FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 01 mar 2017, 14:24

ultrasegamega je napisao/la:Pa brate prosle sezone smo potrosili 7.000.000 maraka. Eee ba, sedam miliona maraka?!?! Pa nema niko ni priblizan budzet nasem, a u Evropu nismo izasli. Pa nije Tan kriv **** mu mater, nego onaj ko je doveo Jesica, Hurtica, Kramara, Emersona, Cezara, Simeunovica, za pare Benke, Delaca, Jajala... Nesposobnjakovici onda kukaju kao Tan nesto nije ispostovao. Sta su oni ispostovali? Pored ovih velemajstora loptanja, priustili su nam jos aferu punac i masu drugih gluposti, kada nisu znali da zastite interes kluba.. Amateri.

Tanu hvala, kako god bilo.
gdje ti nađe 7 miliona, znaš li ti koja je to lova. :nene: :nene:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 mar 2017, 14:25

bordobijeli je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Uprava nema namjeru da se upušta u borbu za titulu, jasno su to rekli, zato su dovedena samo dva igrača. Primarni cilj je evropa, da bi se navukla lova od evrope, zato što nismo prošle godine ostavrili minimalni cilj. Ako se nešto desi da imamo šanse za jednog od trofeja to nam dođe kao bonus. Bukvalno ove godine stezanje kaiša i pokri se onoliko koliko si dug.

''Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti.''

Good bye :think:
Mogu ovo prihvatiti a sta ako bude iduca sezona opet stezanje kaisa ?
Vrlo moguće, ako ne odradimo evropu kako treba.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 mar 2017, 14:26

fks74 je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:Pa brate prosle sezone smo potrosili 7.000.000 maraka. Eee ba, sedam miliona maraka?!?! Pa nema niko ni priblizan budzet nasem, a u Evropu nismo izasli. Pa nije Tan kriv **** mu mater, nego onaj ko je doveo Jesica, Hurtica, Kramara, Emersona, Cezara, Simeunovica, za pare Benke, Delaca, Jajala... Nesposobnjakovici onda kukaju kao Tan nesto nije ispostovao. Sta su oni ispostovali? Pored ovih velemajstora loptanja, priustili su nam jos aferu punac i masu drugih gluposti, kada nisu znali da zastite interes kluba.. Amateri.

http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/poz ... odini/2981

Izvini, nije 7 miliona, nego 6.949.575,47 KM.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2017, 14:28

Evo lijepi nas Tan kaze da mu nismo prioritet

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 14:30

Bili smo u plusu, sta hocete :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 mar 2017, 14:32

"Imao sam mnogo puta šansu da prodam Cardiff, ali ponuđene cijene nisu bile dovoljne. Ne žurim s prodajom, ali za pravu cijenu sam spreman prodati klub. Želim Cardiff ostaviti u pravim rukama. Ulaganje u Los Angeles FC mi je prioritet i udjeli u bosanskom i belgijskom klubu mi nisu značajni u odnosu na Cardiff i LA. Međutim, za sada nemam razloga za prodaju, izuzev ako ne dođe neka atraktivna ponuda", istakao je Tan.

:thumbdown:

Sasvim otvoreno dao doznanja

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 mar 2017, 14:34

e sad da nasi imaju mozga :) kao sto nemaju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 14:37

Vlasnik FK Sarajevo i velškog Cardiffa Vincent Tan konačno je progovorio o eventualnoj prodaji klubova koji su u njegovom vlasništvu. Američki biznis magazin Bloomberg je objavio kako su svi klubovi koje Tan posjeduje na prodaju (Cardiff, Kortrijk, Sarajevo), a danas se oglasio i malezijski biznismen. "Da se zna, nemam namjeru da prodajem nijedan klub, ali ako prava ponuda dođe, razmotriću je", rekao je Tan, te je dodao: "Uvijek sam javno govorio, sve što imam, izuzev moje porodice je na prodaju",dodao je Tan. Također, istakao je kako ulaganje u Los Angeles njegov dugoročan plan i da mu udjeli u FK Sarajevo i belgijski Kortrijk nisu značajni u odnosu na Cardiff i Los Angeles FC. "Imao sam mnogo puta šansu da prodam Cardiff, ali ponuđene cijene nisu bile dovoljne. Ne žurim s prodajom, ali za pravu cijenu sam spreman prodati klub. Želim Cardiff ostaviti u pravim rukama. Ulaganje u Los Angeles FC mi je prioritet i udjeli u bosanskom i belgijskom klubu mi nisu značajni u odnosu na Cardiff i LA. Međutim, za sada nemam razloga za prodaju, izuzev ako ne dođe neka atraktivna ponuda", istakao je Tan.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 mar 2017, 14:38

Jedina šteta je što ima ljudi pa ne mogu zauzet svoje stavove nego će se pominovati nekom od članaka, tuđem mišljenju, drugim ljudima, to su najčešće ljudi nesposobni da samo zaključe.

Pozdrav za 70 gostiju koji nas čitaju.

Što Panto kaže samo se bolja šansa može otvoriti. Ovo što sad imamo je najgore moguće. Može samo napredovati.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 01 mar 2017, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 01 mar 2017, 14:39

ultrasegamega je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/poz ... odini/2981

Izvini, nije 7 miliona, nego 6.949.575,47 KM.
U godini u kojoj se radio butmir, vracen dug poreskoj, i placane rate za ostale dugove prema bivsim igracima i uposlenicima...oduzmi sve to pa onda oduzmi i budzet akademije koji je povelik s obzirom da su svi troskovi pokriveni te konstantne odlaske na turnire. Sve je to jednostavna matematika. Kad oduzmes sve to ne ostane neki budzet za prvi tim kakvim ga neki zele prikazati. Ko hoce da to skonta sve se samo kaze a ko nece ne moze mu se ni pomoci.

Evo i izjave Tana koja sve govori o odnosu investitora prema nama.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 mar 2017, 14:39

Stroj1946 je napisao/la:"Imao sam mnogo puta šansu da prodam Cardiff, ali ponuđene cijene nisu bile dovoljne. Ne žurim s prodajom, ali za pravu cijenu sam spreman prodati klub. Želim Cardiff ostaviti u pravim rukama. Ulaganje u Los Angeles FC mi je prioritet i udjeli u bosanskom i belgijskom klubu mi nisu značajni u odnosu na Cardiff i LA. Međutim, za sada nemam razloga za prodaju, izuzev ako ne dođe neka atraktivna ponuda", istakao je Tan.

Evo sada ja poslije ovog članka,a neznam i dali je istina,ne trebam ići na Otoku i navijati za Sarajevo.Ma hajte molim vas.Pratio sam Sarajevo kada nisu bili ni blizu Zvezdi,Partizanu,Dinamu i ostalima.I sada treba neki članak da me omete nema šanse.Samo Sarajevo. :bih: :bih: :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 14:40

Braco, ima li ko nas a da je milioner, onako pitam. :D

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 01 mar 2017, 14:42

MortemHz je napisao/la:Braco, ima li ko nas a da je milioner, onako pitam. :D
Kratak sam nekih 6 cifri ali reci sta treba?

Hahahahah

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 mar 2017, 14:44

Ovi iz ss.ba se nakačili samo na nas od jutros.Zašto ne napišu da je Kostić napustio želješčar.Da je naš jedva bi dočekali da napišu.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 01 mar 2017, 14:46

fks74 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:"Imao sam mnogo puta šansu da prodam Cardiff, ali ponuđene cijene nisu bile dovoljne. Ne žurim s prodajom, ali za pravu cijenu sam spreman prodati klub. Želim Cardiff ostaviti u pravim rukama. Ulaganje u Los Angeles FC mi je prioritet i udjeli u bosanskom i belgijskom klubu mi nisu značajni u odnosu na Cardiff i LA. Međutim, za sada nemam razloga za prodaju, izuzev ako ne dođe neka atraktivna ponuda", istakao je Tan.

Evo sada ja poslije ovog članka,a neznam i dali je istina,ne trebam ići na Otoku i navijati za Sarajevo.Ma hajte molim vas.Pratio sam Sarajevo kada nisu bili ni blizu Zvezdi,Partizanu,Dinamu i ostalima.I sada treba neki članak da me omete nema šanse.Samo Sarajevo. :bih: :bih: :bih:
Ma yebat ga ba. Pa nije nam on napravio klub. Saraj'vo će biti, sve drugo će proći. :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 14:46

Financijski nisu blizu, skontaj **** ga.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 01 mar 2017, 14:46

fks74 je napisao/la:Ovi iz ss.ba se nakačili samo na nas od jutros.Zašto ne napišu da je Kostić napustio želješčar.da je naš jedva bi dočekali da napišu.
Pa mi smo uvijek bili najatraktivniji za pisati. Svaka vijest o nama se cita kao luda. To je posljedica toga sto smo najveci klub u BiH

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2017, 14:48

Niko nece prestati voliti klub al za mene je porazno da neko vlada tobom a u sustini ga uopste ne interesujes .bit ce Sarajva treba podrzati calu i momke al uprava - investitor :thumbdown:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 mar 2017, 14:49

Neko reče da je tekma kupa u nekom večernjem terminu? Ima li zvanične potvrde

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2017, 14:50

Orangina85 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Braco, ima li ko nas a da je milioner, onako pitam. :D
Kratak sam nekih 6 cifri ali reci sta treba?

Hahahahah
PP :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []