Pogledaj pp.aleksandar_veliki je napisao/la:Imam zelju nesto naucitiPitarBordo je napisao/la:Postoji način. Ja da sam global mod lako bih to napravio. Za sve PDF klubove.aleksandar_veliki je napisao/la:TobeYarabi i Zagorski nazalost nemamo mogucnosti da ogranicimo. Mogu evo ovako zamoliti navijace ostalih klubova da ne glasaju.. Moze i rucak od mene. Ako mozes na pp.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- jurisicduska
- Kontakt:
To već znamo za te dušmanluke nego još da vidimo imal i među nama. To mene sad opra.zagor1987 je napisao/la:Sto ne objave da drzavni paraziti prose od opstine opet,da ovih dana imaju sastanak sa Koldzom i traze novih 200 milja,kao vazan prrojekat za Novo Sarajevo? Eto vam pa malo o tome pisite posto oni ne traze nista vec sami gradeHeraklitMracni je napisao/la:Cekamo jutrojurisicduska je napisao/la:Ako medijski partner objavi a uprava ništa ne kaže, uprava stoji iza objave. 2+2 = 4 i razmišljajte svojim glavama. Ne krivite portale, nego na pravu adresu adresirati. Svi po malo nas J*** pa dokle kako. Vidjet ćemo.
- franklampard8
- Kontakt:
Ma ne salje niko nego ovi lazu kao i uvijekMemara je napisao/la:Pazi ti ovo.franklampard8 je napisao/la:Kazem ti, gurbetiMemara je napisao/la:Oj jos i anketu napravili![]()
"Kako nezvanično saznajemo iz krugova bliskih upravi FK Sarajevo"
![]()
![]()
![]()
Usput ovaj koji šalje informacije iz kluba sjetim mu se najbližih i najmilijih.
1946
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Aco i ostali koji pravite ankete u vezi Sarajeva i pisete gluposti, imate li u planu clanak o "finansijski stabilnom" klubu koji "odbija milionske ponude" za svoje igrace, dok u isto vrijeme ima 5 miliona maraka duzan drzavi, od koje onda trazi pare da pravi stadion??High je napisao/la:Radnički pokret ili radnička klasa je socijalno organiziranje radnika i sintagma koja označava pojedince i društvene grupe u savremenim društvima koji za život zarađuju prvenstveno temeljem vlastitog najamnog rada.Izgradnja stadiona Grbavica: Željo uputio dvije inicijative prema Općini Novo Sarajevo
Fudbalski klub Željezničar je u okviru javnih rasprava o budžetu Općine Novo Sarajevo za 2017. godinu, i programu rada Općinskog vijeća za 2017. godinu, pokrenuo dvije inicijative.
Prema prvoj inicijativi, Željezničar je zatražio da se neutrošena sredstva iz 2016. godine, u iznosu od 200.000 KM, a koja su prvobitno bila namjenjena za izradu projekta stadiona Grbavica, predvide za sufinansiranje dalje izgradnje stadiona Grbavica u 2017. godini.
Prema drugoj inicijativi, cijeneći značaj projekta za lokalnu i širu zajednicu, Željezničar je zatražio da se na jednoj od narednih sjednica Općinskog vijeća Novo Sarajevo donese odgovarajući akt podrške (odluka/zaključak/deklaracija) , kojim bi se stadion Grbavica, uz uvažavanje svih historijskih činjenica, građevinskih i drugih aspkata proglasio objektom od interesa za Općinu Novo Sarajevo.
Ko je ovdje lud?? Je vama to sve normalno?? Samo se Sarajevom bavite??
Sretan Dan nezavisnosti bordo nacijo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- HordasIstok
- Kontakt:
Da te volim, duša zna
Draga moja BiH
Ispod behar gradova
Huče Bosna i Neretva
Una Drinu doziva
Preko vječnih planina
Tu su nasa ognjišta
Stoput krvlju plaćena
Draga moja BiH
Ispod behar gradova
Huče Bosna i Neretva
Una Drinu doziva
Preko vječnih planina
Tu su nasa ognjišta
Stoput krvlju plaćena
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Dovoljno mi je bilo vidjeti ko se vrti oko kluba na zadnjoj tekmi i mnogo toga ti bude jasno. Ublehe su i dalje tu, cekaju svoju priliku u nadi da ce Tan odustati od kluba da rade sta hoce i da se opare, budite pametni ljudi! Ne nasjedajte na provokacije sa strane a i u nasim redovima ima onih koji gledaju klub kao sredstvo za svoje licne ciljeve!
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI
Sretan dan nezavisnosti i molim vas nemojte nasjedati na razne natpise u novinama.Znamo svi da uvijek tako bude, kada klub treba da bude naj vise skoncetrisan na igru i rezultat.Odakle to sve dolazi svi znamo.
