Svaka ti je zlatnajurisicduska je napisao/la:Nakon godina i godina gledanja u leđa došlo se do tog da se može stati u istu rečenicu pa se zauzeo kurs da se svim i svačim sruši atmosfera, od članaka za Harisa do ovog sad, preko članka o prodaji, ove besmislene ankete na forumu itd.
Znate kako, probali ste i prije, nosali papire po poreznim, pokušavali nam prišiti namještanje, od strane lika koji jedino što je radio je namještao, pokušali podvaliti hiljadu stvari i niste uspjeli. Dobro znaju svi ako Sarajevo ove godine bude ispred sa kadrom koji ne može gori i stvarima u klubu koje ne mogu past ispod ovog levela a neki su na maksimumu da je to temelj i pokazatelj kako će se stvari odvijati u slijedećih 20 godina.
Neka vas. Hvala vam, ne znamo šta bi bez vas. Samo da ne izazovete kontra efekat, najjači smo oduvijek kad nas podcjenjuju.
Dalje da ustanovimo, Aco znaš da imamo neki fin odnos, otkud ti ko ne navijač Sarajeva da postavljaš ankete, kako je to normalno i dozvoljeno, čemu služi anketa, provjera javnog mijenja? Napravi na portalu isto da se može kliknuti, a za gašenje b za fuziju c za prodaju. Kad je već takva situacija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kakvu god da anketu postavi bit ce los rezultat , jer ovdje glasaju najvise dusmani .... a nemoguce to sprijecit ..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
@jurisicduska aferim brate.molim upravu bilo koga iz kluba da izadje i demantuje ovo.da se ne sire poluinformacije i opsjene.a pseudoradnickoj klasi abd da zatremo sjemejurisicduska je napisao/la:Nakon godina i godina gledanja u leđa došlo se do tog da se može stati u istu rečenicu pa se zauzeo kurs da se svim i svačim sruši atmosfera, od članaka za Harisa do ovog sad, preko članka o prodaji, ove besmislene ankete na forumu itd.
Znate kako, probali ste i prije, nosali papire po poreznim, pokušavali nam prišiti namještanje, od strane lika koji jedino što je radio je namještao, pokušali podvaliti hiljadu stvari i niste uspjeli. Dobro znaju svi ako Sarajevo ove godine bude ispred sa kadrom koji ne može gori i stvarima u klubu koje ne mogu past ispod ovog levela a neki su na maksimumu da je to temelj i pokazatelj kako će se stvari odvijati u slijedećih 20 godina.
Neka vas. Hvala vam, ne znamo šta bi bez vas. Samo da ne izazovete kontra efekat, najjači smo oduvijek kad nas podcjenjuju.
Dalje da ustanovimo, Aco znaš da imamo neki fin odnos, otkud ti ko ne navijač Sarajeva da postavljaš ankete, kako je to normalno i dozvoljeno, čemu služi anketa, provjera javnog mijenja? Napravi na portalu isto da se može kliknuti, a za gašenje b za fuziju c za prodaju. Kad je već takva situacija.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Aco izvini se , moglo bi bit da je lakse umrit nego navijacima sarajeva reci oprostitealeksandar_veliki je napisao/la:Nista, anketa izbrisana. Izvinjavam se svima, mislio sam da ne bi bilo lose postaviti je, ali vidim da sam po misljenju vecine pogrijesio i nemam problem sa tim da je izbrisem.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Smeta im rezultat te ankete, to sto je raja nezadovoljna Tanom.aleksandar_veliki je napisao/la:Momci, je li fakat vam smeta anketa ili se zahebajete?
Moj aco nikad pameti neces doci,sva sreca nismo svi kratke pameti i dugo smo ovdje i imamo banovanih profila jer si zustro branio strumfove koji su te nogirali i sa grbavice a i ovi sto su otisli odavde
- jurisicduska
- Kontakt:
Naš Čala je danas ostao bez majke, koja je preminula u 90. godini života.
Bašum sagosum šefe i sabura...
Okrenite se sebi, stipu šuplje glupe priče. Olimpic, 3 boda.
Bašum sagosum šefe i sabura...
Okrenite se sebi, stipu šuplje glupe priče. Olimpic, 3 boda.
U meni gooori žeeeeelja svaa!! Svi na Otoku, svi, svi!! Podržimo najorganizovaniji klub u regionu!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo ce nam biti zadnja utakmica sa Olimpicom Olimpikom ili kako god,nikad vise se mi sresti sa njima necemo izuzev neke prijateljske nekadaaaa.Tako da iz tog razloga treba otici pogledati to,to ce biti nekada stvar historije. 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 mar 2017, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Postoji način. Ja da sam global mod lako bih to napravio. Za sve PDF klubove.aleksandar_veliki je napisao/la:TobeYarabi i Zagorski nazalost nemamo mogucnosti da ogranicimo. Mogu evo ovako zamoliti navijace ostalih klubova da ne glasaju.
