Eto gastulic89 je napisao/la:hajmo benfica za pare...
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ajde sad crveni dajte 2 gol ajde zaza ajte svi za sicu da se molim ovoliko jaooo
Ajde bolan Zaza
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
jedva prodje benfica. to je taj tiket sto je postavljen u prijedlozima. evo sad samo da ne bude sranje da moram braniti dortmund... 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Realan jako dan,ako Valencija izdrzi cijela super ponuda prodje po kvotama a to je 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
nije realno sta je onaj bradonja fulo mamu mu jbm
1 od 10 sut iz igre cccc
1 od 10 sut iz igre cccc
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Ništa od Zaza tako da ništa i od para
Opet me samo ruši jedan par. 

Idemo Marinee

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
uvijek se nadje gol gdje ce da zafali ipak se ne moze proci i to ti je
HAHAAHHA izdribla golamn zazu 1 na 1, 2 puta ovaj golman lomi zglobove igracima
Zakasnim na Hapoel Jerusalem kojeg sam planirao igrat, i jedno 10 minuta mislim koji par dodati kao zamjenu, pa hoću dodat, neću dodat, i na kraju ipak dodam Unikahu kontrahendi -5,5, i padnem samo na njima naravno za 3 stoje i nešto, bravo ja..
100% sportski i krajnje opušten potpis.
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Misija spasavanja gaca uspjesno prosla!Effenberg je napisao/la:Veceras se spasavaju gace Swindonu i Blackburnu!

Blackburn na dvoznaku, Swindon cist kec, dodan jos i Juve protiv napolitanskog hamelja kecina za solidnu 5.6 kvotu! Babo ruco!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Cek sad ako vi meni nece obracunati ovu odgodjenu, da li ce to biti kvota 1 sutra ili cu morati cekati utakmicu nekad kad zakazu opet je ? Posto sam nasao podatke da je odgodjena za neki kasniji period na netu
Kv 1 sutra
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Kod mene je takođe Dortmund odgođen.Struya je napisao/la:Cek sad ako vi meni nece obracunati ovu odgodjenu, da li ce to biti kvota 1 sutra ili cu morati cekati utakmicu nekad kad zakazu opet je ? Posto sam nasao podatke da je odgodjena za neki kasniji period na netu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
jel to sigurno ? mislim jel ima neke sanse da ak obi sutra igrali navece ili nesto da moram cekati ?gonzales je napisao/la:Kv 1 sutra

Nema druge nego uzeti odmor. Ne isplati se nervirati oko ovoga.
dortumnd logicno da ce staviti kvotu 1, evo citam na njemackim portalima. sutra ce donijeti odluku o datumu, razmislja se o 12. ili 15. martu.Struya je napisao/la:jel to sigurno ? mislim jel ima neke sanse da ak obi sutra igrali navece ili nesto da moram cekati ?gonzales je napisao/la:Kv 1 sutra
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Tomic i Young, koji meč talenata 

100% sportski i krajnje opušten potpis.
stulic89 je napisao/la:dortumnd logicno da ce staviti kvotu 1, evo citam na njemackim portalima. sutra ce donijeti odluku o datumu, razmislja se o 12. ili 15. martu.Struya je napisao/la:jel to sigurno ? mislim jel ima neke sanse da ak obi sutra igrali navece ili nesto da moram cekati ?gonzales je napisao/la:Kv 1 sutra
nije u pitanju dortmund nego engleska Solihull Moors - Torquay
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.