kk_bosna: Jesil zaboravio bolesnog Dirka iz 2011.?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ne moras se truditi, nitko ti ne vjerujeNEZALAGANJE je napisao/la:Auh kako Durantu noga ode nezgodno unazad....Napustio je teren.Nadam se da ce sve biti ok,mrzim povrede bilo koga u zavrsnici sezone!!
Ma ja sam davno ovdje napisao,mogu nekoga voljeti ili ne,ali vrhunske igrace respketujem,a nikada nikome ne zelim povredu.Smisao sporta je igrati protiv najboljih.andro234 je napisao/la:Ne moras se truditi, nitko ti ne vjerujeNEZALAGANJE je napisao/la:Auh kako Durantu noga ode nezgodno unazad....Napustio je teren.Nadam se da ce sve biti ok,mrzim povrede bilo koga u zavrsnici sezone!!
Znaci MVP kandidatNEZALAGANJE je napisao/la:Njegove brojke aposlutno nista ne znace,barem meni,dok se desavaju noci gdje primaju po 140p.Ono sto rade on i Wiggins ove sezone je cisto nabijanje statistike plus igraju pod 40+ min,te se bukvalno sve vrti oko njih sad kad nema LaVinea.Slijedeca sezona mu je 3. u ligi i ne pokaze li defanzivni napredak,mogao bi on u Hardenovu kategoriju.
Da,ali koja korist od MVP kandidata u timu koji nema ama bas nikakvu sansu za titulu? I davno sam vec rekao,za mene je pravi superstar onaj koji dominira na oba kraja terena.rudy91 je napisao/la:Znaci MVP kandidatNEZALAGANJE je napisao/la:Njegove brojke aposlutno nista ne znace,barem meni,dok se desavaju noci gdje primaju po 140p.Ono sto rade on i Wiggins ove sezone je cisto nabijanje statistike plus igraju pod 40+ min,te se bukvalno sve vrti oko njih sad kad nema LaVinea.Slijedeca sezona mu je 3. u ligi i ne pokaze li defanzivni napredak,mogao bi on u Hardenovu kategoriju.![]()
Ma ono je nesto najopasnije sto se moze desiti kosarkasu.Dobra je stvar sto je ostao na terenu malo poslije toga.Moze biti da je samo malo "istegao" koljeno.Kawhi je napisao/la:Ružna povreda Kevina. Naježio sam se gledajući.
To su pacenici koji ne znaju sta je sport....Brokula je napisao/la:Kakvi komentari na twitteru. Pokazuju pravi fanovi svoje pravo lice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.