FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

baboatif
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 01 mar 2017, 12:56

podrzimo klub braco.sve ostalo je samo prodavanje magle.evo klub je izasao sa saopatenjem to je dovoljno bar meni.kako.koje kolo bude odmicalo zapamtite kakvi ce tekstovi da budu

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 mar 2017, 12:56

Svi na Otoku po 3 boda. O glupim pričama šta bi bilo kada bi bilo, nema se ništa od toga. Novinari moraju zarađivati svoj hljeb preko raznoraznih priča i ja to razumijem, ali nije vrijeme da se bavimo njihovim pričama jer nemamo od toga ništa.
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 12:57

baboatif je napisao/la:podrzimo klub braco.sve ostalo je samo prodavanje magle.evo klub je izasao sa saopatenjem to je dovoljno bar meni.kako.koje kolo bude odmicalo zapamtite kakvi ce tekstovi da budu

A ko ne podrzava klub?

Ako ja sad pricam protiv vlasti, koja je losa, znaci li to da sam protiv drzave?

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 01 mar 2017, 12:57

zagor1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ima li iti jedan drugi klub da se prodao, a da ovako lose stoji, da nije napredovao niti sekunde?
Nemojte mi nabrajati ostale Tanove klubove.
Mi smo se prodali da budemo bara-bara sa ostalom buranijom u ligi?

Imaju mnogi klubovi u evropi od Valensije do Intera do Milana,QPR za razliku od njih mi smo osvajali i titulu i kup i sad smo opet u borbi za titulu
Tochdown :tokralju: :tokralju:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 mar 2017, 12:59

zagor1987 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ima li iti jedan drugi klub da se prodao, a da ovako lose stoji, da nije napredovao niti sekunde?

Imaju mnogi klubovi u evropi od Valensije do Intera do Milana,QPR za razliku od njih mi smo osvajali i titulu i kup i sad smo opet u borbi za titulu
QPR konkurencija: Chelsea, Man Utd, Man City, Arsenal, Tottenham

Valencia konkurencija: Real, Barca, Atletico Madrid, Sevilla

Inter konkurencija: Juventus, Roma, Napoli

FKS konkurencija: Zrinjski, Čmeljo, Sloboda, Široki

Tu je to sve neđe! :think: Mi smo uzeli titulu, oni za pravo čudo nisu.. Tan>njihova sirotinja od vlasnika
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 13:00

pitic je napisao/la:Podržati klub u ovoj borbi na 2 fronta pustite se novinara i njihovih gluposti.
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 01 mar 2017, 13:02

Evander je napisao/la:
baboatif je napisao/la:podrzimo klub braco.sve ostalo je samo prodavanje magle.evo klub je izasao sa saopatenjem to je dovoljno bar meni.kako.koje kolo bude odmicalo zapamtite kakvi ce tekstovi da budu

A ko ne podrzava klub?

Ako ja sad pricam protiv vlasti, koja je losa, znaci li to da sam protiv drzave?

nisam rekao da ne podrzavas.treba pricati protiv svega loseg.samo treba nam i podrska.ova ekipa kakva god da je to je sve sto imamo do kraja sezone.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 01 mar 2017, 13:02

Pozitivna je stvar da se prica o mogucoj prodaji kluba. Period sa Tanom je bio presudan za FKS i na tome mu hvala, ali ta faza je prosla i klub sad stagnira, tako da bi bilo fenomenalno da nas kupi neko ambiciozniji, jer je ocigledno da ga ne zanimamo uopste... Ne znam samo cemu ovolike negativne reakcije na ovo a iste te likove ne zabrinjava sto Rustemovic i Bekici igraju za FKS!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 mar 2017, 13:02

zagor1987 je napisao/la:

:thumbup: :thumbup:
Nismo bara-bara, osvojili smo kup i titulu, sad smo ozbiljni kandidati za titulu. Za šta se onda Chelsea prodao Abramoviču, da osvoje 2 trofeja u prve dvije sezone pa čekaju onda 5 godina do narednog? Onda ispade da su i oni bara-bara sa svima, nemaju kontinuitet. Po tom se samo PSG prodao kako treba, da su uspostavili dominaciju u prvenstvu isključivo zbog novog vlasnika.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 13:02

joker90 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

QPR konkurencija: Chelsea, Man Utd, Man City, Arsenal, Tottenham

Valencia konkurencija: Real, Barca, Atletico Madrid, Sevilla

Inter konkurencija: Juventus, Roma, Napoli

FKS konkurencija: Zrinjski, Čmeljo, Sloboda, Široki

Tu je to sve neđe! :think: Mi smo uzeli titulu, oni za pravo čudo nisu.. Tan>njihova sirotinja od vlasnika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 13:04

baboatif je napisao/la:
Evander je napisao/la:

A ko ne podrzava klub?

nisam rekao da ne podrzavas.treba pricati protiv svega loseg.samo treba nam i podrska.ova ekipa kakva god da je to je sve sto imamo do kraja sezone.

