Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba

Re: Serie A

Post Postao/la Pogba » 01 mar 2017, 11:40

Da poslije dugo vremena pozdravim ekipu sa ako ništa uvijek najinteresantnijeg pdf-a. :mrgreen:
Neke stvari se nikad neće promijeniti. :mrgreen:

Na 0:28 se vidi očigledna simulacija Albiola oko koje sada sva anti Juve štampa plače i na kojoj se bazira teorija zavjere:
[youtube][/youtube]

Penal nad Dybalom, sinoć postavljeno:
slika

Offside kod gola Napolia:
slika

A kod Cuadradovog penala je Reina promašio loptu koja nastavlja u istom pravcu i koju je isti mogao stići i dati gol da nije pokošen.

Da rezimiramo, gol Napolia iz offside-a, čisti penali za Juve i ispravna odluka kod simulacije Albiola.

Treba biti samo objektivan. Ne može proći nigdje priča o Juventusu kao velikoj svjetskoj babarogi, a što pokušava velika većina italijanske javnosti spinovima i iskrivljivanjem realnosti.

P.S. Gdje je ona neznalica Gefufna? :mrgreen:
Posebne želje i pozdravi za Advokata, Marvina i cijeli čopor. :mrgreen: :P
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 mar 2017, 11:48

Koliko sam ja upratio sve sudijske odluke su bile ispravne, pa cak i ova kod gola Napolija. Ako se dobro sjecam (ispravite me ako griješim) u ovom slučaju gleda se polozaj nogu?

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 mar 2017, 11:50

Pozdrav @Pogba :salut:
Tek sad vidim taj video.U prvi mah nisam skontao je li stvarno Pjana zakacio Albiola al tu se vidi da simulira ccc i oko toga tolika halabuka.
Al tako je kad si dominantan.Ne kontaju da se kmecanjem nista ne osvaja.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 mar 2017, 12:03

Na jednoj strani Imas placopicke tipa Reina i De Laurenits, Merda komplet dok na drugoj Imas klasu.

Razlika izmedju djecaka i muskaraca.

Bum. Basta. Kraj. [FLEXED BICEPS][FLEXED BICEPS]

“At the end of the day, all this controversy just sucks energy from them and doesn’t really touch us, as we know what we’re doing on the field.

“I hope, as a good Italian, that Napoli don’t waste too much energy, as I’d love them to beat Real Madrid in the Champions League. I’m happy to have two Italians winning their Champions League groups, which hasn’t happened in who knows how many years.

“I want Roma to do well in the Europa League, too. Only in Europe, mind you…”

- Chiellini

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 mar 2017, 12:09

muxa je napisao/la:Koliko sam ja upratio sve sudijske odluke su bile ispravne, pa cak i ova kod gola Napolija. Ako se dobro sjecam (ispravite me ako griješim) u ovom slučaju gleda se polozaj nogu?

ne, gleda se polozaj dijela tijela koje je u mogucnosti da postigne gol, dakle sve osim RUKU
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 01 mar 2017, 12:10

Aj kako jakih zadnjih 5,6 stranica :tokralju:

Sto bi reko dr.Mladen Ivanic jucer: eto sta se desava kad imamo paralelne arsine :D
Kad juventus primi gol iz ofsajda,to je ok,kad se laziu svira smijesan penal,to je ok,kad bacca izvede penal onako,to je ok,kad higuaina trojica sloze na ivici 16m to je ok itd itd
Ali...kad se Juventusu sviraju cisti penali...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 mar 2017, 12:15

I NEKO IMA OBRAZA RECI DA JE OVO PENAL?
sviju mi ko kaze da je ovo penal, treba mu odrezati onu dole stvar i prebaciti ga da pjeva u "palčici"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 mar 2017, 12:20

muxa je napisao/la:Neko napisa pa bih zamolio da mi pojasni. Na osnovu cega je zaključio da je Juventus najpoznatiji italijanski klub u svijetu?

Lajkova na fejsu :kafa:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 mar 2017, 12:23

Svi su protiv Juventusa :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 mar 2017, 12:26

Milan, inter, roma i lazio kad se saberu u italiji imaju navijaca taman koliko i juve...
otprilike

e sad zamisli kakav je taj odnos u SVIJETU ...

DRUGI klub po fifa - uefa od 1900-2000. u svijetu, pposlije reala, JUVENTUS IZ TORINA

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 01 mar 2017, 12:29

Pantelija je napisao/la:

I NEKO IMA OBRAZA RECI DA JE OVO PENAL?
sviju mi ko kaze da je ovo penal, treba mu odrezati onu dole stvar i prebaciti ga da pjeva u "palčici"
koja gluma, Albiola, pa ne bi slijep ovako nesto svirao! :roll: dobrodosao, @Pogba... :thumbup:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 mar 2017, 12:29

Sto se tice penala Bacce navedite mi gdje je neki navijac Milana rekao da je gol regularan?
Niko ne spori da imate najviše navijača u Italiji, ali reći da ste najpopularniji italijanski klub u svijetu je notorna laž.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 mar 2017, 12:31

Koga boli kuki tko ima koliko navijaca, lajkova, twitova i followera na soc mrezama, bitni su trofeji, titule, itd itd.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 01 mar 2017, 12:32

Pantelija je napisao/la: ne, gleda se polozaj dijela tijela koje je u mogucnosti da postigne gol, dakle sve osim RUKU
Nisam siguran, ali davno sam slusao objašnjenje prema kome bi bio ofsajd da je igrac Napolija dao gol glavom

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 mar 2017, 12:39

Ovako moje misljenje. Ono nije bio penal za Napoli ali isto tako mogao je sudija da ne svira i penal na Dybalom. Da je bilo kontra ne bi ga mislim svirao za Napoli, drugi penal cist za Juve Reina zakasnio. Jbg ovaj nad Dybalom je diskutabilan kontakt jeste bio ali nekako je jedva cekao da padne ali soft penal sto bi englezi rekli ali jbg Juve je sad vladar Italije i pritisak je velik na sudije a da je Milan prvi i njemu bi se sigurno svirao slican penal. Kako god De Laurentis najavljuje da ce igrati mladi tim u uzvratu :D ali nema smisla moze Napoli kuci svakog dobiti 2-0 pa i Juve.

@Pantelija pricas gluposti. U ITA Juve ima daleko najvise navijaca ali u svijetu to bas i nije tako, proguglaj malo pa ces vidjeti podatke ali uostalom to toliko i nije bitno, recimo Milan ima veliki fanbase u svijetu jer su imali najvise uspjeha u CL ali kakve koristi od toga sada imaju? Eto dohvatili ste se tih lajkova i socijalnih mreza tu Milan prednjaci ali kakve to veze ima bas nikakve.

BTW mislim da je Berlu vise puta izjavio da su 3 najpoznatije italijanske rijeci, Pizza, Mafija i Milan :lolno:

Edit: pogledajte Dybalu sta radi sa lijevom nogom znaci saplice je, struze po travnjaku :D i prije nego mu je Koulibaly nagazio vrh kopacke, dakle po mom skromnom misljenju definitivno nije penal. Kad se sagleda bez toga bilo bi 2-1 ali realno kljucan je i momenat kad se ovo desilo, dakle Napoli ostecen. Jbg sudiji nije lako ali jos jedan dokaz da treba tehnologija u ovim situacijama.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 01 mar 2017, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 01 mar 2017, 12:44

muxa je napisao/la:Sto se tice penala Bacce navedite mi gdje je neki navijac Milana rekao da je gol regularan?
Niko ne spori da imate najviše navijača u Italiji, ali reći da ste najpopularniji italijanski klub u svijetu je notorna laž.

Pa to i jeste poenta,grijese sudije u italiji svaki boziji dan,pa je to "ok" jer,jbg desava se..zato sam citirao onog majmuna o "paralelnim arsinima".

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 mar 2017, 12:45

Ne mozete vi Milanu ni papuce okrenuti sto se tice izvan Ita okvira, niti u pogledu trofeja niti popularnosti. Hvala i dodjite nam :D

Malo informisanja pojedinima ne bi skodilo. Na ovo sam se nadovezao samo zato sto je nekako pocela diskusija o tome. a da se ja pitam zadnji par stranica su cista glupost i sve bi ti obrisao.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 01 mar 2017, 12:57

"Ostavit ćemo drugima da komentiraju sinoćnji susret," objasnio je Paratici za Juventus TV. "Bila je ovo dobra utakmica i to je to. Nećemo govoriti o ničemu drugome. Na kraju utakmica svi istu vide na način koji im odgovara. Mi razmišljamo o susretu koji nas očekuje u Udinama, to je naš trenutni fokus. Postojale su i odluke koje nisu išle u našu korist, takve stvari se dešavaju u fudbalu, kao i u životu uopšte. Prošle smo godine eliminisani od Bayerna nakon odluka koje nam nisu išle u korist. Šta smo drugo trebali, prihvatili smo činjenice i krenuli iz nova?!
;)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 mar 2017, 13:00

Ovdje je stvar jos gora.Penali su cisti ko suza jos Napoli dao gol iz ofsajda i penal nad Dybalom na pocetku nije sviran i opet kmecanje epskih proporcija.
Ponekad se zapitam je li taj narod normalan? :kafa:
Kmecanje nikad nije donijelo trofej.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 01 mar 2017, 13:02

dinoo je napisao/la:
muxa je napisao/la:Sto se tice penala Bacce navedite mi gdje je neki navijac Milana rekao da je gol regularan?

Pa to i jeste poenta,grijese sudije u italiji svaki boziji dan,pa je to "ok" jer,jbg desava se..zato sam citirao onog majmuna o "paralelnim arsinima".
Svi smo svjesni da sudije grijese ali pisati kao da su navijači Milana tvrdili da je to regularan gol nema smisla.
Problem kod nekih vasih navijaca (ponavljam nekih) je sto izvrcete stvari. Necete priznati neke greske u vasu korist ni kad su ocigledne.
Ljudski je biti subjektivan, al ta rijec poprima sasvim drugu dimenziju kada su pojedini vasi navijaci sa ovog pdf-a u pitanju.
Neko od vasih nicim izazvan napise da ste najpopularniji klub u svijetu. I kad ja postavim pitanje na osnovu cega je dosao do tog zaključka pojavi se dezurni trol i pocne pricu o tome kad je Milan zadnji put nesto osvojio. Kakve to ima veze sa postavljenim pitanjem?
Ima vas i finih momaka sa kojima se moze voditi zdrava diskusija i zbog takvih se trudim da vas ne stavljam sve u isti koš.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.