FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi krivi, samo Tan nije?
Zanimljivo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zanimljivo.
MaroonKrajina je napisao/la:S -11 na -2
Drugi na tabeli s 2 boda iza prve ekipe
20:3 gol razlika
Sedam utakmica zaredom pobijedili, šest bez primljenog gola. Ne bih vas ja više zadržavao![]()
![]()
Objasnio
+ Tan nece otici,nece vise nikad " veliki navijaci" biti u klubu,nece vise nikad nabiti dugove,necw vise nikad neko ucjenjivati klub,nece vise nikad se strahovati za licencu.nwce vise nikad klub biti pred gasenjem i ispadanjem u nizi rang zbog dugova i presuda
Dzaba krecite
Dzaba izmisljate tekstove o prodaji i sl.
Mozete smisljati tekstove,ankete,mozete podmetati ali klub je na stabilnim i snaznim nogama i niko i nista ga ne moze poljuljati
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon što je ugledni biznis magazin Bloomberg objavio kako Malezijac Vincent Tan ima namjeru da proda klubove koji su u njegovom vlasništvu, među kojima je i FK Sarajevo, oglasio se i Odbor direktora FK Sarajevo.
Oni su se oglasili saopštenjem...
Fudbalski klub Sarajevo se trenutno nalazi na drugom mjestu na ligaškoj tabeli, sa dva boda zaostatka za vodećom ekipom. U narednoj utakmici, naš klub će gostovati Olimpicu. Fokus kluba u ovom trenutku jeste osvanje tri boda na predstojećoj utakmici. Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti. Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da budu uz stručni štab i naš prvi tim na predstojećim utakmicama, te da zajedničkim snagama idemo u nove pobjede.
Odbor Direktora Fudbalskog kluba Sarajevo
Oni su se oglasili saopštenjem...
Fudbalski klub Sarajevo se trenutno nalazi na drugom mjestu na ligaškoj tabeli, sa dva boda zaostatka za vodećom ekipom. U narednoj utakmici, naš klub će gostovati Olimpicu. Fokus kluba u ovom trenutku jeste osvanje tri boda na predstojećoj utakmici. Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti. Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da budu uz stručni štab i naš prvi tim na predstojećim utakmicama, te da zajedničkim snagama idemo u nove pobjede.
Odbor Direktora Fudbalskog kluba Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U ovoj pišljivoj državi to nikada nećeš biti,budi siguran.Ja sam imao sreću živjeti i u onoj bivšoj,tada je mnogo lakše bilo biti navijač nekog kluba to je sada mnogo teško.I mene mnogo boli patnja na terenu ali znam da nam je u državi sranje i lopovluk i da nikada neće dozvoliti da mi niti bilo ko drugi bude mnogo jači i iznad drugih jer onda neće oni moći odlučivati tko će biti prvak i tome slično.Zato vas molim da budemo jedinstveni Sarajevo je naše i mi ga moramo podržati i biti uz navijače.A znam da će to doći na svoje ne kako bi mi željeli ali će biti bolje i biti će pojačanja , ne sada ali će bitibordobijeli je napisao/la:Ne tacno . ljudi zele da budemo barem Rijeka,Maribor,Bate Borisov,Ludogorec. Mi smo u rangu vojvodine, zrinjskog ,zelje , vardara .fks74 je napisao/la:Ljudi žive u oblacima misle da su u Njemačkoj pa da će Sarajevo biti Bajern.Nema od toga ništa.Nismo mi u talu sa sda strankom neda nama niko marke džaba kao nekima tamo.
Kome smeta ovo prejako Sarajevo pa pravi ankete i piše tekstove? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sarajevo Zrinjski 2.0DBR1987 je napisao/la: Slazem se drug .... 3 boda su 3 boda ..... al iskreno mi reci koliko si optimistican kad nas 6 najjachih ostane u igri ?
I tvrdim da se titula uzima na "malim" utakmicama .... al hocemop li imat snage za kraj jer nemamo klupu dovoljno dobru da moze podnijet umor i kup i svaku sljedecu utakmicu "derbi" ..... i nedo Bog povredu ....
Zrinjski Sarajevo 1:0
Zeljo Sarajevo 1:1
Sarajevo Zeljo 0:0
Siroki Sarajevo 2:2
Sarajevo Siroki ?
Sarajevo Sloboda 1:1
Sloboda Sarajevo ?
Radnik Sarajevo 0:0
Sarajevo Radnik 2:0
Sarajevo Krupa 3:2
Krupa Sarajevo 0:1
E sad drug, imamo bolji medjusobni omjer od svih timovima koji bi mogli uci u Ligu 6(cekamo jos Siroki i Slobodu)
Ja mislim da imamo velike sanse da se borimo za titulu.
