Kako čovjek lijepo govori o svom klubu...svaka čast.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Coromandel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo je moja ljubav doživotna i ne samo zbog toga što navijam za taj klub već i zato jer sam odrastao uz FK Sarajevo i sve pozitivne stvari koje sam postigao zahvaljujem FK Sarajevo", kazao je Muhamed Fazlagić Fazla za N1.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da nadjemo novog vlasnika kojeg intresuje sport i fudbal. Ovog ocito ne zanima.zagor1987 je napisao/la:Niko ne brani Tana i ne kaze da je savrsen,al u tom periodu on je bio najbolje rjesenje kao sto je i sad. Koje su nam alternativee,hocel nas uzet legende kluba i ulozit? Dajte alternative bilo kakve i postoje li uopste? Evandere iza Zrinjskog svi stoje iza nas stoji samo Tan,da se grad pita i drzava mi bi nestali,kritikujes stalno bez ikakvog prijedloga,il misljenja sta je alternativa po tvom misljenju?
Je li stvarno mislis da je ovo sto se desava ok i da je sretno rijesenje za nas?
Sta ocekujes narednih pet godina ako Tan ostane?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ajde ides iz krajnosti u krajnost,njih su izeli ljudi koji ulazu sto puta vise i ne mogu da ihraju kvalifikacije za LP neki se bore za opstanak kao Valensija,neki kao QPR ispali iz lige a ulozili bruku,navijaci traze odlazak jer im je sad gore nego prije tj katastrofa a kod nas nije gore sigurno po ni jednom aspektu,ulazis u raspravu bez ikakvih dokaza. Postavio si ko je nama konkurencija ja ti kazem na sve to titula i kup a ovi pobrona i nista 0 velika jos pitanje ocel ostat u ligijoker90 je napisao/la:QPR konkurencija: Chelsea, Man Utd, Man City, Arsenal, Tottenhamzagor1987 je napisao/la:Imaju mnogi klubovi u evropi od Valensije do Intera do Milana,QPR za razliku od njih mi smo osvajali i titulu i kup i sad smo opet u borbi za tituluEvander je napisao/la:Ima li iti jedan drugi klub da se prodao, a da ovako lose stoji, da nije napredovao niti sekunde?
Nemojte mi nabrajati ostale Tanove klubove.
Mi smo se prodali da budemo bara-bara sa ostalom buranijom u ligi?
Valencia konkurencija: Real, Barca, Atletico Madrid, Sevilla
Inter konkurencija: Juventus, Roma, Napoli
FKS konkurencija: Zrinjski, Čmeljo, Sloboda, Široki
Tu je to sve neđe!Mi smo uzeli titulu, oni za pravo čudo nisu.. Tan>njihova sirotinja od vlasnika
Majkl je napisao/la:MaroonKrajina je napisao/la:S -11 na -2
Drugi na tabeli s 2 boda iza prve ekipe
20:3 gol razlika
Sedam utakmica zaredom pobijedili, šest bez primljenog gola. Ne bih vas ja više zadržavao![]()
![]()
Objasnio![]()
+ Tan nece otici,nece vise nikad " veliki navijaci" biti u klubu,nece vise nikad nabiti dugove,necw vise nikad neko ucjenjivati klub,nece vise nikad se strahovati za licencu.nwce vise nikad klub biti pred gasenjem i ispadanjem u nizi rang zbog dugova i presuda
Dzaba krecite
Dzaba izmisljate tekstove o prodaji i sl.
Mozete smisljati tekstove,ankete,mozete podmetati ali klub je na stabilnim i snaznim nogama i niko i nista ga ne moze poljuljati
Jesmo li titulu i kupove osvajali i sa Baljkom?zagor1987 je napisao/la:Ajde ides iz krajnosti u krajnost,njih su izeli ljudi koji ulazu sto puta vise i ne mogu da ihraju kvalifikacije za LP neki se bore za opstanak kao Valensija,neki kao QPR ispali iz lige a ulozili bruku,navijaci traze odlazak jer im je sad gore nego prije tj katastrofa a kod nas nije gore sigurno po ni jednom aspektu,ulazis u raspravu bez ikakvih dokaza. Postavio si ko je nama konkurencija ja ti kazem na sve to titula i kup a ovi pobrona i nista 0 velika jos pitanje ocel ostat u ligijoker90 je napisao/la:QPR konkurencija: Chelsea, Man Utd, Man City, Arsenal, Tottenhamzagor1987 je napisao/la: Imaju mnogi klubovi u evropi od Valensije do Intera do Milana,QPR za razliku od njih mi smo osvajali i titulu i kup i sad smo opet u borbi za titulu
Valencia konkurencija: Real, Barca, Atletico Madrid, Sevilla
Inter konkurencija: Juventus, Roma, Napoli
FKS konkurencija: Zrinjski, Čmeljo, Sloboda, Široki
Tu je to sve neđe!Mi smo uzeli titulu, oni za pravo čudo nisu.. Tan>njihova sirotinja od vlasnika
Kav je to argument?
Ozbiljno te pitam, vidis li ti napredak kluba i sta ocekujes da ce se desiti u narednih pet godina ako kinez ostane?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dokle je sa onim dogovorom da se nase karte prodaju u nasim fan shopovima?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Buraz, sam si otvorio ova vrata i pokopao se kad si nas uporedio sa klubovima iz 3 najjače lige svijeta i njihovim vlasnicima. Znam npr. za vlasnika QPR-a da je ulagao i pokušao svašta, ali engleska liga te proguta i nema tu milosti. Ovamo imaš našu ligu gdje uz mala ulaganja možeš čuda praviti. Uništili su nas naši vrli bošnjaci i njihovi talovi, ali nije nam pomogla ni Tanova nezainteresovanost i neambicioznost!zagor1987 je napisao/la: Ajde ides iz krajnosti u krajnost,njih su izeli ljudi koji ulazu sto puta vise i ne mogu da ihraju kvalifikacije za LP neki se bore za opstanak kao Valensija,neki kao QPR ispali iz lige a ulozili bruku,navijaci traze odlazak jer im je sad gore nego prije tj katastrofa a kod nas nije gore sigurno po ni jednom aspektu,ulazis u raspravu bez ikakvih dokaza. Postavio si ko je nama konkurencija ja ti kazem na sve to titula i kup a ovi pobrona i nista 0 velika jos pitanje ocel ostat u ligi
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Travnik, nocni termin
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Haj ga ti nadji, Tan ce vam prodati klub.Evander je napisao/la:Da nadjemo novog vlasnika kojeg intresuje sport i fudbal. Ovog ocito ne zanima.zagor1987 je napisao/la:Niko ne brani Tana i ne kaze da je savrsen,al u tom periodu on je bio najbolje rjesenje kao sto je i sad. Koje su nam alternativee,hocel nas uzet legende kluba i ulozit? Dajte alternative bilo kakve i postoje li uopste? Evandere iza Zrinjskog svi stoje iza nas stoji samo Tan,da se grad pita i drzava mi bi nestali,kritikujes stalno bez ikakvog prijedloga,il misljenja sta je alternativa po tvom misljenju?
Je li stvarno mislis da je ovo sto se desava ok i da je sretno rijesenje za nas?
Samo presipas iz supljeg u prazno.
Da i ja bi to volio i slazem se sa tobom,i dao sam ti prije odgovor al evo ponovicu. Ja bi volio da dodje neko ko ce vise ulozit,ko ce hostoplere nase lopove i parazite rastjerat,ko ce napravit ekipu da hara ovom ligom al takvog nema ni na vidiku,nit imamo bilo kakvu alternativu Tanu osim nasih domacih lopova a vidjeli smo kako to izgleda i sad i proslih 20 godi a. Kad se pojavi neka alternativa koju ti spominjes prvi cu reci nek ide,ja sam prvi rekao kad se Rinat spominjao da je on za Tana fudbalski mag i podrzao al od toga nista. Znaci od ovog sto sad imamo kao alternativu tj nema alternative podrzavacu Tana i ako ima nedostataka koliko hoces,al i sa tim nedostatcima trenutno je najbolje za nasEvander je napisao/la:Da nadjemo novog vlasnika kojeg intresuje sport i fudbal. Ovog ocito ne zanima.zagor1987 je napisao/la:Niko ne brani Tana i ne kaze da je savrsen,al u tom periodu on je bio najbolje rjesenje kao sto je i sad. Koje su nam alternativee,hocel nas uzet legende kluba i ulozit? Dajte alternative bilo kakve i postoje li uopste? Evandere iza Zrinjskog svi stoje iza nas stoji samo Tan,da se grad pita i drzava mi bi nestali,kritikujes stalno bez ikakvog prijedloga,il misljenja sta je alternativa po tvom misljenju?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 6 ono?zlo87 je napisao/la:Travnik, nocni termin
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sad kad bi Tan otisao, i kada bi se klub vratio u stanje u kakvom je bio u smislu upravljanja i vlasnistva, to bi bio Bingo.
Medjutim ne vjerujem da ce se to desiti.
Kako god sve i kad bi sad Tan rekao, OK ne interesujete me vise, ne dam vam marke, snalazite se, OPET smo u drasticn boljoj situaciji nego sto smo bili, nego sto su svi klubovi u BiH, a evo i zasto. Znamo svi da je Tan vratio dugove, izgradio kamp jel tako. Tako da porediti ovo stanje s onim prije njega je besmisleno samo s tog aspekta. S druge strane, svi klubovi u BiH, ugl jos imaju milione i milione duga poreskoj. Mi poredeci se s njima smo na konju. Komsije npr sada imaju lovu. Ali tu lovu neko upumpava u klub, jel tako. Nisu igrali evropu, nisu nikog prodali za milione, znaci neko daje tu lovu. Neko ko daje tu lovu ima interes. Interes moze biti razlicit, od 7% kamate, do prava vlasnistva nad dijelom stadiona (mozda), ili vlasnistva u klubu itd...
Sta hocu da kazem svim ovim. Nemojte se bezveze crnjaciti. Sve i da ode Tan sad, mi smo vec u ekstra ekstra povoljnoj situaciji u odnosu na ostale.
Ako bi Tan prodao kome klub, taj neko ko bi zelio da kupi, siguran sam da bi drugacije razmisljao od Tana u sportskom smislu.
Gledajuci iz ugla u kojem smo nekad bili sve je ovo win win situacija.
Eh sad, sto smo mi svi ocekivali da cemo postati Dinamo, da ce Tan trpati lovu ne pitajuci koliko, itd, a to se nije ostvarilo, jbg tako je kako je. ALI NISMO U USRANOJ SITACIJI KAKO NEKI POKUSAVAJU DA PRIKAZU!!!!
Kako god sve i kad bi sad Tan rekao, OK ne interesujete me vise, ne dam vam marke, snalazite se, OPET smo u drasticn boljoj situaciji nego sto smo bili, nego sto su svi klubovi u BiH, a evo i zasto. Znamo svi da je Tan vratio dugove, izgradio kamp jel tako. Tako da porediti ovo stanje s onim prije njega je besmisleno samo s tog aspekta. S druge strane, svi klubovi u BiH, ugl jos imaju milione i milione duga poreskoj. Mi poredeci se s njima smo na konju. Komsije npr sada imaju lovu. Ali tu lovu neko upumpava u klub, jel tako. Nisu igrali evropu, nisu nikog prodali za milione, znaci neko daje tu lovu. Neko ko daje tu lovu ima interes. Interes moze biti razlicit, od 7% kamate, do prava vlasnistva nad dijelom stadiona (mozda), ili vlasnistva u klubu itd...
Sta hocu da kazem svim ovim. Nemojte se bezveze crnjaciti. Sve i da ode Tan sad, mi smo vec u ekstra ekstra povoljnoj situaciji u odnosu na ostale.
Ako bi Tan prodao kome klub, taj neko ko bi zelio da kupi, siguran sam da bi drugacije razmisljao od Tana u sportskom smislu.
Eh sad, sto smo mi svi ocekivali da cemo postati Dinamo, da ce Tan trpati lovu ne pitajuci koliko, itd, a to se nije ostvarilo, jbg tako je kako je. ALI NISMO U USRANOJ SITACIJI KAKO NEKI POKUSAVAJU DA PRIKAZU!!!!
JOKER jesmo osvajali jednu titulu za 20 godina. Evo Tan je uzeo odma tu titulu i kup,pa cemo sumirat za 20 godina Tan vs Baljak i co. vec ih je stigao. Ovi napravili dug 6 mil Tan vratio i nema dugova ovi trenirali u Vogosci Tan napravio 3 terena znaci Tan ubjedljivo vodi nakon par godina.
Slažem se! Niko to i ne spori, ali dostigli smo neki maximum sa njim, sad stagniramo i može samo ići silaznom putanjom. Od te titule mi smo krenuli u slobodni pad!zagor1987 je napisao/la:JOKER jesmo osvajali jednu titulu za 20 godina. Evo Tan je uzeo odma tu titulu i kup,pa cemo sumirat za 20 godina Tan vs Baljak i co. vec ih je stigao. Ovi napravili dug 6 mil Tan vratio i nema dugova ovi trenirali u Vogosci Tan napravio 3 terena znaci Tan ubjedljivo vodi nakon par godina.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve navedeno je tacno.revolt je napisao/la:Sad kad bi Tan otisao, i kada bi se klub vratio u stanje u kakvom je bio u smislu upravljanja i vlasnistva, to bi bio Bingo.
Sve ovo sto si rekao tebi je realno da QPR nakon toliko ulaganja realno je da ispadne,il Valensija da se bori za opstanak?joker90 je napisao/la:Buraz, sam si otvorio ova vrata i pokopao se kad si nas uporedio sa klubovima iz 3 najjače lige svijeta i njihovim vlasnicima. Znam npr. za vlasnika QPR-a da je ulagao i pokušao svašta, ali engleska liga te proguta i nema tu milosti. Ovamo imaš našu ligu gdje uz mala ulaganja možeš čuda praviti. Uništili su nas naši vrli bošnjaci i njihovi talovi, ali nije nam pomogla ni Tanova nezainteresovanost i neambicioznost!zagor1987 je napisao/la: Ajde ides iz krajnosti u krajnost,njih su izeli ljudi koji ulazu sto puta vise i ne mogu da ihraju kvalifikacije za LP neki se bore za opstanak kao Valensija,neki kao QPR ispali iz lige a ulozili bruku,navijaci traze odlazak jer im je sad gore nego prije tj katastrofa a kod nas nije gore sigurno po ni jednom aspektu,ulazis u raspravu bez ikakvih dokaza. Postavio si ko je nama konkurencija ja ti kazem na sve to titula i kup a ovi pobrona i nista 0 velika jos pitanje ocel ostat u ligi
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jedan od najglupljih komentara na ovoj temi.fks74 je napisao/la:Ljudi žive u oblacima misle da su u Njemačkoj pa da će Sarajevo biti Bajern.Nema od toga ništa.Nismo mi u talu sa sda strankom neda nama niko marke džaba kao nekima tamo.
Niko ni ne traži nit mašta o velikim igračima. Mi da smo klub sa jasnim ciljem i ambicijama trebamo i moramo imati kapacitet da u ekipi imamo Leona Benku, da imamo pare da zadovoljimo Harisa Duljevića oko produžetka ugovora. Da vremenom uspijemo realizovat transfer i dovesti najbolje igrače lige kao što su Ordagić i Obradović. To treba biti naša realnost i to su veliki igrači za našu ligu, ako ćemo za njih reći da su VELIKI IGRAČI za ovaj klub onda mi time vrijeđamo našu svetinju. Niko ne traži Essiena, Nanija, Mahreza, Vardija, Sudanija, niko ne treža najbolje igrača iz Željezničara i Zrinjskog..YNWA je napisao/la:Mi(BiH) smo mala drzava i nebitni za velike igrace, i da neko ovdje ima ozbiljne planove, cudo je kako smo uspjeli i Tana dovesti.
