispadne da oni ni ne postoje i da u biti on posudjuje novac da kupi klub. I umjesto da ga otkacih i uzmes tih 200 mil koje je navodno do sada uplatio ti mu ostavljas jos mjesec dana da sabere sirotinje. Ili nije ni bilo tih 200 mil ili sporazumom nije predviđeno da lova ostaje Berlusconiju ako ovaj ne ispostuje dogovor. Treceg nema.
Jooj vi i dalje o prodaji kluba

Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
:opaopa: :opaopa: :opaopa:Maestro21 je napisao/la:Ne zna čovjek kome da vjeruje, sve mi smrdi na to da ćemo mi navijači biti naguženi ponovo.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nista braco,iduci rok je nesto izmedju 5.-10. Aprila 
Pise se da nije problem novac,nego prebacivanje istog iz Kine ovamo,posto se kao radi o drzavnim bankama. Ko ce im ga vise znati,sve je otislo vragu iza usiju. Opet su nas popisali.
Pise se da nije problem novac,nego prebacivanje istog iz Kine ovamo,posto se kao radi o drzavnim bankama. Ko ce im ga vise znati,sve je otislo vragu iza usiju. Opet su nas popisali.
-
gambler1899
- Kontakt:
Ne daju uzvuci gace 
E'o kazu da kinezi zele izvrsit cijelu uplatu preko Vakufske banke, ali Berlusconi je postavio ultimatum Turska banka ili nista, Erdogan ga podrzava i spreman je Arda Turan doc na posudbu i ostat do ljeta 2022-e 
- LegendKiller
- Kontakt:
Zvanično i konačno: potpisivanje ugovora će biti 1. aprila, Berluskoni potvrdio, kune se svim marokankama i alžirkama koje su mu prošle kroz ruke.
.. i maloljetnicama :beba: :kafa:LegendKiller je napisao/la:Zvanično i konačno: potpisivanje ugovora će biti 1. aprila, Berluskoni potvrdio, kune se svim marokankama i alžirkama koje su mu prošle kroz ruke.