Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Cuj Marsej favorit protiv Monaca,jes al u p.icki lijepoj ,prije mjesec i po im Monaco 4 u gostima dao. Iznenadili me ova kvota
Nemoze na Paris biti 1.60 prije 2 dana a sad na ove 2.85 al nikako realno.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@miky_hz, gledam i ja bas to i zapalo mi za oko. jedino mi logicno objasnjenje sto je monaco prosli krug kupa prosao na jedvite jade...
iako ja bih preskocio ovo, ne stavljaju bukiji dzaba ovakvu kvotu. ili je prati, pa sutra kad vidis najavu, sastave, odigraj...
iako ja bih preskocio ovo, ne stavljaju bukiji dzaba ovakvu kvotu. ili je prati, pa sutra kad vidis najavu, sastave, odigraj...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- branimir85
- Kontakt:
durant

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moze. U pitanju je skidanje gaca Parizanima a protiv knezeva se igra 100%. Financed by Qatar & Bookies!miky_hz je napisao/la:Cuj Marsej favorit protiv Monaca,jes al u p.icki lijepoj ,prije mjesec i po im Monaco 4 u gostima dao. Iznenadili me ova kvotaNemoze na Paris biti 1.60 prije 2 dana a sad na ove 2.85 al nikako realno.

Sano deri na Pariza do kraja sezone i ne sikiraj se lave!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- branimir85
- Kontakt:

u zadnjoj minuti

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Ovakva dva tiketa.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Ode pet stoja.
Doduše, prošao sam jedan na cenera, al' ostaje žal za ovim narodnim tiketom koji je mirisao na dobitak (s obzirom da su trojica ostala na granici).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alan_kardec
- Kontakt:
moze li mi neko reci u cemu je fazon sa ovom cvajom sto casti wwin? Shvatam da se taj novac ne moze podici sa racuna, ali koji su jos uslovi zanima me posto ih ima jos sigurno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- crozzer
- Kontakt:
i mene ovo interesujealan_kardec je napisao/la:moze li mi neko reci u cemu je fazon sa ovom cvajom sto casti wwin? Shvatam da se taj novac ne moze podici sa racuna, ali koji su jos uslovi zanima me posto ih ima jos sigurno.
Ko hoce nek proba ovu azijsku ligu prvaka Kawasaki 7+ u gostima igra ja cu probati na manji ulog pocinju u 13h
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
5 tekmi na tiketu, minimalnih kvota 1,30, sve što dobiješ možeš isplatit. Od dobitka ti odbiju uplatu i tjt.alan_kardec je napisao/la:moze li mi neko reci u cemu je fazon sa ovom cvajom sto casti wwin? Shvatam da se taj novac ne moze podici sa racuna, ali koji su jos uslovi zanima me posto ih ima jos sigurno.
Npr, uplatiš 20 na kvotu 5 ukupno, dobitak je 80

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Zato je s bonusom bolje igrati narodne tikete, tako da se ne osjeti oduzimanje bonusa. Na marku/dvije gadjati kvotu 50+
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Evolution87
- Kontakt:
hajde jiangsu adelaide 1 i 3+ za pare. prvi malo ozbiljniji tiket nakon duze pauze 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Momci radi li Lutrija BH danas, odnosno mogu li se pare podici?
Da li ja mogu isplatiti pare sa starog wwina mislim na onaj sa eurima u poslovnici gdje vise ne mogu uplacivati na stari nego na novi ? Mislio sam uplatiti preko x-bona onog pa da dzaba ne uplacivam ako ne mogu vise isplacivati, pa me zanima hocu li moci ???
BBB 86'
-
- Kontakt:
mozes, preko opcije "wwin dostava"rope777 je napisao/la:Da li ja mogu isplatiti pare sa starog wwina mislim na onaj sa eurima u poslovnici gdje vise ne mogu uplacivati na stari nego na novi ? Mislio sam uplatiti preko x-bona onog pa da dzaba ne uplacivam ako ne mogu vise isplacivati, pa me zanima hocu li moci ???
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jok, ne rade danasA_d_0 je napisao/la:Momci radi li Lutrija BH danas, odnosno mogu li se pare podici?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
predaja u tenisu, jel kvota 1 ili dolazi kvota pobjednika?
#Ynwa
Kvota 1Liverpool. YNWA je napisao/la:predaja u tenisu, jel kvota 1 ili dolazi kvota pobjednika?
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Kv.1 buraz.Liverpool. YNWA je napisao/la:predaja u tenisu, jel kvota 1 ili dolazi kvota pobjednika?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.