Zar nema podrsku?
Ako poredis sta pruzaju na terenu i podrsku koju dobijaju, podrska je fenomenalna.
Neki dan je 5000 ljudi doslo da gleda antitalente koji ne znaju osnove fudbala.
Zar to nije dovoljna podrska?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 mar 2017, 13:07

Pa ovo i jeste kljucno pitanje!
Ako imam vlasnika milijardera onda je li puno ako ocekujem da me jedan ye8eni vitez ne nadigra na kosevu ili da mi jedan melaleghe ne uzme sva tri boda. Je li puno da ocekujem da klub plati 100k maraka za najboljeg veznjaka u ligi a mi ocajnicki trazimo pojacanje na toj poziciji. Itd.,da ne nabrajam vise.
Cisto rezultatski gledano,sve ovo sto imamo i mozemo pod Tanom,imali smo i mogli smo i prije mozda cak i vise.
Boli mene **** je li dug placen sav odjedanput ili se placa na rate i boli mene **** zove li se upravljacka struktura 'upravni odbor' ili 'board direktora',ako na terenu izgledamo kao neka mladost ili radnik koji nemaju za gazdu milijardera.
Yebo vas Tan,ubleha bjelosvjetska,koji iz dosade i nadajuci se lahkom profitu kupuje klubove po svijetu!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 13:09

skoroalen je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

[emoji106] [emoji106]
Nismo bara-bara, osvojili smo kup i titulu, sad smo ozbiljni kandidati za titulu. Za šta se onda Chelsea prodao Abramoviču, da osvoje 2 trofeja u prve dvije sezone pa čekaju onda 5 godina do narednog? Onda ispade da su i oni bara-bara sa svima, nemaju kontinuitet. Po tom se samo PSG prodao kako treba, da su uspostavili dominaciju u prvenstvu isključivo zbog novog vlasnika.
Jesi ozbiljan kad ovako glupa poredjenja stavljas?
Sta je onda Zrinjski?

Jesi svjestan konkurencije Chelsia?
Nama su konkurencija klubovi koji nisu prodati i koji, kako vi kazete, imaju dugove? Jesi iti sekunde bolji od njih?

Trofej nije jedino mjerilo napredka. Rijeka jos nije uzela prvenstvo, ali njihov napredak je vidljiv u svakom segmentu.
Da smo mi drugi, peti, a da su konkurenti jaki, ja ne bih A reako. Mi smo prodali klub, a ako nismo nazadovali, nismo ni napredovali.
Je li neko moze garantovati da ovako isto nece biti i za pet godina sa Tanom?
Vas ovo zadovoljava?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 mar 2017, 13:09

Odmoriti malo mozak od svega. Selam do Subote. :salut:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 mar 2017, 13:09

zagorski je napisao/la:

Pa ovo i jeste kljucno pitanje!
Ako imam vlasnika milijardera onda je li puno ako ocekujem da me jedan ye8eni vitez ne nadigra na kosevu ili da mi jedan melaleghe ne uzme sva tri boda. Je li puno da ocekujem da klub plati 100k maraka za najboljeg veznjaka u ligi a mi ocajnicki trazimo pojacanje na toj poziciji. Itd.,da ne nabrajam vise.
Cisto rezultatski gledano,sve ovo sto imamo i mozemo pod Tanom,imali smo i mogli smo i prije mozda cak i vise.
Boli mene **** je li dug placen sav odjedanput ili se placa na rate i boli mene **** zove li se upravljacka struktura 'upravni odbor' ili 'board direktora',ako na terenu izgledamo kao neka mladost ili radnik koji nemaju za gazdu milijardera.
Yebo vas Tan,ubleha bjelosvjetska,koji iz dosade i nadajuci se lahkom profitu kupuje klubove po svijetu!
:salut: :salut:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 01 mar 2017, 13:11

Hocemo vlasnika koji ce dovesti prave igrace i rastjerati fudbalske neznalice sa terena i iz administracije!!!
Hocemo vlasnika kojeg interesuje vlastiti klub!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 01 mar 2017, 13:14

Evander je napisao/la:
baboatif je napisao/la:
Evander je napisao/la: A ko ne podrzava klub?

Zar nema podrsku?
Ako poredis sta pruzaju na terenu i podrsku koju dobijaju, podrska je fenomenalna.
jeste.vidjet cemo u nastavku ja sam ocekivao i vise raje iskreno .mada kakva je atmosfera...

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 13:16

baboatif je napisao/la:
Evander je napisao/la:
baboatif je napisao/la: nisam rekao da ne podrzavas.treba pricati protiv svega loseg.samo treba nam i podrska.ova ekipa kakva god da je to je sve sto imamo do kraja sezone.

Zar nema podrsku?
jeste.vidjet cemo u nastavku ja sam ocekivao i vise raje iskreno .mada kakva je atmosfera...

Jesu svojim igrama i onim sto se moze vidjeti kad odes na utakmicu, zasluzili i ovoliko raje?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 mar 2017, 13:16

Niko ne brani Tana i ne kaze da je savrsen,al u tom periodu on je bio najbolje rjesenje kao sto je i sad. Koje su nam alternativee,hocel nas uzet legende kluba i ulozit? Dajte alternative bilo kakve i postoje li uopste? Evandere iza Zrinjskog svi stoje iza nas stoji samo Tan,da se grad pita i drzava mi bi nestali,kritikujes stalno bez ikakvog prijedloga,il misljenja sta je alternativa po tvom misljenju?

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 01 mar 2017, 13:17

bloomberg je gurbetski portal

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, NazorUso, Tatamata1946 i 42 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []