mjesec dana + godsini u turskojsamirr je napisao/la:Na koliko godina je potpisao Ivan Kostic ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
"Uvijek sam javno govorio, sve što imam, izuzev moje porodice je na prodaju",dodao je Tan u zvaničnoj izjavi, koju je prenio BBC.

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 01 mar 2017, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dok postoji planeta koja se zove zemlja.TheHornet je napisao/la:Do kad vama važi ugovor sa glavnim sponzorom " Mi smo željini, željo je naš" ?Zenzo je napisao/la:Na to sve isitice im ugovor sa Turkish i Malesya airlines, glavnim sponzorima.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Imas vlasnika kojem si manje bitan i ono bi se o necemu raspravljalo

Pantelija je napisao/la:mjesec dana + godsini u turskojsamirr je napisao/la:Na koliko godina je potpisao Ivan Kostic ?

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne da si mu manje bitan, nego mu nisi nikako bitan, zaboli ga neka stvarBijelaCokolada je napisao/la:Imas vlasnika kojem si manje bitan i ono bi se o necemu raspravljalo![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ivan na godišnjem odmoru bio...a sada valja na tribine navijati za Slobodusamirr je napisao/la:Pantelija je napisao/la:mjesec dana + godsini u turskojsamirr je napisao/la:Na koliko godina je potpisao Ivan Kostic ?

DRŽAVA TUZLA!!
Sad bih se kao trebao naslađivati do besvijesti, ali po prvi put mi ih je žao, ovakvo poniženje niko ne zaslužuje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kamata 7% , krađa graha, vjerske slobode, namještanje, drugoligaši, SDA jugend, troprstaši, politička kurava... nastavi niz, ili ćete kao i escobaru brisati postove ?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Karma, yebiga. Pisanje po svima, grupne faze, ozbiljne price o Misimovicu i nekim drugim igracima koji realno vrijede kao cijeli FKS, ruganje izrazima kao iskopina i sl., kao da je Grbavica bila kakva je bila zato sto nije odrzavana, a ne sto je cetnik zapalio... Ko ih yebe, jarane.Virtu4l je napisao/la:Sad bih se kao trebao naslađivati do besvijesti, ali po prvi put mi ih je žao, ovakvo poniženje niko ne zaslužuje.
-
- Kontakt:

Kaze onaj klub, kako se ono zove, ma bosanski onaj.

A vijest je tu,irfo je napisao/la:Eno lobotomci ne vjeruju da je tan ovo izjavio misle izmislio ss.ba![]()
kaze trazi po bbc-iju ne moze naci vijest![]()
![]()
![]()
![]()
Mee Bee Meee![]()
http://m.bbc.com/sport/football/39129428
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
sergejevic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kaze onaj klub, kako se ono zove, ma bosanski onaj.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Koliko cigli godišnje dobijate/dajete? Mogu li neki detalji iz ugovora? Čuo sam da je urađen po uzoru na neke svjetske organizacije: Karitas, Crveni krst/križ ..Virtu4l je napisao/la:Dok postoji planeta koja se zove zemlja.TheHornet je napisao/la:Do kad vama važi ugovor sa glavnim sponzorom " Mi smo željini, željo je naš" ?Zenzo je napisao/la:Na to sve isitice im ugovor sa Turkish i Malesya airlines, glavnim sponzorima.![]()
Evo čitam SDA omladina napravila lijepu akciju, bravo kone
-
- Kontakt:
"Uriniranje po snovima drkadzija" tako bi se mogla protumačiti ova brutalna izjava nekada omiljenog amidze.
E pa slušaj amidza, ebem ti sve žensko i mene si zaebo s ovim. Nikad više one divne pauze između prvensava i pišanja po sirotinji, prekucavanja šabanije, iskorak, krupni koraci i grupna faza Evrope
Nema više "bosanski Dinamo", nema više ekipa za PLBIH i ekipa za Evropu.
Nema. 
E pa slušaj amidza, ebem ti sve žensko i mene si zaebo s ovim. Nikad više one divne pauze između prvensava i pišanja po sirotinji, prekucavanja šabanije, iskorak, krupni koraci i grupna faza Evrope

Re: RE: Re: PL prepucavanja
O cemu ja pisah svo vrjieme?Neandertalac je napisao/la:Znači, tu smo gdje smo. Para nema a ni ulaganja, prodavati hoću kada skupite da vratite koliko sam uložio."Imao sam mnogo puta šansu da prodam Cardiff, ali ponuđene cijene nisu bile dovoljne. Ne žurim s prodajom, ali za pravu cijenu sam spreman prodati klub. Želim Cardiff ostaviti u pravim rukama. Ulaganje u Los Angeles FC mi je prioritet i interesi u bosanskom i belgijskom klubu mi nisu značajni u odnosu na Cardiff i LA. Međutim, za sada nemam razloga za prodaju, izuzev ako ne dođe neka atraktivna ponuda", istakao je Tan.
Ali, mi gore od ovog ne mozemo, jedino da se na duzi vremenski period zadrzi ovaj status.
Ako se povuce samo ili nas proda, mi smo opet u jako dobroj situaciji.
Za nas bi najbolja opcija bila samo da nas napusti tek onako. Ispalo bi da smo ovo sve dobili gratis. A rijeseni dugovi i ono sto imamo u Butmiru, nije malo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja se sjecam da si nekada davno, davno, dok jos nije ni blizu bilo ovih problema, ti napisao da ce u roku od 2-3 godine navijaci Sarajeva protestvovati protiv Tana. Svaka cast na viziji i osjecaju, bez ikakve zayebancijeEvander je napisao/la:.

Za Sarajevo je u ovom trenutku najbolje da ova ekipa stisne muda i odigra ostatak sezone kako treba, kao što smo mi prije dvije godine uradili kada smo u startu bili otpisani od svih i sanjali o Evropi a borili smo se na kraju za titulu do zadnjeg kola. Ta sezona je bila pokretač svega što se kasnije desilo i što je najbitnije donijela je mnogo novca u klub.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+1Virtu4l je napisao/la:Za Sarajevo je u ovom trenutku najbolje da ova ekipa stisne muda i odigra ostatak sezone kako treba, kao što smo mi prije dvije godine uradili kada smo u startu bili otpisani od svih i sanjali o Evropi a borili smo se na kraju za titulu do zadnjeg kola. Ta sezona je bila pokretač svega što se kasnije desilo i što je najbitnije donijela je mnogo novca u klub.
Podrška za kone bez ikakve zayebancije

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Paromlinac, sarajevo19461987 i 24 gosta.