Mi smo bili, gledajući prošla vremena, i u većem zaostatku a bili smo preeuforični jer smo VJEROVALI da možemo. Sada, vjerujemo ali ukoliko nas sreća nastavi maziti što je teško očekivati jer smo se u dosta utakmica provukli. Ova ekipa je odigrala dosta više loših utakmica nego dobrih. Istina, za sada rezultatima i trenutnim stanjem moramo biti prezadovoljni ali svi se pribojavamo lige 6 i tih jakih utakmica svake sedmice.ultrasegamega je napisao/la:Ne postoje nezadovoljniji navijaci jednog kluba koji je drugi na tabeli na -2 od prvog i sa realnim sansama za duplu krunu. One debile sa druge strane trese euforija, a ispod nas na tabeli. Sve zbog medijske podrske.
Trznite se ba, sta vise kukate koji ****?!?!
Ja sam mišljenja da ćemo u ligi 6 se baš morati namučiti da pobjedimo, morat će svi, istina, ali mislim da ćemo imati najviše nerješenih rezultata.
Nekako se pribojavam da će maximum ove ekipe za jače utakmice u nizu dominirati nerješeni rezultati.
Istina da imamo dobre međusobne duele protiv konkurenata ali zbog širine mi smrdi da ćemo imati u tim jačim utakmicama niz rezultata tipa (nerješeno-poraz-nerješeno-nerješeno) dok će naši konkurenti zbog veće širine ipak uspjevati ostvarivati rezultate niza lupam (pobjeda-poraz-pobjeda-poraz). Mislim, ne pogađam niz ali mislim da je to ta razlika zbog širine.
Realno je, zbog snage njihovih liga i konkurencije. Ostale ekipe ulažu isto kao i oni, neke i 5 puta više, strogi profesionalizam. Ne može se to porediti sa ovom ligom gdje niko nije u stanju da plati 100k obeštećenje za igrača. Ja sam očekivao kad vratimo dugove, da ćemo mi moći to. Odmah u startu je nemoguće porediti našu ligu i našu situaciju sa njima, nemoj to činiti!zagor1987 je napisao/la:Sve ovo sto si rekao tebi je realno da QPR nakon toliko ulaganja realno je da ispadne,il Valensija da se bori za opstanak?joker90 je napisao/la:Buraz, sam si otvorio ova vrata i pokopao se kad si nas uporedio sa klubovima iz 3 najjače lige svijeta i njihovim vlasnicima. Znam npr. za vlasnika QPR-a da je ulagao i pokušao svašta, ali engleska liga te proguta i nema tu milosti. Ovamo imaš našu ligu gdje uz mala ulaganja možeš čuda praviti. Uništili su nas naši vrli bošnjaci i njihovi talovi, ali nije nam pomogla ni Tanova nezainteresovanost i neambicioznost!zagor1987 je napisao/la: Ajde ides iz krajnosti u krajnost,njih su izeli ljudi koji ulazu sto puta vise i ne mogu da ihraju kvalifikacije za LP neki se bore za opstanak kao Valensija,neki kao QPR ispali iz lige a ulozili bruku,navijaci traze odlazak jer im je sad gore nego prije tj katastrofa a kod nas nije gore sigurno po ni jednom aspektu,ulazis u raspravu bez ikakvih dokaza. Postavio si ko je nama konkurencija ja ti kazem na sve to titula i kup a ovi pobrona i nista 0 velika jos pitanje ocel ostat u ligi
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 01 mar 2017, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
nisu ali isto tako ne mozemo ih ti i ja uciti niti motivirati.sta se desava pojedincima ne znam.samo znam da 80 % njih nisu dostigli svoj maksimum .ja te pitam sta mi ko navijaci mozemo uraditi .zvizdati pljeskat.gledam jucer u scc i said i almir bekic.opusteno hodaju.doci ili ne doci na tekmu.ja idem od 89.svaku zivce gubim radujem se al idemEvander je napisao/la:Jesu svojim igrama i onim sto se moze vidjeti kad odes na utakmicu, zasluzili i ovoliko raje?baboatif je napisao/la:jeste.vidjet cemo u nastavku ja sam ocekivao i vise raje iskreno .mada kakva je atmosfera...Evander je napisao/la: Zar nema podrsku?
Ako poredis sta pruzaju na terenu i podrsku koju dobijaju, podrska je fenomenalna.
Neki dan je 5000 ljudi doslo da gleda antitalente koji ne znaju osnove fudbala.
Zar to nije dovoljna podrska?
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.