FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 13:44

Sto nisi Almiru koji samar opalio :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 13:48

zagor1987 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la: Ajde ides iz krajnosti u krajnost,njih su izeli ljudi koji ulazu sto puta vise i ne mogu da ihraju kvalifikacije za LP neki se bore za opstanak kao Valensija,neki kao QPR ispali iz lige a ulozili bruku,navijaci traze odlazak jer im je sad gore nego prije tj katastrofa a kod nas nije gore sigurno po ni jednom aspektu,ulazis u raspravu bez ikakvih dokaza. Postavio si ko je nama konkurencija ja ti kazem na sve to titula i kup a ovi pobrona i nista 0 velika jos pitanje ocel ostat u ligi
Buraz, sam si otvorio ova vrata i pokopao se kad si nas uporedio sa klubovima iz 3 najjače lige svijeta i njihovim vlasnicima. Znam npr. za vlasnika QPR-a da je ulagao i pokušao svašta, ali engleska liga te proguta i nema tu milosti. Ovamo imaš našu ligu gdje uz mala ulaganja možeš čuda praviti. Uništili su nas naši vrli bošnjaci i njihovi talovi, ali nije nam pomogla ni Tanova nezainteresovanost i neambicioznost! ;)
Sve ovo sto si rekao tebi je realno da QPR nakon toliko ulaganja realno je da ispadne,il Valensija da se bori za opstanak?
Valencia je uradila najgoru mogucu prodaju. Postali su taoci menadzera i klub koji je prolazna tacka za takve igrace. Naravno sa su im navijaci nezadovoljni sa tim.
Mi trebamo biti zadovoljini radi toga?

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 01 mar 2017, 13:48

hahhahaha.da mu vaspitna mo ze pomoci rado .imao je tu upalu pluca ali i prije nje frajer se izgubio.mozda sam glupi optimista al nekako vjerujem u bolju formu i agresivu bar

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

bihacusrcu1
Kontakt:

re: FK Sarajevo

Post Postao/la bihacusrcu1 » 01 mar 2017, 13:49

NK"Jedinstvo"Bihać otvorio je humanitarni broj koji glasi 090-291-013 broj je na raspolaganju od 01.03.-01.09.2017.godine.Pozivaju se svi građani Bihaća i USK-a da pozovu ovaj broj za naše "Jedinstvo".

Pozivom na broj donirate 2KM za klub!
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 13:49

bihacusrcu1 je napisao/la:NK"Jedinstvo"Bihać otvorio je humanitarni broj koji glasi 090-291-013 broj je na raspolaganju od 01.03.-01.09.2017.godine.Pozivaju se svi građani Bihaća i USK-a da pozovu ovaj broj za naše "Jedinstvo".

Sretno u borbi za klub Bišćani.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2017, 13:52

Evo klub se oglasio kao i dosad nista nisu kazali . al se izmedju redova moze procitati kao Tan je uradio dosta za klub a poslije pisu kako se nadaju da xemo izaci jaci iz ove situacije kao mnogo puta dosad. Svima je jasno da stanje u klubu nije idealno kako zele predstaviti . nije ni crno al vidi se da relacija klub-ambicije-investitor nesto ne stima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 13:53

baboatif je napisao/la:hahhahaha.da mu vaspitna mo ze pomoci rado .imao je tu upalu pluca ali i prije nje frajer se izgubio.mozda sam glupi optimista al nekako vjerujem u bolju formu i agresivu bar

:mrgreen: :mrgreen:

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 01 mar 2017, 13:53

MortemHz je napisao/la:
bihacusrcu1 je napisao/la:NK"Jedinstvo"Bihać otvorio je humanitarni broj koji glasi 090-291-013 broj je na raspolaganju od 01.03.-01.09.2017.godine.Pozivaju se svi građani Bihaća i USK-a da pozovu ovaj broj za naše "Jedinstvo".

hvala...vratice se jedinstvo aBd tamo gdje pripada...sretno vama do titule nadam se :)
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 mar 2017, 13:54

baboatif je napisao/la:
Evander je napisao/la:
baboatif je napisao/la: jeste.vidjet cemo u nastavku ja sam ocekivao i vise raje iskreno .mada kakva je atmosfera...

Jesu svojim igrama i onim sto se moze vidjeti kad odes na utakmicu, zasluzili i ovoliko raje?

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
nisu ali isto tako ne mozemo ih ti i ja uciti niti motivirati.sta se desava pojedincima ne znam.samo znam da 80 % njih nisu dostigli svoj maksimum .ja te pitam sta mi ko navijaci mozemo uraditi .zvizdati pljeskat.gledam jucer u scc i said i almir bekic.opusteno hodaju.doci ili ne doci na tekmu.ja idem od 89.svaku zivce gubim radujem se al idem

Pa mi idemo na utakmice. Ja niti jednom od njih ne zvizdim. Nisam A napisao nikad protiv Rustemovica. On igra koliko zna i moze. To sto smo mi prinudjeni da nam takvi igraju, nije njihova krivica.
Ponavljam, ja ovim igracima nista ne zamjeram. Da su se neki raniji posteno borili kao ovi, mi bi sigurno vise titula imali. Ali jednostavno, ovi nemaju kvalitet.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 13:56

bihacusrcu1 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

hvala...vratice se jedinstvo aBd tamo gdje pripada...sretno vama do titule nadam se :)
Hvala brate, sve najbolje.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 mar 2017, 13:58

Kako ne razumijete?!
Niko niti trazi niti ocekuje da Tan ulaze 10 miliona po sezoni ili da daje i upumpava novac bez kontrole.
Ali zar ne mislite da se sa manjim izdacima u ekipu svake sezone ista moze za par sezona toliko izdici iznad ostalih ekipa u ligi da bas bude dominantna u svakom smislu.
Za ovo su potrebna zaista minimalna ulaganja,gledajuci iz perspektive Tana. Samo je potrebno da se vlasnik zaista zainteresuje,da prati,da kontrolise,da na kljucna mjesta postavi istinski sposobne i profesionalne kadrove.
I ovdje dolazimo do kljucnog problema,a to je da gospodina Tana prvo fudbal uopste ne zanima niti ga prati,jednostavno nema on tu afiniteta ni ambicija,jer da ima sve bi se ovo vrlo lahko ostvarilo. Njemi je sve ovo kao nekakav trend ili mu je mozda neko savjetovao da ce preko
fudbalskih klubova moci nesto zaraditi.
Koja god alternativa da se pojavi poslije njega nama moze biti samo bolje.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 01 mar 2017, 14:02

zagorski je napisao/la:
MaroonKrajina je napisao/la:S -11 na -2
Drugi na tabeli s 2 boda iza prve ekipe
20:3 gol razlika
Sedam utakmica zaredom pobijedili, šest bez primljenog gola. Ne bih vas ja više zadržavao :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Aha.
A sta ako se npr desi da udemo u seriju 0-1-3,pa odemo opet na -10 ili -12,sto nije nerealno da se desi?!
A sta ako se npr desi da udemo u seriju 3-1-0,pa odemo opet na -10 ili -12,sto nije nerealno da se desi?![/quote]

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 01 mar 2017, 14:03

Evander je napisao/la:
baboatif je napisao/la:
Evander je napisao/la: Jesu svojim igrama i onim sto se moze vidjeti kad odes na utakmicu, zasluzili i ovoliko raje?

nisu ali isto tako ne mozemo ih ti i ja uciti niti motivirati.sta se desava pojedincima ne znam.samo znam da 80 % njih nisu dostigli svoj maksimum .ja te pitam sta mi ko navijaci mozemo uraditi .zvizdati pljeskat.gledam jucer u scc i said i almir bekic.opusteno hodaju.doci ili ne doci na tekmu.ja idem od 89.svaku zivce gubim radujem se al idem

Pa mi idemo na utakmice. Ja niti jednom od njih ne zvizdim. Nisam A napisao nikad protiv Rustemovica. On igra koliko zna i moze. To sto smo mi prinudjeni da nam takvi igraju, nije njihova krivica.
Ponavljam, ja ovim igracima nista ne zamjeram. Da su se neki raniji posteno borili kao ovi, mi bi sigurno vise titula imali. Ali jednostavno, ovi nemaju kvalitet.

sa tim se moram sloziti.mada iskreno ne fali nam puno 2 igraca plafon za top.moras priznati da i ovi mogu i znaju korektno odraditi sta treba a zasto to pojedinci ne cine.pojma nemam.ja ne zvizdim cak sta vise ulazim u rasprave sa ljudima po istoku zbog toga

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 14:05

Oj brate

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 mar 2017, 14:06

zagorski je napisao/la:Kako ne razumijete?!
Niko niti trazi niti ocekuje da Tan ulaze 10 miliona po sezoni ili da daje i upumpava novac bez kontrole.
Ali zar ne mislite da se sa manjim izdacima u ekipu svake sezone ista moze za par sezona toliko izdici iznad ostalih ekipa u ligi da bas bude dominantna u svakom smislu.
Za ovo su potrebna zaista minimalna ulaganja,gledajuci iz perspektive Tana. Samo je potrebno da se vlasnik zaista zainteresuje,da prati,da kontrolise,da na kljucna mjesta postavi istinski sposobne i profesionalne kadrove.
I ovdje dolazimo do kljucnog problema,a to je da gospodina Tana prvo fudbal uopste ne zanima niti ga prati,jednostavno nema on tu afiniteta ni ambicija,jer da ima sve bi se ovo vrlo lahko ostvarilo. Njemi je sve ovo kao nekakav trend ili mu je mozda neko savjetovao da ce preko
Upravo tako. Trenutno su i navijači spustili kriterije. Niko ne traži velike igrače, niko se ne ljuti što se nisu doveli Ordagić i Obradović ali valjda su se mogla dovesti druga dva igrača kako bi bili i više nego ravnopravni u borbi za oba pehara. Imamo tanku ekipu ali bez obzira na to opet malo fali da svi budemo optimistični i da vjerujemo da možemo do nekog od trofeja. Nikakva milionska ulaganja za to ne trebaju, nit ti trebaju milioni da budeš ispred Zrinjskog i Željezničara.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 01 mar 2017, 14:07

SiouxLukavac je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Kako ne razumijete?!
Upravo tako. Trenutno su i navijači spustili kriterije. Niko ne traži velike igrače, niko se ne ljuti što se nisu doveli Ordagić i Obradović ali valjda su se mogla dovesti druga dva igrača kako bi bili i više nego ravnopravni u borbi za oba pehara. Imamo tanku ekipu ali bez obzira na to opet malo fali da svi budemo optimistični i da vjerujemo da možemo do nekog od trofeja. Nikakva milionska ulaganja za to ne trebaju, nit ti trebaju milioni da budeš ispred Zrinjskog i Željezničara.
nadovezao bih se na ovo jer sam cuo da su Calu sacekala 3 igraca poslije povratka iz Antalije i da ih je odbio kategoricki ako je neko blizak moze to potvrditi.ocito covjek kad nije mogao dovesti koga je htio da nije htio nista drugo

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 mar 2017, 14:14

Uprava nema namjeru da se upušta u borbu za titulu, jasno su to rekli, zato su dovedena samo dva igrača. Primarni cilj je evropa, da bi se navukla lova od evrope, zato što nismo prošle godine ostavrili minimalni cilj. Ako se nešto desi da imamo šanse za jednog od trofeja to nam dođe kao bonus. Bukvalno ove godine stezanje kaiša i pokri se onoliko koliko si dug.

''Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti.''

Good bye :think:
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 01 mar 2017, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 01 mar 2017, 14:17

Stroj1946 je napisao/la:
Uprava nema namjeru da se upušta u borbu za titulu, jasno su to rekli, zato su dovedena samo dva igrača. Primarni cilj je evropa, da bi se navukla lova od evrope, zato što nismo prošle godine ostavrili minimalni cilj. Ako se nešto desi da imamo šanse za jednog od trofeja to nam dođe kao bonus. Bukvalno ove godine stezanje kaiša i pokri se onoliko koliko si dug.
i pokrili smo se vala :)

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 mar 2017, 14:19

Pa brate prosle sezone smo potrosili 7.000.000 maraka. Eee ba, sedam miliona maraka?!?! Pa nema niko ni priblizan budzet nasem, a u Evropu nismo izasli. Pa nije Tan kriv J*** mu mater, nego onaj ko je doveo Jesica, Hurtica, Kramara, Emersona, Cezara, Simeunovica, za pare Benke, Delaca, Jajala... Nesposobnjakovici onda kukaju kao Tan nesto nije ispostovao. Sta su oni ispostovali? Pored ovih velemajstora loptanja, priustili su nam jos aferu punac i masu drugih gluposti, kada nisu znali da zastite interes kluba.. Amateri.

Tanu hvala, kako god bilo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2017, 14:22

Stroj1946 je napisao/la:

''Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti.''

Good bye :think:
Mogu ovo prihvatiti a sta ako bude iduca sezona opet stezanje kaisa ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ghost67 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []