11? Pa to je sezona cijela... Sumnjam da su toliko, ali ako i jesu rekli su to riješit do 31.05.Orjuna je napisao/la:Njegov brat prica da smo 11 plaća...sb1996 je napisao/la:Odakle ti to sad...Orjuna je napisao/la:Ima li klub ikakvih dugovanja prema Borisu Baraću?
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
A plaća li njegov brat usluge dvorane koju koristi kao mi ostali "obični smrtnici" ?!?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Šta koristi?jozo121 je napisao/la:A plaća li njegov brat usluge dvorane koju koristi kao mi ostali "obični smrtnici" ?!?!
Koristio prije teretanu, ne znam jeli jošsb1996 je napisao/la:Šta koristi?jozo121 je napisao/la:A plaća li njegov brat usluge dvorane koju koristi kao mi ostali "obični smrtnici" ?!?!

...
Starsportovu?Orjuna je napisao/la:Koristio prije teretanu, ne znam jeli jošsb1996 je napisao/la:Šta koristi?jozo121 je napisao/la:A plaća li njegov brat usluge dvorane koju koristi kao mi ostali "obični smrtnici" ?!?!
Da je njihovu nebi to spominjao... Od kluba je koristio jedno vrijeme, s Matom radio...
...
Orjuna je napisao/la:Da je njihovu nebi to spominjao... Od kluba je koristio jedno vrijeme, s Matom radio...
E ako je tako onda je brate trebo zaigrat za nas protiv Zrinjskog i Sparsa, i sad u subotu...
Svi na Pecaru sutra!
Kako vam bi?sb1996 je napisao/la:Svi na Pecaru sutra!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Slijedi grčevita borba za opstanak
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dan zalosti u Sirokom danas 
Jbg, bolja Bosna, cestitam im na zasluzenoj pobjedi, a nama nek je Bog na pomoci sad... Uzasna sezona i u nogometu i u kosarci

Jbg, bolja Bosna, cestitam im na zasluzenoj pobjedi, a nama nek je Bog na pomoci sad... Uzasna sezona i u nogometu i u kosarci

Zadnja izmjena: Android, dana/u 25 feb 2017, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ako nije provokacijsko pitanje, cestitke na pobjedi, iskusniji ste puno ove sezone i šira klupa što je i presudilo...High je napisao/la:Kako vam bi?sb1996 je napisao/la:Svi na Pecaru sutra!
Izgubi li se u Bijeljini a izgubit će se, crno nam se piše u borbi za opstanak. Nije baš da prenosimo nešto puno pobjeda. One dvije protiv Kaknja nam se brišu, ona jedna protiv protiv Slobode isto tako.
Cuo sam neke price da bi Karu sad mogao netko uzet...
Ko li ce ga uzet nakon ovakve sezone

Zadnja izmjena: sb1996, dana/u 26 feb 2017, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Uzet sta?? Papire?? Neka uzme...žalosno je što nam igrači odlaze bez odšteta ali eto.sb1996 je napisao/la:Cuo sam neke price da bi Kara sad mogao uzet...
Evo ispravio sam, krivo sam napisao... Nakon ovakve sezone ja nebi žalio da ode..felix123 je napisao/la:Uzet sta?? Papire?? Neka uzme...žalosno je što nam igrači odlaze bez odšteta ali eto.sb1996 je napisao/la:Cuo sam neke price da bi Karu sad mogao netko uzet...
Kako igra jedino u Široki II može prijeć
[ Široki II lagano protiv Tomislav Grada ]
Danas je se u našoj dvorani odigrala utakmica 13.kola Lige HB u kojoj su izabranici Damira Vujanovića lagano savladali ekipu Tomislav Grada rezultatom 93:62! Našu ekipu su sa 18 poena predvodili Dario Drežnjak i Mate Šušak, 13 poena je imao Mateo Drežnjak, 12 Marko Damjanović a 11 Dragan Pervan!
Bravo momci!
Braća Drežnjak opet odlični, ovaj mali Šušak može postat igrač samo da nastavi dobro trenirat
Danas je se u našoj dvorani odigrala utakmica 13.kola Lige HB u kojoj su izabranici Damira Vujanovića lagano savladali ekipu Tomislav Grada rezultatom 93:62! Našu ekipu su sa 18 poena predvodili Dario Drežnjak i Mate Šušak, 13 poena je imao Mateo Drežnjak, 12 Marko Damjanović a 11 Dragan Pervan!
Bravo momci!
Braća Drežnjak opet odlični, ovaj mali Šušak može postat igrač samo da nastavi dobro trenirat
U porazu naše ekipe protiv KK Bosna Royal, naš mladi košarkaš, Mateo Čolak je odigrao najbolju utakmicu ove sezone, i u odličnoj napadačkoj večeri je imao 23 poena uz 7 pogođenih trojki!
Sve njegove poene sa te utakmice možete pogledati na ovom linku:
Nadamo se da će Mateo sa svojim odličnim igrama nastaviti do kraja sezone, i da će uz ostale suigrače popraviti dojam ove sezone i u pozitivnom omjeru je završiti! Za vikend igramo jako važnu utakmicu s KK Građanskim, nakon koje nam slijedi Leotar na Pecari. Obe utakmice će nam biti od velikog značaja radi mjesta na tablici sa kojeg ćemo krenuti u Ligi za opstanak!
Sve njegove poene sa te utakmice možete pogledati na ovom linku:
Nadamo se da će Mateo sa svojim odličnim igrama nastaviti do kraja sezone, i da će uz ostale suigrače popraviti dojam ove sezone i u pozitivnom omjeru je završiti! Za vikend igramo jako važnu utakmicu s KK Građanskim, nakon koje nam slijedi Leotar na Pecari. Obe utakmice će nam biti od velikog značaja radi mjesta na tablici sa kojeg ćemo krenuti u Ligi za opstanak!
Kao sto rekoh nemogucesb1996 je napisao/la:Što je nemoguće? Imamo Bosnu kući i Leotara, mi smo kod kuće i na strani skroz druga priča, a u gostima Gradjanskog... Pričaj mi o tim pobjedama, o porazu od Mladosti gore.... I sad me peku :Obrig je napisao/la:Moramo dobiti sve, a to je praktično nemoguće. Koliko bi sad značila pobjeda u Mostaru ili ona nesretna u Hadžićimasb1996 je napisao/la:Sloboda dobila Kaknja u gostima, ipak postoji mala nada za Ligu6 ako dobijemo sve do kraja, Kakanj mora izgubit 2!
A valjda si sad skuzio sto sam ljetos govorio za Karu za napredovanje itd sto je rasprava bila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.