Nemamo mi losu ekipu. Ekipa nema samopouzdanja, al nadam se da cemo pobjedama protiv Sirokog i Olimpica dici atmosferu na jedan veći nivo, i da spuno samopouzdanja udjemo u Ligu 6.
Tu ce nam trebati velika podrska nas navijaca, svaka tekma ce biti na noz.
Ni jedan investitor nece ulagati tako kako ti mislis to budi siguran. Evo ja cu ti biti zahvalan do kraja zivota,daj ideju konkretnu vrtis se u krug. Koje klubove spominjes da vracaju dug? Ko im vraca dugove grad,politicari ko? Kako bi mi mogli vratiti dug,reci mi 20 godina unazad titule i koliki je dug bio zasto vraceno nije bilo sta se cekalo? Daj barem jedan odgovor. Do juce su ti igraci plakali da nemaju da jedu koliko se sjecam. Kazes Tan ne ulaze znas li koliko godisnje on sad i ako nije doslo 10 igraca mora da izdvoji,za plate,za tekuce troskove itd? Guza se sad stisla,kad je davao ogrome plate na ublehe koji jedan mec odigraju,kad rastjera jadove kojima su puna ista Sarajeva a krali gdje su stigli sad Tan ne valja,on i sad ako je zavrnuo pipu ulaze ogromne pare za nase uvjetesarajlija je napisao/la:Ma ja... Najlakse je kada se spomene Tan i losi igraci reci: "Dovedi nam ti nekog."
Ne mora on ulagati 20 miliona, nisam ja rekao, ali par miliona svake godine bi trebao od kojih bi mi kasnije rezultatima i uspjehom pravili jos vise....
On to ne radi pa ni mi ne mozemo ovo drugo raditi !!! Neozbiljan si, ne zelim na taj nacin razgovarati sa bilo kim...
Za sve postoji rjesenje.... Svi su ga klubovi nasli i koliko vidim svi vracaju dugove i funkcionisu... Mi ga eto ne bi pronasli??
To je ono prica Dine Selimovica i slicnih da su oni dovodjenjem Tana klub spasili jel????![]()
![]()
![]()
Sto smo se prodali ako nece svake godine investirati u nas??? Daj objasni mi bgt...
Ovo oko Tana je bilo za očekivati, ne znam zašto se kuka ovoliko. Kao prvo lik je hladnokrvni biznismen, kojeg zanima samo profit i ništa više. Otkad je Cardiff isp'o u Championship, dalo se naslutiti da neće bti većih ulaganja u klubove koje posjeduje, naknadno je kupio nas, pa Kortrijk i na kraju FC LA, da bi ostvario što više novca od prodaje ovih klubova, a gdje ulagao minimalna sredstva, ovisno o klubu.
Mi kao klub smo njemu najmanje bitni od ovih nabrojanih i najmanje je uložio u nas, a imamo najbolje preduslove da nešto od nas napravi u evropi, očito njemu nije bilo u interesu, jer se ne želi zamarat fudbalom što je vdljivo zadnjih par godina, a možemo mu postati najveći problem, jer će postojati najmanji interes da nas neko kupi.
Tan je uložio ono što je uložio, hvala mu za sve, al ako neće da se zanima za nas više, prodaja upravljačkih prava, većinskog paket bi bila odlična nekom ko se razumije u fudbal i ko je voljan da ulaže sredstva u klub.
FK Sarajevo je postajalo i prije i postojat će i poslje, mi trebamo da gledamo svoj klub, svoj interes, ostalo je nebitno totalno. Ne trebamo se vazda između sebe cvokat, svako ma svoje mišljenje i pljuvač, ulizice i kritičari pozitivni li negativni, al svi navijamo za isti klub, a ostali nam mogu smo povuč sa donje pipe.
Zaostajemo 2 boda u ligi iza prvog, u kupu smo u 1/4 finalu, to je nabitnije zasad. To nam je glavni cilj, što bolje da završimo ovu sezonu i nadam se trofejom.
Svi znamo kako čekaju ko zapete puške da popljuju klub sa svih strana, od portala, gurbeta, i ostalih kojima je Saraj'vo vazda trn u oku bio. Da nas nije bilo i ovog stauta, ostali bi se klubovi valjali i dalje u blatu, tek kad smo dobili vlasnika, ostali klubovi su se trznuli, počeli ulagati, bukvalno smo ih animirali, mnogi su kopirali ili pokušali koprati naš staut, jer hoće da budu kao mi, iako to neće niko da prizna od njih, svako bi volio. Svi se ugledaju na nas, svima smo uzor.
Nisu svi kao što smo mi !
Sretan vam dan državnosti
Mi kao klub smo njemu najmanje bitni od ovih nabrojanih i najmanje je uložio u nas, a imamo najbolje preduslove da nešto od nas napravi u evropi, očito njemu nije bilo u interesu, jer se ne želi zamarat fudbalom što je vdljivo zadnjih par godina, a možemo mu postati najveći problem, jer će postojati najmanji interes da nas neko kupi.
Tan je uložio ono što je uložio, hvala mu za sve, al ako neće da se zanima za nas više, prodaja upravljačkih prava, većinskog paket bi bila odlična nekom ko se razumije u fudbal i ko je voljan da ulaže sredstva u klub.
FK Sarajevo je postajalo i prije i postojat će i poslje, mi trebamo da gledamo svoj klub, svoj interes, ostalo je nebitno totalno. Ne trebamo se vazda između sebe cvokat, svako ma svoje mišljenje i pljuvač, ulizice i kritičari pozitivni li negativni, al svi navijamo za isti klub, a ostali nam mogu smo povuč sa donje pipe.
Zaostajemo 2 boda u ligi iza prvog, u kupu smo u 1/4 finalu, to je nabitnije zasad. To nam je glavni cilj, što bolje da završimo ovu sezonu i nadam se trofejom.
Svi znamo kako čekaju ko zapete puške da popljuju klub sa svih strana, od portala, gurbeta, i ostalih kojima je Saraj'vo vazda trn u oku bio. Da nas nije bilo i ovog stauta, ostali bi se klubovi valjali i dalje u blatu, tek kad smo dobili vlasnika, ostali klubovi su se trznuli, počeli ulagati, bukvalno smo ih animirali, mnogi su kopirali ili pokušali koprati naš staut, jer hoće da budu kao mi, iako to neće niko da prizna od njih, svako bi volio. Svi se ugledaju na nas, svima smo uzor.
Nisu svi kao što smo mi !
Sretan vam dan državnosti
Kad parazit zabije kljove u domacina - on ne popusta ni pod razno. Aferim prostitutko Zorice.
Takodje gade mi se balijske price protkane komunizmom - ni jedan stadion u drzavi ne treba biti finansiran parama naroda, jer ima iprevise raje koji zive ispod granice opstanka. Ni Kosevo ni Grbavica ni Tusanj., niko.
Takodje gade mi se balijske price protkane komunizmom - ni jedan stadion u drzavi ne treba biti finansiran parama naroda, jer ima iprevise raje koji zive ispod granice opstanka. Ni Kosevo ni Grbavica ni Tusanj., niko.
Oooooj Ordagaaa, Ordaaga! Ko šta zna, krhko je znanje..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa ko nam je kriv? Nije ti Tan doveo Saida i trosio budzet na igraca koji jos nije odigrao 90 min. Nije Tan doveo Cetkovice, Balice, Hodzice. Sve igraci na koje si bacio pare ovu sezonu, a nista posebno nisi dobio s njima.zagorski je napisao/la:Aha.MaroonKrajina je napisao/la:S -11 na -2
Drugi na tabeli s 2 boda iza prve ekipe
20:3 gol razlika
Sedam utakmica zaredom pobijedili, šest bez primljenog gola. Ne bih vas ja više zadržavao![]()
![]()
A sta ako se npr desi da udemo u seriju 0-1-3,pa odemo opet na -10 ili -12,sto nije nerealno da se desi?!
Sta kaze onaj mogli smo i mi vracati 20 milja mjesecno kao drugi. E pa super, sad posto nemas duga, dovedi igraca za 20 milja plate mjesecno, ili dvojicu po 10 milja, i eto ti ekipe za titulu. Usput se zahvalis Tanu sto te je rijesio duga pa te pare mozes potrositi na igrace. Al jok, nisu sposobni namaci tih 20 milja, pa onda cigani prose. Prestanite se ponasati kao Vasini abortusi, i razmisljajte svojom glavnom
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ima li iti jedan drugi klub da se prodao, a da ovako lose stoji, da nije napredovao niti sekunde?
Nemojte mi nabrajati ostale Tanove klubove.
Mi smo se prodali da budemo bara-bara sa ostalom buranijom u ligi?
Vazno je da opet traze 200 milja od moje opstine i da meni kradu moje pare. Vazno je da hove i na drzavni nivo da traze i onda dodju i kazu mi smo radnicka klasa,kroz cijelu historiju ista pricakengur je napisao/la:Kad parazit zabije kljove u domacina - on ne popusta ni pod razno. Aferim prostitutko Zorice.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 01 mar 2017, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Imaju mnogi klubovi u evropi od Valensije do Intera do Milana,QPR za razliku od njih mi smo osvajali i titulu i kup i sad smo opet u borbi za tituluEvander je napisao/la:Ima li iti jedan drugi klub da se prodao, a da ovako lose stoji, da nije napredovao niti sekunde?
