El_Capitan je napisao/la:De reci nesto sto nisam cuojuventus 0244 je napisao/la:prvo ovo su igrači koji imaju prevelike plate, a na svojim pozicijama imaju zamjene. A ti imas temu o svom klubu koji ulozi 200 miliona pa ne moze osvojiti ni kup, jer nalete na nekog treceligasa koji ih lagano natrpaEl_Capitan je napisao/la:Aha prodate 6,7 igraca da bi kupili 1 igraca e bas ste pametni...vi kad bi vodili Juve nebi igrao ni u Seriji B
![]()
![]()
![]()
a pa mislis da ti sto dovedes nece traziti v.platu
ko ce pokriti klupu..juventusovi juniori
![]()
mozda ih mi ne koristimo u 1 timu,mi ipak prodamo vise igraca iz juniora nego Juve
a jos jednom cu ti reci ovi igraci sto su proslu godinu dosli nisu dosli na 1 godinu,,,ugovor je minimalno potpisan na 5 sa svakim...
![]()
ubili bi se da imate Pipitu zar ne igraca sa klupe R.Drenhte
sta bi bilo tek da ste u mogucnosti da kupite C.R, KAKU, BENZEMU, PIPITU, XABIJA, PEPE , RAMOSA
Prvo ovi igraci sto sam naveo imaju prevelike plate, a svaki ima 30 i kusur godina. A to da vi prodate ili proizvedete vise juniora mozda nekad prije. A sad uprava reala se bazira na dovođenju igraca i ne pitajuci koja je cijena, pa tako da mlađi igraci mogu igrati samo u drugom timu reala i nista vise, a tamo nema prodaje za neke velike pare. A sto se tice juventusa ne bi rekao pogledaj malo bolje giovinco, pasquato, de ceglie, ekdal, marrone, itd. su igraci koji polako dolaze u prvi tim i dobijaju sanse. Pa ako je velika konkurencija idu na posudbe pa se kasnije vracaju