FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uspjeli su pljuvacu predvodeni Evanderom da otjeraju i Tana. Jel vam sad dusa na mjestu, ode frajer!
Zavio bi nas Sisoje u nove dugove sa onim divljim ugovorima kao u Slobodi!TobeYarabi je napisao/la:hocemo azmira umjesto tana!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I Tanu smetaju pljuvaci sa foruma. Dulja nije jediniSarajlijica1946 je napisao/la:Uspjeli su pljuvacu predvodeni Evanderom da otjeraju i Tana. Jel vam sad dusa na mjestu, ode frajer!
P.S. Nismo mi te srece, nista od njegovog odlaska. A koliko je raja zadovoljna sa njim i koliko sam ja u krivu kad pisem protiv njega, najbolji je dokaz ovo gdje na najmanji nagovjestaj svi uzbudjeno vec traze novog investitora u nadi da ce biti bolji od Kineza.
Samo dokaz koliko je raja zadovoljna sa njegovim vodjenjem kluba, ali samo par nas se usudjuje o tome javno pricati.
jel sigurno da nema ništa od toga?Evander je napisao/la:I Tanu smetaju pljuvaci sa foruma. Dulja nije jediniSarajlijica1946 je napisao/la:Uspjeli su pljuvacu predvodeni Evanderom da otjeraju i Tana. Jel vam sad dusa na mjestu, ode frajer!
P.S. Nismo mi te srece, nista od njegovog odlaska. A koliko je raja zadovoljna sa njim i koliko sam ja u krivu kad pisem protiv njega, najbolji je dokaz ovo gdje na najmanji nagovjestaj svi uzbudjeno vec traze novog investitora u nadi da ce biti bolji od Kineza.
Samo dokaz koliko je raja zadovoljna sa njegovim vodjenjem kluba, ali samo par nas se usudjuje o tome javno pricati.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sarajlijica1946 je napisao/la:Uspjeli su pljuvacu predvodeni Evanderom da otjeraju i Tana. Jel vam sad dusa na mjestu, ode frajer!
pljuvaci su krivi za sve .... stanje u drzavi .... stanje u klubu .... sve negativno sto se desava sve je do pljuvaca ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Bravo oko moje. Ti vako s vremena na vrijeme artikulišeš ono raji ono što bi meni trebalo pola sata pisanja!pasica je napisao/la:Jos uvijek se raspravlja o igracu koji za sezonu skupi dva gola i dvije asistencije? Fakat mi nije jasno kako ga sa takvim ucinkom vec dva prelazna roka ne mozemo prodati.
Zna li hoce li ga iko bez ugovora?
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nevalja ovo za svlacionicu. Samo nam je ovo falilo. A brate ne jeebe nas frajer dva posto to su cinjenice. Nece ovdje niko doci da ulaze, i on je skontao da je pogrijesio vidis po ekipi i trenutnim ambicijama.Evander je napisao/la:I Tanu smetaju pljuvaci sa foruma. Dulja nije jediniSarajlijica1946 je napisao/la:Uspjeli su pljuvacu predvodeni Evanderom da otjeraju i Tana. Jel vam sad dusa na mjestu, ode frajer!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Uspjeli su pljuvacu predvodeni Evanderom da otjeraju i Tana. Jel vam sad dusa na mjestu, ode frajer!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pljuvaci su krivi za sve .... stanje u drzavi .... stanje u klubu .... sve negativno sto se desava sve je do pljuvaca ....![]()
Brate sarkazam, ja i Evander istu muku mucimo nemas ga sta prozivati.
Znam i ja sam ga (nekad davno) osudjivao al covjek je u pravu 90% stvari sto kaze .... samo sto ovi to nedaju rech ... da je cijelo vrijeme u pravu jos od "doba euforije"Sarajlijica1946 je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Uspjeli su pljuvacu predvodeni Evanderom da otjeraju i Tana. Jel vam sad dusa na mjestu, ode frajer!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pljuvaci su krivi za sve .... stanje u drzavi .... stanje u klubu .... sve negativno sto se desava sve je do pljuvaca ....![]()
![]()
Brate sarkazam, ja i Evander istu muku mucimo nemas ga sta prozivati.
Zato i slabo sta napisem ... prelistam i razgulim ... ako kazes nesto kako jeste direktno vec si pljuvac ... a sve se vidi (ko zeli da vidi) a ovi sto zive u iluzijama.... samo tako i nastavite ... pozzz za pljuvace !
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 28 feb 2017, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Može li neko da me spoji sa ovom porodicom?zlo87 je napisao/la:
nije vezano, al eto ko je u mogucnosti..
Samo Saraj'vo.
Pitarbordo 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
nukleusmember
- Kontakt:
fudu reaktivirati ako nas još hoće
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auuu ljudi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kupus army
- Kontakt:
Prati situaciju oko prodaje upravljackih pravaPitarBordo je napisao/la:Može li neko da me spoji sa ovom porodicom?zlo87 je napisao/la:
nije vezano, al eto ko je u mogucnosti..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- PitarBordo
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:fudu reaktivirati ako nas još hoće
VVVBK
Kad ne pogidoh!!!
Samo Saraj'vo.
"Cardiff City chairman Mehmet Dalman angrily denies reports Vincent Tan wants to sell Bluebirds"
Dalman tells WalesOnline: "The idea of Vincent selling any of his four clubs, including Cardiff City, is absolutely off the table. It's important to put the record straight"
http://www.walesonline.co.uk/sport/card ... n-12670984
Dalman tells WalesOnline: "The idea of Vincent selling any of his four clubs, including Cardiff City, is absolutely off the table. It's important to put the record straight"
- PitarBordo
- Kontakt:
Pusti raju makar dan-dva da mašta, što si partibrejker.Memara je napisao/la:"Cardiff City chairman Mehmet Dalman angrily denies reports Vincent Tan wants to sell Bluebirds"
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta sad. 
Dva šuta smo imali koja su djelovala ko da su ih ekšli ošutali ljudi stariji od 12 godina. Rustemov na 0:38, i Duljin na 1:33. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, perodeformero, USB i 60 gostiju.