Sretan dan Nezavisnosti!!!!
Ovo sinoc treba da mnoge trzne i shvate ko su ustvari dusmani kluba.
Mislim da je vrijeme da svi skupa stanemo jedno uz drugo, bar do kraja sezone.
Svi ko jedan!!!!!
Gurbeti, napusiteeeeeee se kite!!!!
Svi ko jedan!!!!!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Sta je binde? Sutite??ultrasegamega je napisao/la: Aco i ostali koji pravite ankete u vezi Sarajeva i pisete gluposti, imate li u planu clanak o "finansijski stabilnom" klubu koji "odbija milionske ponude" za svoje igrace, dok u isto vrijeme ima 5 miliona maraka duzan drzavi, od koje onda trazi pare da pravi stadion??
Ko je ovdje lud?? Je vama to sve normalno?? Samo se Sarajevom bavite??
Najlakse je opet o Sarajevu pisati gluposti i praviti se pametan...
Kako vas nije stid vise pic*e jedne bezobrazne??? Ljudi demantuju, a vi fol pravite zakljucke neke?Ne treba čuditi da su demanti napravljeni samo da bi se održala cijena koju Tan želi dostići prodajom, jer Ken Choo očigledno ne zna apsolutno ništa o vođenju sportske politike fudbalskih klubova.
Tan je vlasnik Cardiffa postao 2010. godine. Bio je u nemilosti navijača od trenutka kada je promijenio boje kluba, a u ovaj tim je uložio više od 150 miliona funti.
Potom je postao vlasnik Sarajeva i Kortrijka, ali ni ovi klubovi nisu osjetili značajan napredak dolaskom velikog investitora u klub.
Sarajevo nije nista napravilo, osim sto smo uzeli kup, titulu i igrali play off evropa lige sto je svim ostalim klubovima samo san, pa su nas nasi ljudi sjebali, a ne Tan ili Ken Choo.
Picke jedne, budite objektivni **** vas Zeljeznicar!
Ko se to vrti oko kluba? Taj neko ima IME i PREZIME. Ili dajte tačne informacije ili šutite.BordoBolesnik je napisao/la:Dovoljno mi je bilo vidjeti ko se vrti oko kluba na zadnjoj tekmi i mnogo toga ti bude jasno. Ublehe su i dalje tu, cekaju svoju priliku u nadi da ce Tan odustati od kluba da rade sta hoce i da se opare, budite pametni ljudi! Ne nasjedajte na provokacije sa strane a i u nasim redovima ima onih koji gledaju klub kao sredstvo za svoje licne ciljeve!
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svega ovdje procitati. Ali sam sigurno uz igrace i strucni stab na Otoci, ima sve da plane uzimamo tri boda 
Pridaja kluba novom, ambiciozinijem vlasniku, jedina nam je nada.
Sa kineskim hostaplerom i njegovim jatacima, dotaci cemo dno.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Sa kineskim hostaplerom i njegovim jatacima, dotaci cemo dno.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Apsolutno, nekoliko dana vec pisem o ovome, da se skupimo i da podrzimo nase Sarajevo a ne da samo trazimo negativnosti kad svi zele da nas sjebu.Zip je napisao/la:Sretan dan Nezavisnosti!!!!
Svi ko jedan!!!!!
I jos nesto...
Ne treba nas biti strah ni prodaje, jer i ako nas Tan proda kupit ce nas isto neko ko ima para, ne moze nas sirotinja kupiti.
A nece nas kupiti niko ko nije spreman uloziti, jer ako ne ulozi nista nece moci vratiti ni to sto bi Tanu dao.
A mozda bi nam i odgovaralo da takav neko dodje koga bi vise zanimali...
Treba gledati pozitivno, mozda nam ovi dusmani i uslugu cine...
Do zadnjeg dana zivot mog', samo Saraj'vo!!!
Sarajlijica1946 je napisao/la:Svega ovdje procitati. Ali sam sigurno uz igrace i strucni stab na Otoci, ima sve da plane uzimamo tri boda
E cuj izbrisi anketu glasat ce dusmabi. Na ostalim anketama ne mogu, samo na ovoj mogu? Strah vas je istine?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!
Šefe izdrži uz tebe smo a ove organizovane hajke i podmetanja uvijek su nas činile jačim.
SVI NA OTOKU !!!
Šefe izdrži uz tebe smo a ove organizovane hajke i podmetanja uvijek su nas činile jačim.
SVI NA OTOKU !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bas sad pada, da teren bude mocvara 
Ovo odgovara manekenima.Sarajlijica1946 je napisao/la:Bas sad pada, da teren bude mocvara
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da kazu tezak teren, nismo mogli razviti igruHigh je napisao/la:Ovo odgovara manekenima.Sarajlijica1946 je napisao/la:Bas sad pada, da teren bude mocvara
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 16 gostiju.