Koji si ti trol, led te yebo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1Zip je napisao/la:Imas pravo. Nismo zadovoljni igrom, nisu ispunili nasa ocekivanja sto se ljepote tice.DBR1987 je napisao/la:Prijatelju neznam jesi li bio na utakmici protiv Viteza ... ja sam bio na istoku ....vj mi niko nije pozitivan bio ... barem 100 ljudi sto su oko mene bili ...Zip je napisao/la:Zbog cega niko ne prica o pozitivnoj seriji FKS?
Zasto niko ne pise da je FKS imao 11 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranog, da smo sad ja samo 2 boda od prvog mjesta?
Zbog cega niko ne pise da smo jedna od namjladjih ekipa u ligi, i s takvim rosterom se vracamo u igru za titulu prvaka drzave?
Kako vas levate, dodje neko i baci udicu... a vi ko pravi levati se upecate u zamku.
Al vrijeme ce pokazati ko je i sta radio protiv kluba.
Ljudi na -2 smo, umjesto sto trosimo energiju na lose poslovanje prosle gpdine, bolje bi bilo da tu istu energiju usmjerimo da bi stvorili neku pozitivnu pricu, podrzali igrace ma kakvi oni bili...
Samo -2, jbte sami odlucujemo o tituli prvaka, u nasim je rukama ista, zasto ne pomoci da svi skupa budemo kao jedno?
Niko ne spori da je Cala sa pomocnicima napravio CUDO .... al taj isti Cala je rekao sta mu treba ( pojacanje na vise pozicija ) i nije ih dobio .... ja se nemogu ljutit na njega kakv god rezultat da Sarajevo ostvari ... Potajno se nadam makar jednom trofeju ... al ovako daj Boze da ne fasujemo kakvu povredu jer nemas koga na nekim pozicijama ....
Svi smo mi ovdje zato sto VOLIMO SARAJEVO ali smo negativni jer znamo svi da smo sad trebali biti iznad konkurencije .... ali nismo .... i oni potrebni koraci da bi bili izostaju .... osnovna stvar je bila 2-3 igraca na bitnim pozicijama i nisi ih dobio .... al pojacanja ....
Drug moj ja bi bio najsretniji da sam izasao sa Koseva nasmijan da su svi prezadovoljni igrom .... prvi put u zivotu sam napustio Kosevo pognute glave ko da smo izgubili a pobijedili smo ... Mucimo se jarane sa Vitezom .... tuga gledas igraca na sredini koji nema ideje sta da radi nego samo vraca loptu golmanu i zadnjim igracima i moli Boga da mu ko ne doda .... i takav ti covjek kapiten ...
Fali prijatzelju duh i ambicija da se napravi nesto ... to lagano iz Titove nestaje .... stagniramo drug ... evidento je da se rezu troskovi i to se vec previse osjeti na prvom timu ... boli drug moj kad vidis da nemogu meda ...
Sarajevo treba na pojedinim utakmicama da ima rutinske pobjede ali ih nema ... drzi-nedaj do zadnje minute ... svaka utakmica na aparatima i zahvaljujem Bogu sto protivnici nisu uspjesni u 100%tnim prilikama ...
Na kraju pogledaj igrace .... lica im kako se razocaraju kod neke prilike jer im kolega nezna iz 5 prilika tacan pas napravit ... nekad nemogu ni oni da vjeruju ... pa o cemu pricamo ...
Nisam ni ja bio zadovoljan igrom, al sam zadovoljan s 3 boda. Na kraju, to je najbitnije.
S takvom igrom, uzasnom, mi smo se vratili u igru za titulu.
Kad smo igrali prelijep fudbal, izostajali su bodovi. Prica ovde na forumu je bila "Yebo ljepotu, kad mi ne mozemo uzeti propali Olimpik, Celik, Borac, itd"
Sad ne igramo lijepo, al osvajamo bodove. E sad se prica okrenula.
I ja bih volio da mozemo dobijati po 4 5 golova razlike, al realnost je drugacija.
Sve dok pobjedjujemo, to je za mene odlicno.
BODOVI titulu osvajaju a ne lijepa igra.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Podržati klub u ovoj borbi na 2 fronta pustite se novinara i njihovih gluposti.
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Podržite klub u ovoj borbi na 2 fronta pustite se novinara i njihovih gluposti.
Svi u napad,jedan je HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KortrijkEvander je napisao/la:Ima li iti jedan drugi klub da se prodao, a da ovako lose stoji, da nije napredovao niti sekunde?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, mnon46, Turo i 15 gostiju.