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sefe izdrzi !!!
@Joker, ti si cini mi se pitao za Semjona
Istekao mu ugovor, novi mu jos niko ne nudi...
@Joker, ti si cini mi se pitao za Semjona
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Neće mu vnago ni ponuditi. Znaju oni bolje od Semjona..belosevic28 je napisao/la:Sefe izdrzi !!!
@Joker, ti si cini mi se pitao za SemjonaIstekao mu ugovor, novi mu jos niko ne nudi...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Znači ti ni ne vidiš da si pišnuo na klub? Tvoje vrijeđanje kluba je realnost a kritike drugih pljuvanje. Ma hajte molim vas.zagor1987 je napisao/la:Ja realno pricam da smo nezahvalni,pa pljute do zore ko sto i pljujete,mi smo prodali par miliona duga i 0 metara kvadratnih tj prodali smo samo ime. Nista ja i nikad klub nisam pljuvao niti cu,to je meni svetinje i nista nebi uradio da nastetim klubu na bilo koji nacin,a ovdje se to konstantno radiPitarBordo je napisao/la:@zagor1978 Pa više ti popiša na klub trenutno nego "pljuvači". Upravo ti reče sad ovdje javno, kao navijač FK Sarajevo da "čak i Čelik... i Željo" imaju više od nas da ponude investitoru. Je l' te stid sad, hoćeš samog sebe napasti?
Samo Saraj'vo.
Prati moje postove prijasnje vazda sam govorio da sve pljujemo i nista ne cijenimo,a ovo sto sam napisao je nakon niza nebuloza i svega ovog danas uostalom da si citao moje postove znao bi sta pisem,ako ti je lakse upravu si ja pljujem.klubPitarBordo je napisao/la:Znači ti ni ne vidiš da si pišnuo na klub? Tvoje vrijeđanje kluba je realnost a kritike drugih pljuvanje. Ma hajte molim vas.zagor1987 je napisao/la:Ja realno pricam da smo nezahvalni,pa pljute do zore ko sto i pljujete,mi smo prodali par miliona duga i 0 metara kvadratnih tj prodali smo samo ime. Nista ja i nikad klub nisam pljuvao niti cu,to je meni svetinje i nista nebi uradio da nastetim klubu na bilo koji nacin,a ovdje se to konstantno radiPitarBordo je napisao/la:@zagor1978 Pa više ti popiša na klub trenutno nego "pljuvači". Upravo ti reče sad ovdje javno, kao navijač FK Sarajevo da "čak i Čelik... i Željo" imaju više od nas da ponude investitoru. Je l' te stid sad, hoćeš samog sebe napasti?
-
belosevic28
- Kontakt:
Da, da. Taj ne suti nikome, nije on podoban za Sarajeva...joker90 je napisao/la:Neće mu vnago ni ponuditi. Znaju oni bolje od Semjona..belosevic28 je napisao/la:Sefe izdrzi !!!
@Joker, ti si cini mi se pitao za SemjonaIstekao mu ugovor, novi mu jos niko ne nudi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bravo kralju. Vazno je da sad Mehmed (rahmet mu majci) i igraci budu odlucni bolji prisebni i ovih natedni 13 utakmica pobjede zaredom. VOLIM TE SARAJEVOzagor1987 je napisao/la:Svaka ti je zlatnajurisicduska je napisao/la:Nakon godina i godina gledanja u leđa došlo se do tog da se može stati u istu rečenicu pa se zauzeo kurs da se svim i svačim sruši atmosfera, od članaka za Harisa do ovog sad, preko članka o prodaji, ove besmislene ankete na forumu itd.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Ako medijski partner objavi a uprava ništa ne kaže, uprava stoji iza objave. 2+2 = 4 i razmišljajte svojim glavama. Ne krivite portale, nego na pravu adresu adresirati. Svi po malo nas J*** pa dokle kako. Vidjet ćemo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Cekamo jutrojurisicduska je napisao/la:Ako medijski partner objavi a uprava ništa ne kaže, uprava stoji iza objave. 2+2 = 4 i razmišljajte svojim glavama. Ne krivite portale, nego na pravu adresu adresirati. Svi po malo nas J*** pa dokle kako. Vidjet ćemo.
Sto ne objave da drzavni paraziti prose od opstine opet,da ovih dana imaju sastanak sa Koldzom i traze novih 200 milja,kao vazan prrojekat za Novo Sarajevo? Eto vam pa malo o tome pisite posto oni ne traze nista vec sami gradeHeraklitMracni je napisao/la:Cekamo jutrojurisicduska je napisao/la:Ako medijski partner objavi a uprava ništa ne kaže, uprava stoji iza objave. 2+2 = 4 i razmišljajte svojim glavama. Ne krivite portale, nego na pravu adresu adresirati. Svi po malo nas J*** pa dokle kako. Vidjet ćemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.